Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קירור לא עובד בתא כפפות גולף 2010

בראבו
שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, בתא הכפפות אצלי יש אופציה לקירור התא.

יש ווסט קור בתוך התא אך כאשר אני מסובב אותו (והמזגן דלוק) שום דבר לא קורה - פשוט לא יוצא אוויר קר מהחור שיש שם.

ניסיתי להדליק את המזגן בעוצמה חזקה יותר ומצבים שונים של המזגן אך כלום לא קורה. האם יש דרך מסויימת להדליק את הקירור שם?

הרכב המודבר גולף 2010 TSI 160 רמת גימור הייליין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לסגור את הפתחים של צד הנוסע וגם של הקונסולה המרכזית ולבדוק שנית.

בעיקרון זרימת ההאוויר מפתח תא הכפפות הינו קלוש אולי זו הסיבה שאתה לא מרגיש זרימת אוויר קר מהפתח.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מבצע הכול בסדר.

הקירור בתא הכפפות וגם בתא האיחסון מתחת למשענת היד הינו באמת קלוש ביותר 'ככה זה בתיכנון'. בדקתי היום ברכב שלי גולף דור 5 וגם ברכב של שכן בעל גולף דור 6 והתוצאה דומה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, אם היה יוצא משם משהו תאמין לי שלא הייתי מדבר..העניין הוא שלא יוצא משם כלום. בוודאות, אפילו לא משהו מאד חלש. פשוט לא יוצא כלום. אותו דבר בדיוק כאשר זה פתוח וסגור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצאתי את הפתרון:)

הקירור עובד שם רק כאשר הדלת של תא הכפפות סגורה..ברגע שפותחים אותה זה מפסיק לעבוד!

למה נראה לך שהקירור עובד כאשר תא הכפפות סגור ? או איך גילית שאכן הקירור עובד כאשר תא הכפפות סגור ? נכנסת לתוך תא הכפפות :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתי שם את הצ'יוואוה שלי ושאלתי אותה!

סתם, כאשר המכסה פתוח, שום דבר לא יוצא משם ואין קירור כלל, אך כאשר אני סוגר לכמה שניות ומייד פותח, החור שממנו אמור לצאת האוויר הקר, מאד קר כאילו יצא משם אוויר קר.

כאשר אני פותח ונוגע בו הוא שוב מתחמם לטמפרטורה רגילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...