Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש לקנות ברלינגו

ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים HDI MULTISPACE 2.0 לבין SX MULTISPACE 2.0

תודה למי שיודע את התשובה

פורסם

יש בלבול מסויים במחירון. קיים דגם אס איקס ודגם מולטיספייס, ואין דבר כזה מולטיספייס אס איקס.

מולטיספייס זה הגדם המשפחתי וה"מפואר" ביותר, בדרך כלל כולל גם דלת תא מטען נפתחת כלפי מעלה ולא לצדדים. יש לו דשבורד עם שילוב פלסטיק צבעוני,ריפודים יפים יותר בפנים, ולרוב גם שתי דלתות צד.

אס איקס זה רמת איבזור ביניים, כלומר דלתות מטען רגילות, ריפודים רגילים, אבל יש לו יותר איבזור מדגם איקס הסטנדרטי והנפוץ. אם תרצה פירוט מדוייק של האיבזור באס איקס - אני יכול לרשום לך.

פורסם

הנה לך מפרט איבזור של דגמי ברלינגו.

המפרט הזה הוא של מודלים מוקדמים יותר (שנים 97-99) מאלו שמעניינים אותך, אבל שום דבר כמעט לא השנתה גם במודלים מאוחרים יותר.

רשום שם, שכל הדגימום הם "מולטיספייס" כי יבואן החליט בזמנו להדביק מדבקה עם הכיתוב הזה לכל ברלינגו שנמכרה. אחר כך הפסיקו להדביק מדבקות, אבל השם הזה נגרר במחירון עד היום.

בפועל יש 3 רמות איבזור X , SX(נראה לי שהיום X הוחלף ל XN, אבל זה אותו דבר) ומולטיספייס/סופר המפואר.

תתיחס רק לחלק השלישי של המפרט - "ציוד לנוחות וגימור", שני החלקים הראשונים פחות רלונטיים, מה גם שלוח שעונים שונה בדמים החדשים.

1.jpg

פורסם

חשוב לי יותר להתייחס למנוע

אני מעוניין במנוע 2000 טורבו דיזל ולא ב1900 כמו בישנים

אז ראיתי שיש SX עם מנוע 2000 והמולטיספייס גם עם אותו מנוע

אז ממה שאתם מציגים ואומרים

המולטיספייס עדיפה על הSX מבחינת האיבזור שלה?

אני מתכוון לקנות ברלינגו משנים 2003-2005 זה הסכום שיש לי פחות או יותר

פורסם

מנוע 2000 סמ"ק טורבו דיזל HDI התחיל להגיע בשנת 2003 ונמכר במקביל למנוע 1900 הישן.

SX קיימת גם עם מנוע 1900 וגם עם מנוע 2000.

מולטיספייס לדעתי קיימת רק עם מנוע 2000.

המולטיספייס עדיפה, אם הרכב מיועד לשימוש משפחתי ולא לעבודה. אבל יש מעט מכוניות כאלו בשוק.

SX-ים יש הרבה יותר.

מצרף מפרט עדכני יותר מזה שצירפתי קודם. אבל הוא עדיין לא של מודל 2003.

2.JPG

פורסם

שלום lsdmthc,

אנחנו גם חושבים עכשיו לקנות רכב בסגנון ברלינגו, התקציב מאפשר מודל 2004-2005.

למה בחרת ללכת על הברלינגו ולא על אחת המסחריות הדומות האחרות?

• תוכן חדש...