Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל אותו שוב איזה גרסא בדיוק.

יש 4.0 ויש 4.0.1 שאותם אפשר לפרוץ. אם זה 4.0.2 אז תחתוך.

אתה צריך לקבל איתו את האוזניות, כבל USB, ומטען קיר שהוא בעצם רק שנאי קטן שאתה מחבר אליו את הכבל USB.

אם החלטת לקנות אותו בסוף, תכתוב כאן הודעה כשהאייפון אצלך ביד, לפני שאתה מחבר אותו אפילו למחשב, כדי שלא יהיו פאדיחות ותעדכן את הגרסה בטעות ואז לא נוכל לפרוץ.

Stay Dirty

פורסם

תשאל אותו אם המכשיר היה פרוץ פעם. אם כן, אז רוב הסיכויים שאפשר להחזיר אותו חזרה לגרסא 4.0.1.

אם הוא אף פעם לא היה פרוץ, תרד מזה. הנה 2 אייפונים אחרים:

z0dujohkvgzz.png

y4mnrwhzdiky.png

Stay Dirty

פורסם

* פותח האשכול, אני מקווה שתסכים לי לשאול שאלה ושזה בסדר מבחינך.

במידה ולא, אני אערוך. פשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש על שאלה קטנה.

חברים, אני מודה לכם על התגובות, זה עוזר גם לי!

אני רוצה לפנק את אחי הקטן באייפון, אני בטוח שהוא רוצה כזה! :lol:

עכשיו רק שאלה קטנה: אני חושש לרכוש מיד2, אך התקציב

מאפשר לי אך אך ורק יד 2 [2000₪], אז רק לדעת -

מה אני צריך לבדוק לפני שאני רוכש? איך לדעת שזה לא זיוף

סיני מאוד מאוד דומה למקור?

אשמח לטיפים ועצות ממה להיזהר ואיך לבדוק אם האייפון מקורי.

תודה! 8)

פורסם

אין לך מה לחשוש מיד 2. פשוט תעבוד לפי 2 הכללים האלה ותדע להבדיל בין מקורי למזוייף:

1. חייב להיות מאחורה את המשפט designed by apple in california assembled in china בדיוק כמו בתמונה:

designedbyappleincalifornia.jpg

2. כנס להגדרות-כללי-אודות במכשיר עצמו. תגלול למטה עד שתגיע ל "מידע משפטי" כנס ותראה את הסמל של אפל:

ntmzjgzjhmoy.png

Stay Dirty

פורסם

אל תשכח גם ללכת עם בעל המכשיר לחברה הסלולרית שבה הוא רשום ולעשות העברת בעלות למכשיר, כדי שהבנאדם לא ידווח על המכשיר שהוא מוכר לך כגנוב ואז תישאר עם "ברזל" (זה תקף לקניית כל מכשיר סלולרי מיד 2, לאו דווקא איפון).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בזיהוי בין חיקוי למקורי יש שיטה מאוד פשוטה.

הכפתור שמעביר למצב רטט באייפון זז לצדדים ומעביר בין מצב רטט למצב רגיל וזה מלווה ברטט וגם תראה נקודה כתומה.

באייפון החיקוי הכפתור הזה פשוט לחצן שנכנס פנימה.

עוד זיהוי הכיסוי האחורי בחיקוי פשוט נפתח בשביל להגיע לשים ולסוללה, במקורי אין לך גישה לסוללה.

פורסם

יש, והרבה, ויש אפילו קהילה דיי גדולה של אנדרואיד.

שאלה: אני רואה שמדברים פה על תקציבים שמאפשרים רק יד שנייה (1500-2000 ש"ח), כמה לעזאזל עולה 3GS חדש??

והאם במחירים האלה לא שווה יותר לקנות מכשיר שיהיה חזק יותר ובעל הרבה יותר אופציות התאמה אישית (ושימוש בבלוטות':lol:)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות, על אותו משקל האייפון נותן המון דברים שאין במכשירים אחרים.

כמו שבקניית רכב אתה מתפשר על חסרונות ויתרונות ככה גם בקניית אייפון.

רק לצורך ההבהרה: כרגע יש לי אייפון, אני שונא אותו מצד אחד ואוהב אותו מצד שני. המכשיר הבא שלי ככל הנראה כבר לא יהיה אייפון כי יש לו מס' חסרונות שחשבתי שאני יכול להבליג עליהם ומסתבר שלא.

פורסם

יש לי אייפון 3G שמונה ג'יגה, פרוץ במצב חדש עם מגן מסך עליו ונרתיק עור.

אני מוכר אותו ב1600 אם זה מעניין אותך עדיין.

תודה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
היי פיש,אשמח אים תסביר יותר למה אתה שונא אותו ואיזה חיסרונות שיש במכשיר לא נותנות לך מנוח.

תודה חג שמח.

זה שהוא פאקינג ענק בשביל להקרא פלאפון:

iPhone%20Huge%20Eric%20GI.jpg

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...