Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כמה ימים התעניינתי בסט בינוני + משומש בתקציב 500 ש''ח

אבל החלטתי לשלש את התקציב ולעלות קצת ברמה, את הדלתות ברכב אני יאטום ורציתי להכניס לתוכם את הסט הנ''ל.

השאלה שלי היא איך אני מוודא מקוריות ושלא מדובר בזיוף כלשהו.

ואיך הניסיון של מי שהשתמש בו?

מרוצים, מאוכזבים, כל תגובה תעזור.

חג שמח וגמר חתימה טובה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ניסיון של דוטק אוביישן - מבסוט ביותר .

אבל תמיד אתה מומזן למפגשים ולשמוע בעצמך את הסטים הקיימים בשוק על מנת שלא ליפול בקנייה .

שיהיה בכיף .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

סט מעולה, לדעתי זה הסט המוצלח ביותר של מורל מבחינת התוצאה שהוא מפיק ביחס לכסף.

עם נסיון מעשי עם עשרות סטים כאלו, כולל אחד אצל אחי ברכב במשך למעלה משנתיים, יש לי רק דברים טובים להגיד עליו.

לגבי מקוריות, בעקרון עוד לא נתקלתי בזיופים של סטים מסדרת ההיבריד והאילייט, אבל בכל מקרה מורל מנפקים מדבקת מקוריות שניתנת על כל אלמנט, לצורך וידוא אותנטיות.

אם תצתרך עזרה, אני אוכל לעזור לך במידה ותספק תמונות של הסט.

מה שחשוב לבדוק זה שהטוויטרים זה הMT22, כי כבר ראיתי קומבינות של הייבריד עם טוויטרים של פולס או דוטק.

under construction..

פורסם

תודה רבה על התגובה מונסטר.

אם אצליח להשיג תמונות אעלה, עוד שאלה

בתקציב של עוד 2000 ש''ח פחות או יותר למגבר, איזה מומלץ כדי להוציא מקסימום מהסט, יד שנייה גם אופציה

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני יודע שבאיזור ה2000 הייתי לוקח משהו כמו TRU S44 שיש ביד שנייה אבל אני חם על מגבר שלהם מהרגע שהם נחתו בארץ. יש גם את סאן דאון 100.4, סלסטרה מסדרת FA ויש עוד שאני פחות מכיר ולא יודע עם נכנסים בתקציב כמו אודיסון, DLS וכו'.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך על TRU S45 במחיר שהוא נמכר כחדש מרוני , אתה מקבל מגבר ורסטילי שעובד גם בתור דואל מונו ושתרצה לעבור לאקטיבי הוא יהיה מספיק חזק גם בסטריאו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בשביל לא לפתוח עוד שרשור ולהעמיס לעמוס על הגב, אני ארשום פה.

בגדול זה הסאט-אפ שאני בונה עליו

איטום בדלתות ובקיר אש, בעיקר בגלל שהמנוע שלי מאוד מרעיש ובמיוחד עם הצנרת שמורכבת.

הקומפוננט הנ''ל

יעבדו עם SUNDOWN AUDIO SAX-100.4D בעיקר בגלל שהוא יוכל גם לעבוד באקטיבי מלא ועם סאב בגישור.

אני עדיין מתלבט אם להתקין רמקולים מאחורה, בעיקר בגלל שאולי זה לא ישתלב טוב עם הקומפוננט, אבל בגלל שאני הולך על spl אז זה פחות מדאיג אותי, חשבתי על ה6*9 של ארטקוויק הf69 .

בינתים חשבתי להישאר בלי סאב ולהסתפק בקומפוננט.

חסר לי עכשיו hu איכותי שיידע לתת מענה ברמה גבוהה לאלמנטים, פתוח להמלצות וגם יד שניה תופס פה

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש את הקליפס שדיברו עליו הרבה פעם, 7200 נדמה לי היה הדגם, ועדיין אני רואה כל הזמן את האלפיין 9778 או מה שהקוד שלו לא יהיה, אישית יש לי אלפיין הרבה פחות "מקצועי" ואני מאוד מרוצה ממנו, כבר למעלה משלוש שנים אם אני לא טועה, בלי תקלות, אולי היתרון שאין לי כונן לדיסקים אלא רק כניסת USB/אייפוד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איטום בקיר האש לא יתן לך כלום, מה שיכול לעזור זה חומר מבודד, או ספוג אקוסטי או מבודד מסוג שונה מהצד הפנימי של קיר האש.

רק כדאי לך לבדוק היתב אם הסגנון של MOREL הוא לטעמך, לפי הדוטק שיש לי הוא לא פאנצ'י במיוחד והמיד לא בשרי יותר מידי, לכן תחשוב טוב לפני שאתה קונה סט כזה או אחר במיוחד לפי סוגי המוסיקה שאתה שומע.

• תוכן חדש...