Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסום שקרי של חברת כלמוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

rally - ככה כלמוביל מתנהלת עם כל המבצעים שלהם, גם שהייתה מרצדס 2007 C180 ב- 129,000 במקום 195,000 ש"ח :) וגם שיש גטס... זה שהמכונית בעיתון לא אומר שלא מכרו אותה כבר :) לא צריך להתלהב מהמבצעים שלהם.

פורסם
יונדאי, כמו מאזדה, משתינה בקשת על לקוח הפרטי.

האמת זו נקודה מעניינת. מדובר ב2 חברות שמציפות את שוק הליסינג התפעולי (ולמעשה גם המימוני) בארץ. רוב ציי הרכב מלאים מקצה לקצה ברכבים שלהם.

יכול מאוד להיות שרמת ההכנסה ממכירה לגופים האלה כ"כ גדולה שללקוח הפרטי שמגיע לרכוש רכב פשוט אין שום שווי בעיני החברה ולכן ומתייחסים כמו דרעק.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

יצא לי לבקר כמה פעמים לאחרונה בסוכנות של יונדאי בעיר מגורי - ההרגשה היא שונה לגמרי- אנשי המכירות כל הזמן באים לראות איך אפשר לעזור - מה ניתן לעשות.

(במקרה שלי זה לא רלוונטי - כי אני סה"כ רציתי שייסמו לעבוד על הרכב שלי במוסך שנמצא באותו הרחוב - ואני בספק שהם יוכלו לעזור בזה)

אז אולי זה עניין של סוכנות.

פורסם

המודעה המדוברת הופקה שבועות לפני המכירה, והתפרסמה בכמה מועדים שונים.

להבא,

טלפון מקדים.

ובאמת אני לא חושב שיש ארוחות חינם, היינו, מי תקע לידך כי הרכבים הנ"ל באמת שווים שקל יותר ממה ששולם עליהם?

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

לפני שתצא בהצהרות ותלונות קח בחשבון את הנתונים הבאים:

1.כמו בכל מבצע המודעות מוכנות ומוזמנות שבועות מראש.

2.גם אם מפרסמים רכב במחיר אטרקטיבי כנראה שיש רק אחד מאותו הדגם ( במידה ומדובר על רכב יד שניה) וכנראה שהנתונים בהתאם .אין ארוחות בחינם.

3.כמו כל ישראלי ממוצע אני מניח שהיו לא מעטים שניסו את מזלם לפני המבצע ,ואני לא מכיר עסק שרוצה למכור שיגרש קונה פוטנציאלי הביתה ולא ימכור לו כשכסף מונח על השולחן...

4.ידוע שכשמפרסמים מחירי רכבים המחיר הוא "החל מ-" וכל שאר הסחורה במחירים גבוהים יותר.

אני לא מגן על אף אחד אבל מנסיון של מספיק שנים בענף הרכב זה מה שקורה וכדאי להפסיק להתמם ולנסות לתקן את העולם .

אם כל אחד מאיתנו היה מפנה את האנרגיה הזו כלפי השלטון המושחת שלנו אולי היינו יכולים לשנות משהו.אבל כנראה שעולם כמנהגו נוהג, וכרגיל נמשיך לקטר כשמזמברים אותנו.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני מאמין שהמחירים במודעות הם כדי למשוך את הקונים - ברגע שהקונים מגיעים - דוחפים להם מה שיש במלאי.

התרגיל הזה קיים משחר ההסטוריה, ושום "טלפון מקדים" לא יעזור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בארוע הקודם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317876

הפעם המודעה שימשה למטרה אחרת. (האבוקדו נורא קשים בעונה הזו, כמה ימים בנייר עיתון והם נהיים 10 :lol: )

(האמת שזה פוסט ראשון שמופיע ב"נושאים דומים")

ובכ"ז לא ויתרתי על התקווה למצוא אלנטרה 05-06 מנוע 2000 שמורה היטב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לבסוף מצאת אלנטרה במצב טוב??

דבר שני לא רשום במודעה החל מה.. אלה רשום מחיר שלהם לעומת מחיר מחירון .

בקיצור אין מתנות .

• תוכן חדש...