Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נימעס לי לשמוע תגובות בסגנון של "מה חדש תמיד גנבו גאנטים" וכו כי זה שטויות!!!:evil: :evil: :evil:

תמיד גנבו גאנטים אבל לא בכמות הזאת!:evil: אני נוסע מ11 בבוקר עד 18 בערב כל יום על הכבישים בחיפה ומשום מה בשבוע האחרון כל יום אני רואה כמה רכבים זרוקים על הכביש בלי גלגלים לעומת זאת לפני זה הייתי רואה מחזה כזה פעם בשנה! לבחור שלא ראה כזה דבר בחיים בחיפה אני יכול לתת לך עכשיו 4 כתובות תיסע ותראה. תתחיל מבירם 1 עם קורולה שזרקו על הבודי אפילו לא שמו אבנים, אם תרצה עוד אני אפנה אותך לשאר הכתובות.

פורסם

אני יודע שהמשטרה בחיפה היא UNDERSTAFFED ועובדת קשה (הם עשו עבודה מצויינת השבוע עם כמה אנשים כבדים מאוד), אבל אם הם לא תופסים את החלאות האלה הם פשוט יוצאים אפסים רק מהבושה, מדובר כאן בחבורת פשע של ממש שצוחקת לעיר הזו בפנים. מדובר בעשרות של מקרים במשך זמן קצר, איך לעזאזל אף אחד עדיין לא ראה\שמע משהו, זה מגניב אותי!!! :brickwall:

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

עברתי עכשיו על השרשור, ואני מוסיף שבאותו רחוב בדיוק לפני חודש פירקו בערך 20 סמלים לרכבים.

לפני שבוע גנבו לאשתי את המגב האחורי, ולא פעם נתקלתי בשכנים שירדו בבוקר וגילו את החלון שבור.

כנראה שלגנבים נוח לעבוד ברחוב הזה כי בלילה הוא באמת מאוד שקט ואף אחד כמעט לא עובר בו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כן הבעיה הזאת ידועה, היא קוראת כמעט כל קיץ

גם לאבא שלי לפני כמה שנים היתה לו קסנטיה ושמו לו אותה על בלוקים, ולאמא שלי שברו את החלון כמה פעמים ולקחו את המערכת

ובשכונה שלי (רמת התשבי) היו גם סיפורים על פיצוץ של מכוניות וסגירת חשבונות וכל מיני דברים בסגנון.

למשטרה באמת אין יכולת לעצור את הדבר הזה, ולכן תושבי דניה האדיבים פתחו ארנק ושילמו על מאבטחים בשכונה שמפטרלים עם דייטסו סיריון כל הלילה.

עם כל הכבוד למכת הגניבות, המשטרה מעדיפה יותר לתפוס סמים.

בנוסף אזור הכרמל הצרפתי מלא באוכלוסיה מבוגרת שלא כל כך מתעניינת בשטויות האלה, בסופו של דבר הם ישלמו על ג'אנטים חדשים ולא יבקשו להזמין שיטור קהילתי לאזור.

ככה שמי שבאמת מתעצבן מהדברים האלה זה אנחנו, שתכלס לנו לא עשו כלום. זה האבסורד בעיר הזאת

אגב, בבית לחם היה הבית הקודם שלי, איזה נוסטלגיה

stanig - המאזדה 6 הכסופה מרחוב בית אל לא?

פורסם

יש מין שיטור קהילתי בחיפה, הם בדרך כלל מסתובבים בניידות מסוג פורד פוקוס ויש להם צ'קלקה בצבע כחול וכתום, ורשום מוקד 106, זה לא תפקידם לסייר בשכונות?

פורסם

פניתי בעניין ל- YNET, אולי הם יוכלו להזיז משהו..

אוהד שלום רב,

ותודה על פנייתך.

החומר הועבר לעיונם של הגורמים הרלוונטיים באתר.

אנו תמיד עומדים לרשותך לכל שאלה, בעיה או הערה.

יונתן ש.

מחלקת שרות לקוחות

פורסם

אולי שהתושבים יתארגנו ויעשו משמרות בלילה? ככה הכי פשוט לתפוס אותם, אבל צריך לוותר על שעת שינה :-)

פורסם
יש מין שיטור קהילתי בחיפה, הם בדרך כלל מסתובבים בניידות מסוג פורד פוקוס ויש להם צ'קלקה בצבע כחול וכתום, ורשום מוקד 106, זה לא תפקידם לסייר בשכונות?

אלה מסיירים בעיקר בשכונות הדר והעיר התחתית ולא באיזור הכרמל ומעלה, שם לרוב הגניבות האלה מתרחשות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אמנם זה קצת סוטה מהעיניין, אבל יש אזור גדול בכרמל (ליד דן ובית הבירה) שאני לא מצליח לנעול את הרכב עם האזעקה

(כאילו השלט לא עובד לא משנה כמה אני רוקד איתו) אז אני נועל ידנית.

ותמיד אני שומע על גניבות רכב באזור, לדעתי יש קשר בין המקרים. ואם ידוע שהאזור מוצף גנבי רכב וג'אנטים אני לא רואה סיבה שרכבי הסיור לא יעברו גם שם.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אוי ואבוי, ממש כאב לב, לקום בבוקר לראות את הרכב שלך ככה, סיכוי גדול שאני יעשה לו עוד נזק רק מהזעם :|.

אני מאמין שהאזור שאתה מדבר עליו הוא אזור תחת מיסוך כנראה, רוב הסיכויים ששלטים של רכבים לא עובדים וגם לא טלפונים אלחוטיים ראוטר וכו', רוב הסיכויים שהאזור הזה הוא בפעילות צבאית כך שהם ממסכים רדיוס מכובד מסביב לבסיס.

פורסם
אולי שהתושבים יתארגנו ויעשו משמרות בלילה? ככה הכי פשוט לתפוס אותם, אבל צריך לוותר על שעת שינה :-)

ואז מה ? שיתפסו הגנבים במה יאשימו את אותם אזרחים מסכנים שרצו לשמור על רכושם ?

חטיפה (עד להגעת המשטרה) ?

אלימות ?

אספר לך מקרה עצוב ואמיתי, לדודה של חבר שלי באחד הישובים בשרון פה יש כלב גדול ומבהיל (אגב היא שופטת בתפקידה), כשהיא לא היתה בבית אחד מבני דודינו פרץ לה הביתה. הכלב הבריח אותו ותוך כדי הטיפוס על הגדר, הכלב נשך לו את התחת ומשם נפל התז של הגנב. רוצה לדעת איך נגמר הסיפור ?

בפיצוי כספי שהיא נתנה לגנב על מה שעשה לו הכלב:?

אתה יודע טוב מאוד שהחוקים ובתי המשפט פה בכל הנושא הזה של הגנה עצמית תלושים מהמציאות

שלא תטעו לרגע ברגע שיהיה מדובר ברכב של שוטר/חכ/שר/שופט הג'אנטים או הרכב ימצאו בתוך כמה שעות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...