Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה לדעתכם שווה הרכב ?

 

האםהתאונה שעבר משמעותית ?

 

מה לגבי עלות התיקון של ההגה ?

 

תודה רבה לעוזרים

דניאל

honda.jpg

פורסם

לא

 

רק תתעלם מן הבדיקה הזו כאילו לא הייתה.

 

רוצה לקנות קח לבדיקה שלך במכון שלך ואז נדבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קיבלתי תודה

 

האמת שגםלי הבדיקה נראתה נקייה מידי , אין את כל הכסתחים שמכניסים בדרך כלל.

 

אני אקח לבדיקה שלי ויפרסם אותה כאן

 

תודה

פורסם

קודם כול אל תיגע ברכב הזה .!!!!!

 

אני עובד באחת מהחברות הללו איש מכירות ומה שרשום לך שמה זה פשוט רכב עם מכה רצינית מאחורה : סימני מתיחה ברצפת תא מטען .סיוויק 2008 זה מרותח לשני קורות אורך אחוריות בשלדה . הוחלפו חלקי מרכב : אני מעריך שזה לפחות: מגן אחורי + קורת רוחב אחורית +פח אחורי { סימני מתיחה }+פנסים+דלת תא מטען . יש לרכב ירידת ערך רצינית . רכב כזה לקנות לפחות ב 25%-35% הק"מ יחסית נמוך. אבל שים לב קח לבדיקה משלך ובנוגע לכיוון זויות היגוי זה בסך הכול כיוון פרונט בעלות של 140 ש"ח .

עצה של אני לא הייתי נוגע בשום מחיר . לא חסר הונדות בשוק ..

 

בהצלחה בהמשך הדרך .

פורסם

לבחור שמעליי

הרכב אכן אכל פיצוץ מאחורה, אבל להגיד ש80K ק"מ בשנתיים זה נמוך יחסית??

זה כפול ממה שרכב צריך לעשות בשנתיים...

גם לא צריך להגזים בירידת הערך 25%-35% - אם אתה אכן סוכן מכירות בחברות ליסינג אז כנראה הקורס שעברת הוא לא של שמאות רכב כי לפי ההערכה שלך ריסקת רכב שהוא יחסית בסדר...

לרכב ככל הנראה יש קצה שילדה עם אופציה למשהו מעבר... אני מעריך את ירידת הערך של הרכב במשהו סביב 9%-15% וגם זה ייתכן והרבה, הבדיקה אכן נראית נקיה, אך בואו לא נשכח שהרכב מטופל גם באחריות. הפרט היחיד שאכן חסר לי בעין הוא הברקסים אבל ליד רשום שהם לא פורקו ולכן הבודק לא ייקח אחריות על כך. הייתי מסתכל יותר על המצב של הגלגלים בעין ולראות אם הם עדיין חדשים, ייתכן והוחלפו למשהו סיני וזול לקראת המכירה של הרכב ולכן הם חדשים ולא עלו בבדיקה.

 

קח לבדיקה נוספת בכל אופן ותעלה את הדף החדש

Confidence In Motion

פורסם

הבעייתיות מתחילה מהמקום שזה טופס שקיבלת מהחברה שמוכרת את הרכב ולא בדיקה עצמאית שלך (אני מכיר את הטפסים האלה). הטופס נקי יחסית אמנם, אבל לפחות מהליקויים שמצוינים בו אפשר להסיק משהו. הכיתוב בקריטריון של מרכב ושלדה גס מדי - סימני מתיחה וכיו"ב. ברגע שתקח אותה לבדיקה, אם תקח, יירשמו דברים נוספים וגם סיכויים טובים שדברים שמופיעים כתקינים בבדיקה הזו יתגלו כלקויים בבדיקה נוספת. אפשר לנסות להסתכל על רכב אחר, בייחוד כשאתה קונה ממגרש ויש להם בשפע..

אני אגיד פה משהו בתור השערה. אני יודע שרכבי ליסינג בדרך כלל עושים 90 אלף או יותר ורק אז הולכים למכירה. גם אני ראיתי רכב כזה, עם 69 אלף סך הכל והוא היה פגוע שלדה. כנראה שבמקרים "קשים"- אולי ממהרים למכור ?

כל רכב שעבר את התקופה שלו, בלי בעיות מיוחדות בליסינג, צריך להיות עם מונה של 100 אלף +-.

פורסם

תודה רבה לכולם,

 

החלטתי לרדת מהרכב הזה, חבל על הכסף של הבדיקה.

 

אני אחפש אחד מיד פרטית עדיף להוציא עוד כמה שקלים ולהיות רגוע.

 

שוב תודה לכל מי שעזר .

פורסם
תודה רבה לכולם,

 

החלטתי לרדת מהרכב הזה, חבל על הכסף של הבדיקה.

 

אני אחפש אחד מיד פרטית עדיף להוציא עוד כמה שקלים ולהיות רגוע.

 

שוב תודה לכל מי שעזר .

 

אין שום בעיה לקנות מליסינג, מחברות גדולות. לא הייתי כמובן מתעסק עם מגרשים וסוחרים (פרטיים) שאליהם מגיעות בעיקר מכוניות בעייתיות למכירה (עם פגיעות שלדה וכיו"ב).

במגרשי הליסינג עומדות מכוניות שהיו אולי אצל אנשי הייטק עם רכב צמוד, עובדים בחברות גדולות שונות, אולי בצבא. יש מכוניות קרועות ויש מכוניות מצוינות. המכוניות מוצעות למכירה בעיקר משום שעברה התקופה שלהם בליסינג (ככה או ככה הרי לא יחזיקו את הרכב מעבר לתקופה מסוימת), ולא כאשר רוצים להיפטר מהרכב. אנשים פרטיים מוכרים מכוניות בדרך כלל כשהם רוצים להיפטר מהן. לא שבמקרה הזה הכל רע- פשוט אם הייתי קונה מפרטי הייתי מתעניין גם בסיבה למכירת הרכב. סתם דוגמא, אם מישהו אומר לך שהוא סטודנט שצריך כסף, או מישהו שהפסיד קצת כסף, או בהליכי גירושין ובעיות אישיות אחרות (לא נקנא בו), אז זה בסדר, וכמובן כמה שזה נשמע אמין. כשקונים מפרטי צריך לבצע בדיקה מקיפה של מקוריות הרכב (לוחיות רישוי מול מספר שלדה מול מספר מנוע ועוד נתונים), כי יש פה חשש גדול יותר לזיופים ושכפול רכבים. חברות ליסינג אמנם יכולות למכור רכבים אחרי תאונה, אבל לא נראה לי שילכו על עניינים פליליים ועם העובדה שהם מוכרים רכבים כי פשוט נגמרה התקופה שלהם, יש להם FOR לדעתי. גם כשתלך לבן אדם פרטי, ממילא תצטרך לעשות בדיקה במכון.

פשוט צריך למצוא רכב ללא תאונות מיוחדות, זה הכל. במגרש שהיית בו יש די שפע כדי למצוא את הרכב הנכון.

×
×
  • תוכן חדש...