Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקחתי את הרכב (קיה פרייד 97', אוט') לבדיקה.

בעל הרכב טיפל ברכב לפי ידיעתו (כלומר, טיפולים בזמן ומה שהמוסך אמר לתקן - תיקן).

בבדיקה קיבלתי רדז'קטים על כיוון שסתומים, תושבות מנוע (נדרשת החלפה) וגיר (לו לא ניתן אחריות).

הבדיקה מצורפת, אשמח לדעתכם, יש לציין שמבחינתי אם אקנה את הרכב בזול ובעוד שנה אצתרך לתקן אותו (או לחלקים) יכול להיות גם אופציה.

untitled.jpg

אבי

פורסם

הייתי מוותר ומדלג לרכב הבא. יש לך רכב אחרי תאונה, פגיעה בשלדה ובקורות בעלת משמעות גבוהה וגיר שכנראה בסוף חייו.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

האוטו הזה מומלץ לגריטה, למה לקנות קאיה בכלל? רק צרות היא תביא לך. בכל מקרה, לא אמרת מה התקציב שלך, אולי כדאי לך להוסיף כמה אלפי שקלים ולהתקדם למשהו נורמלי ואמין יותר מהאוטו הנ"ל.

Polo 2012

פורסם

תגידו, על מה אתם מדברים? מדובר ברכב ששווה 3000-4000 שקל.

מה זה משנה אם יש לו כיפוף בקורה או מעיכה? מה זה כבר משנה? הוא יוריד עוד 500 שקל במחיר?

אני מתפלא שבכלל לקחת רכב כזה לבדיקה במכון ולא במוסך.

לדעתי הבדיקה סבירה. לגבי הגיר, קח למוסך שמתקן רכבים כאלה, שאל לדעתו.

לאמא שלי היה רכב כזה, והוא נסע ונסע בלי תקלות מיוחדות, וגם שהיו זה היה דיי זול

לתקן. מצד שני אם הולך גיר, זה כבר קרוב למחיר הרכב, אז קח בחשבון את זה.

פורסם

מהכירות מספיק קרובה עם קיא, וגם בתור עובד מוסך כשנתיים, קיא פרייד היא ע"ב מאזדה 121 של שנות ה80, אין שום מחלות מיוחדות ושום בעיות יקרות לתיקון, לסבא שלי יש אוטו כזה כבר מעל ל8 שנים, אנחנו מאוד מרוצים ממנו, אחזקה בשקל תשעימושתיים, ורכב שמגיע לכל מקום.

מלבד זו לחבר טוב שלי גם יש קיא כזו, עם 250 אלף קמ בערך, האוטו נוסע ונוסע מצויין, אז אל תבלבל את המוח.

טיפסת גבוה מידי עם המאזדה ליסינג והאף שלך, תיזהר כי הנפילה תהיה כואבת.

לפותח השרשור:

בגדול, רוב תוצאות הבדיקה הינם בגדר הכסת"ח הרגיל, מלבד מה שנרשם שם על התאונה בחזית והכיפוף בקורה, מה שלא אמור להטריד אותך ברכב שבמילא שווה שקל וחצי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...