Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 07.08.2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אחלה של מפגש, הענות גדולה מאוד ביחס לפעמים קודמות, יחסית הרבה אנשים נשארו עד שעה מאוחרת, לצערי לא יצא לי לצאת מהרכב בעיקר בגלל רצון של אנשים לשמוע, מקווה לבוא פעם הבאה עם מערכת יותר מכוונת.

ראיתי שאדי ו-s3t צילמו כמה תמונות, יאללה תנו בראש. :twisted:

דני.

פורסם

הנה כמה תמונות

http://picasaweb.google.com/salamtak/Carsforum07082010?authkey=Gv1sRgCNqjzJDGhryNGQ

לוחצים על כפתור "slideshow" משמאל > לוחצים F11 על מקלדת > נהנים

וקישור לאלו שחיפשו מעמדים נחמדים לטויטרים :) - יש אותם ב3 גדלים

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Aluminium-Tweeter-Speaker-Holder-Stand-Pod-47mm-_W0QQcmdZViewItemQQitemZ220611802900QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

[under construction]

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד למען האמת, נחמד ביותר

כרגיל - אני שומע שמיעה ראשונית שלי ואז אני מגיע למפגש ומגלה איפה נקודות החולשה במערכת שלי - תודות לניר בד"כ :-D

סה"כ אני מרוצה מהמערכת וגם מהתוצאה הסופית של הHAT והסאן דאון - נתתי טאצ' קטן כרגע בEQ אבל עד שלא יהיה לי זמן לשחק קצת עם RTA אני יודע שזה רק תפרים זמניים - בכל מקרה המערכת תישאר בתצורה הזו ולא תשונה יותר ברכב הפרטי, הגעתי לתוצאה שבאמת ציפית להרבה פחות ממנה עקב נסיון העבר שלי עם מערכות שני חלקים.

אני לא מתרגש מזה וגם לא מעצמי - סה"כ פולני 8)

המערכת של דני נשמעת לא פחות ממדהים וזה עוד לפני כוונים, מ-א-ו-ד אהבתי את התוצאה המאוזנת ואת הרכות המדהימה של שילוב המותגים של סיז, סלסטרה ואלפיין

אהבתי את התוצאה שהתקבלה ברכב של אופיר לאחר המעבר לMS-8, הפרוססור הזה מוכיח שאפשר להוציא מרכיבים זולים מאוד תוצאה טובה מאוד - אני מדבר על הרמקולים, הפרוססור והCARPC כמובן עולים כיאה להם.

מאוד אהבתי את המערכת של ניר למרות הבעיות הקיימות בה כרגע ולמרות שהסאב שלו עשה לי בלאגן בבטן :-D

נהניתי לראות את כל החברים הוותיקים וכמובן גם את החדשים.

אני אעבור לתמונות ואני אחלק את זה לכמה הודעות - שלוש הודעות ליתר דיוק...

סבלנות :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. אופיר ידידי - זה בשבילך

DSC_0637.JPG

DSC_0640.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2. דני יקירי וגם יוסי - אלו הן שלושת התמונות המיוחדות יותר

לתמונה שלך דני עשיתי עיבוד של שלושה שלבים -

חימום הצבע

רוב חלקי התמונה הם בשחור לבן כאשר האזור הקרוב יותר לפנים שלך הוא צבעוני

ריכוך של קצוות התמונה

אני חושב שאתה צריך לראות את עצמך מהצד כדי להבין עד כמה אתה נהנה מהגשמת החלום שלך, שיתוף חברים בהגשמת החלום.

אני חושב שזו גם המחמאה הגדולה ביותר שאפשר לתת ליוסי - החיוך שלך בסיום העבודה וקצירת הפירות.

תהנה - אתה ראוי!

אפרופו - כל התמונות שאתה תראה עברו עיבוד

DSC_0641.JPG

DSC_0659.JPG

DSC_0645.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

3. שאר התמונות - גם כן עברו עיבוד - אך רק שיפור התמונה באופן אוטומטי

DSC_0646.JPG

DSC_0647.JPG

DSC_0651.JPG

DSC_0654.JPG

DSC_0657.JPG

DSC_0660.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן תמונות קשות לצפייה במיוחד של שני המתאבקים בסוף מערוץ אגו טוטאל :lol:

דני הרכב פשוט יפהפה אני חייב לשמוע ! הפסדתי שלא הגעתי.

פורסם

דני, אני ממש רוצה לשמוע ולראות את רכב שלך, מפגש הבא אתה מגיע בפקודה...8)

מה שני הגונזילות האלו עושים בסוף???? :-D

חבל שאני לא הייתי שם...:wink:

הכל באהבה

וקישור לאלו שחיפשו מעמדים נחמדים לטויטרים :) - יש אותם ב3 גדלים

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Aluminium-Tweeter-Speaker-Holder-Stand-Pod-47mm-_W0QQcmdZViewItemQQitemZ220611802900QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

תודה על קישור מלמד. יש גם בגדלים של מידים?

פורסם
מכות בסוף מפגש - סימן שמפגש היה טוב! :):lol:

זה לא היה מכות. ניר ואיטסיק ניסו להפריח את החוק השלישי של ניוטון שאומר כי "גוף המפעיל כוח כלשהו על גוף אחד, הגוף השני מפעיל על הגוף הראשון כוח השווה בעוצמתו אך מנוגד בכיוונו" והוכח להם אחרת. בניסוי הוכח שכוח שהופעל על הגוף הראשון הפעיל חזרה הרבה יותר כוח על הגוף השני והעיף אותו לקיבינמט. חוץ ממפגש אודיו זה מפגש שעוסק במדע :idea:

היה מפגש ממש נחמד עם הרבה אנשים. הפוסיז-מוביל נשמע טוב ומשפריץ פוטנציאל ברמות היסטריות. עוד כמה שעות עבודה לרמקולים ועוד הרבה יותר שעות כיוונים והאוטו יישמע אחרת לגמריי. רמת הדיוק והפירוט של המערכת הזאת פשוט פנומנלית! :-D

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...