Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סקודה פאביה 1.2 TSI


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

כבר די מזמן חשקה נפשי בסופר מיני בעלת מנוע TSI אימתני בנפח 1.2

לאחר שהבנתי שלא מתכוונים להביא את האיביזה 1.2 TSI, נשארתי עם הצ'כית ועם הגרמניה.

הגרמניה מעולה, אבל היא בדיוק כמו הכותרת של הכתבה ב YNET עליה - "שעמום של איכות"

לעומת זאת הצ'כית נותנת דיל לא רע בכלל עם אותו מנוע וגיר (ושילדה?) אך עיצוב קצת פחות מרובע. אה - מה - מה:שמועות לגבי רעשים בנסיעה מהירה וחווית נהיגה לא ממש נעימה בעיר (מיתלים קשיחים מידי) גורמות לי להיסוסים קשים. ואני שואל: מישהו נסע בצ'כית החדשה ויודע לומר - האמנם נכונות השמועות?

פורסם

דיברתי היום עם הסוכנות בהרצליה, הם אמרו שהם הולכים להביא רק את הלאון 1.2 TSI.. מצד שני הם לא היבואן. יש הצהרה רשמית של צ'מפיון בעניין?

פורסם

למה שמעתי ולמה שתאמין למישהו כאן, לכל אחד עם כל הכבוד והידע, יש את העדפותיו ורגישיותיו, לך תעשה נסיעת מבחן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
דיברתי היום עם הסוכנות בהרצליה, הם אמרו שהם הולכים להביא רק את הלאון 1.2 TSI.. מצד שני הם לא היבואן. יש הצהרה רשמית של צ'מפיון בעניין?

 

אם לא ימכרו את האיביזה 1.2 TSI, הם ישארו רק עם FR וקופרה. לא נראה לי שזה יקרה.

emotion of motion

פורסם

אומרים "אימתני" ולא אימתני.

אם אתה מעוניין בסקודה מצויין, אם לא תמתין ותראה מה קורה עם ייבוא האיביזה.

לא הייתי סומך על הנאמר.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
למה שמעתי ולמה שתאמין למישהו כאן, לכל אחד עם כל הכבוד והידע, יש את העדפותיו ורגישיותיו, לך תעשה נסיעת מבחן.

 

ברור שאני מתכוון לעשות אבל בכל זאת - כמה באמת כבר אפשר להרגיש בנסיעה של חצי שעה כשהסוכן שלידך מבלבל לך את המוח כל הדרך.

אני יודע שזה רכב חדש אבל אולי למישהו כבר יש נסיון איתו..

פורסם

אצלי אין רעשים במהירויות גבוהות (100-130 נחשב מהר?).

 

לגבי הקשיחות,לא כזה נורא לדעתי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

×
×
  • תוכן חדש...