Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר כמה שבועות שאני מחפש מערכת לרכב מקבל המלצות מפה ומשם אך הייתי רוצה לקבל קצת מידע מאנשים שיותר מבינים.

מה שנחוץ לי הוא:

סאב וופר 12 אינץ

מגבר

קומפוננט 6.5 לדלתות הקדמיות

התקציב הוא 2300

איני נחוץ בהתקנה ולא בכבלים הנחוצים..

אודה לכם מאוד על ההמלצות ומאיכן אפשר להשיג את הדברים !!

פורסם

ראיתי בדקתי לא מצאתי משו ספציפי להינעל עליו מהפרסומים פה באתר..

אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד

התקציב הוא 2500 ש"ח

כיוון שיש לי פיוניר 9*6 אחוריים 460 וואט וממה שאני יודע הם מחזיקים נהדר אם אני טועה תקנו אותי בבקשה..

רדיו דיסק של פיוניר דולפינים.

אני מעוניין בחדות לשמוע צליל רך ונקי!

איזה שילוב של סאב12 אינץ

מגבר

וקומפוננט קידמיים 6.5 מומלץ לי להשים?

ואם אפשר לפרט עדי שאוכל לאתר את הדגם ולקנות אותו

חילוק הכסף לכל פריט לא בהכרח חייב להיות שווה אלא לפי דעתכם המקצועית מה שצריך להשקיע יותר ומה פחות

תודה.

פורסם

מגבר jbl1004 עולה 1050 בזאפ, דוטק אווישן עולה 850 בזאפ וסאב קיקר cvr עולה 450 בזאפ,(תיבה תעלה עוד 200 שח בערך) תחבר את ה9*6 לרדיו דיסק וזהו. לחבר יש מערכת דומה( פאנסוניק תצוגות,רמקולים 9*6 מאחורה, דוטק, cvr,והjbl )

ושומעים אצלו טוב יחסית לתקציב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תראה בקומפוננט נשמעים מעולים

המגבר גם כן

לגבי סאב אין צורך לקנות תיבה את זה אני מביא בחינם השאלה אפ יש סאב ב650 עם הבדל גדול מהקיקר?

פורסם

p2 של רוקפורד, סאב שאהבתי יותר מהקיקר, מתאים יותר למגבר(פחות הספק,250rms).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מכיר את המגברים הנ"ל, הראשון נראה לי כמו מגבר סיני\מדבקה וקשה לי להאמין שהמגבר של לאנזר(אלא אם הוא סדרה גבוהה)עדיף על מה שהצאתי לך. הסאב הוא סאב טוב, אבל הוא די מחייב מונובלוק, למגבר 4 ערוצים בטווח המחיר שלך יהיה קשה להגביר אותו.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה התקציב?פתוח ליד 2? בפורום מכירה יש רוקפורד 500r בסביבות 800-900(אני מאמין שגם בפחות זה ימכר).

ZOOM-ZOOM

פורסם

מממ אני לא כזה בטוח לגבי יד 2 לך תדע באיזה מצב נמצא אותו מגבר ואם הוא ילך אחריי שבועיים אתה נתקע מבין...מגבר מונובלוק עולה בסביבות 800-900? אז איזה חברה אתה ממליץ לקנות ואם אני קונה את המונובלוק אז אני באמת צריך להשקיע 1000 שקל על הג'י בי אל

פורסם
מממ אני לא כזה בטוח לגבי יד 2 לך תדע באיזה מצב נמצא אותו מגבר ואם הוא ילך אחריי שבועיים אתה נתקע מבין...מגבר מונובלוק עולה בסביבות 800-900? אז איזה חברה אתה ממליץ לקנות ואם אני קונה את המונובלוק אז אני באמת צריך להשקיע 1000 שקל על הג'י בי אל

ומה יותר חזק מגבר של רוקפורד

p400.2/p400.4

או jbl

gto1004/gto75.4

פורסם

קבל אתה לא צריך זה בטוח. הגיי בי אל 1004 חזק במעט מ450.4 של רוקפורד. למצוא מונו חדש עד 1000 שח יהיה קצת קשה, יש לייטניג אודיו וגיי בי אל אני חושב מהסדרות הנמוכות( בסביבות 300-400rms). עדיף לך לקנות מונו מיד שנייה, הרבה יותר משתלם.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...