Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בול שיט. ....

אין ספק שהבוס החדש עושה את העבודה.

מגיע לו בונוס.

אבל המצב של פיאט היה בעייתי שעשור האחרון הכל העולם, עכשיו הם חזרו לעניינים.

tzvipper השירוקו באמת שווה את הכסף

אייל

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בול שיט. הפריחה של סמל"ת היא בזכות רוח רעננה שהביא אורי להב מצ'מפיון.

אחרי שהנוד הנפוח שישב 10 שנים בתפקידו וכמעט הרג את היבואן, הפסיד את זכיון לקיה גמר את לנצ'יה וייבש את אלפא ופיאט מיכאל לוי קיבל קצת שכל.

לא דגמים ולא נעליים. מי שיודע לתמחר נכון, לבנות מותג ולתת שרות, בגיבוי של מוצר טוב גם יצליח למכור.

מכוניות כמו 500 ומיטו עזרו מאוד, אתה לא חושב?

פורסם

למוצרים גם יש חלק אבל אבא ואמא יותר חשובים. אין לי ספק שהם היו מצליחים איכשהוא גם לתמחר את המיטו ב200K ולמכור שתי יחידות בשנה.

פורסם

סליחה רגע, אבל אני עם המקטרגים.

אתם מפרסמים את זה ככתבה, ואז טוענים שזה טור אישי. לגיטימי ביותר. אני בעד.

אבל ככתבה אתם מבינים שה לא שווה הרבה, משום שזה לכל היותר תיאור פלקטי של חלק מהפנים של אלפא בישראל בשנתיים האחרונות. וכטור אישי - הוא לא משעשע, לא כתוב בהומור, אלא שוב - פלקטי. אין בו שום דבר "אישי". ממש כלום. סליחה שאני "יורד" ככה על הכתב, אבל הקריאה היתה משמימה ולא חידשה לי דבר.

תכתבו אולי על מה היה עד לפני שלוש שנים? על חוויות רעות של מי שהיו אז בעלים של אלפא? זה הרי חלק מהשינוי!

כן - גם על המתחרות מבית, גם על המפנה שחל (כולל בשורות הליסינג) עם הורדת המחיר, שצויינה בחצי פה ולא כפי המשקל שמגיע לה, כן על מתחרות נוספות אחרות ולמה הכותב מעדיף עדיין אלפא. כן קצת יותר על חויית הנהיגה.

כתב יובל (שהכרתי פעם מישהו בשמו, אבל אני בספק אם יובל הזה הוא יליד 1972, ומקורו צפונית לחיפה) שהוא אלפיסט. וואללה יופי. במה זה בא לידי ביטוי? בכלום. טור אישי? וואללה יופי, אבל איזו אלפא יש לאלפיסט? איזו אלפא היה רוצה שתהיה לו? אלו היו לו בעבר שהפכו אותו לאלפיסט? מה עם רעש האגזוז? הגימור בפנים? הכל נקרא כמו מפרטי טכני.

ושוב, סליחה על הקטילה, אבל שום ערך מוסף לא היה כאן - לא מקצועי (ככתבה) ולא אישי/אינטימי (כטור). אם אני שוקל להיות אלפיסט, זה יהיה למרות הטור ולא בזכותו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
וגם שיהיה זול לחברות הליסינג.

Word

בייחוד לקטע של האוטומט, פאק זה מחרפן אותי כל פעם מחדש, אצלנו במשפחה יש אוטומט רק כי אמא שלי קנתה את הרכב ויש לה בעיות רגלים.

מה הקטע של האוטומט כל הזמן?!? ):

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אתה יודע למי ניתנה הנבואה, כן? :)

לכל המתלוננים אולי קראתם הודעה אחרת אבל כך היא נכתבה

ראו את הפתיח לכתבה בהודעה הראשונה באותיות מוגדלות לכל אלה שלוקים בעיוורון.

כל היתר זה פרשנות שלכם שמעוותת את המציאות

ההודעה נערכה מאז שהגבתי כנראה בעקבות מה שכתבתי.

וגם שיהיה זול לחברות הליסינג.

חזק :)

זה העקרון המנחה את רוב הציבור אבל לאט לאט הציבור יוצא מהשמרנות שלו ורואים הרבה רכבים אחרים שעולים על הכבישים, החל מפיאט ואלפא וכלה בסקודות ,סיאטים וכו' - רכבים שלא היו נמכרים בכמויות גדולות לפני כן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אוטומט זה העתיד. עד סוף העשור הנוכחי גיר ידני יכחד.

אזהרה! לשמור על לשון נקייה בבקשה:)

את הגיר הידני כבר הספידו מזמן. למעשה, אפשר להספיד את הגיר האוטומטי כפי שאנו מכירים אותו, שיוחלף כמובן בתיבה הרובוטית כפולת המצמדים. את הגיר הידני אל תמהר להספיד שכן הוא עדיין זול בעשרות מונים לייצור לעומת הגיר כפול המצמדים ובוודאי אמין יותר. הכל בסופו של דבר זה עניין של ביקוש והיצע,לכן עדיין מאוד מוקדם להספיד את התיבה הידנית. אתה שוכח שעדיין בלא מעט מקומות על הגלובוס זו התיבה המועדפת גם אם זה כלל לא קשור להנאה מנהיגה.

פורסם

השאלה העיקרית היא מה מערכת קארספורום רוצה להעניק לנו; כתיבה ביקורתית ואובייקטיבית המתחרה לעתונות רכב ראויה או במה לדעות. אין לי בעיה אם האחת וגם עם האחרת, כל עוד הדברים מהנים לקריאה ומציגים איזושהי הנמקה סבירה.

במקרה הזה, הכתבה יכלה להכתב גם ע"י בירון מתדמית או ג' יפית בהתחשב בתכנה ובניסוחה.

כמו שאומרים באינגליזית, :nono: Its a no no

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בירון מתדמית זה מה שראיתי לנגד עיני כשקראתי את הכתבה הזו.

אתם מכירים את זה כשאתם מתחילים לקרוא כתבה במוסף סוף השבוע ואז שמים לב שמשהו לא בסדר? משהו כאן מוטה, מנסים למכור לי משהו בצורה לא אובייקטיבית ואז מסתכלים למעלה ורואים : - פרסומת - / כתבת תדמית. :)

לטעמי מבחינה עיצובית, האלפא 159 רכב מאוד מרשים והמיטו ממש שנויה במחלוקת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
השאלה העיקרית היא מה מערכת קארספורום רוצה להעניק לנו;

אנחנו רוצים לתת את הבמה לקהילה שלנו. אנחנו באמת מאמינים שהקהילה כאן יכולה לייצר תכנים מעניינים לא פחות מאשר כל מגזין אחר. יכול להיות שזו לא הדוגמא הכי טובה לזה אבל זה דוגמא מספיק טובה לזה שהדיון בכתבה הוא חלק ממנה.

זה מה שאנחנו מביאים אחרת.

פורסם

כרגיל ישראלים חביבים, פונים לטפל ולא לעיקר. מי סיפר לכם שכתבה ואובייקטיבי הן מילים נרדפות? יש כתבה שאינה מצדדת בצד מסויים? אפילו ההיסטוריה היא לא אובייקטיבית והכל תלוי בנקודת מבטו של ההיסטוריון.

אז עזבו את השטויות של אובייקטיבי, כתבה פירסומית או ג. יפית.

יופי של (איך נקרה לזה?) כתבה, סיקור, הבעת דעה , פרץ רגשות בכתב של חובב מותג נאמן.

מבחינתו אין חסרונות או שהן לא שוות איזכור. תשאלו את אמא שלכם, גם אתם מושלמים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
בול שיט.

לא דגמים ולא נעליים. מי שיודע לתמחר נכון, לבנות מותג ולתת שרות, בגיבוי של מוצר טוב גם יצליח למכור.

וברור כי חלקו הראשון המוכחל של המשפט סותר את חלקו האחרון המוכחל!!

אם אין מוצר טוב גם קוסם לא יכול להצליח.

אם יש מוצר טוב עדיין אפשר לא להצליח וכאן נבחנת יכולתו של מנהל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם bar72 ו-504l.

בוודאי שיש מקום לטורים אישיים במגזין מהסוג הזה, שנשען על קהילה. הם גם ממש לא חייבים להיות אובייקטיביים, אבל לטורים כאלו יש צידוק רק כאשר הם בעלי ערך: משעשעים, סיפוריים, מותחים, אקדמיים, מרגשים, חתרניים... לא כשהם ליקוק מתמשך ליצרן כזה או אחר.

תחת איצטלה של "איך זה שאלפא מוכרת כל כך הרבה יותר מכוניות בישראל?" נפרש כאן מניפסט המהלל שניים מדגמיה באופן מופרך וקיצוני, תוך כדי שימוש במגוון קלישאות חבוטות. אז תגידו שהוצהר שמדובר בסקירה לא אובייקטיבית, אבל ככזו היא חסרת ערך לחלוטין! גם אני יכול לכתוב "מאזדה מיאטה היא המכונית המופלאה ביותר ביקום", אבל את מי זה פאקינג מעניין?

כבר עדיף שייכתב טור על ההיסטוריה של אלפא או סקירה יבשה על הדגמים. לזה לפחות יש ערך. אפשר אפילו לדבר על האלפא העתיקה שהייתה לאלפיסט בעבר או על הרגשות המציפים אותו כשהוא נוהג באלפא שלו. זה מאוס ברמה פייבישית של להקיא, אבל לפחות זה (עשוי) להיות ראוי לפרסום, ואולי יהיו איזה שניים וחצי אלפיסטים שיתעניינו לקרוא...

לא, טור אישי אסור שיתפרסם רק כי הוא כתוב בעברית תקינה. הוא חייב להיות בעל ערך מוסף. הטור הזה - לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כרגלו של הפורום ישר מחפשים את רע בכול, כתב הבנאדם שזוהי כתב משוחדת לחלוטין נכון שחסר בה הרבה, ואת רובה הנתונים יכולתי לקרוא בגלובס, אבל אני די בטוח שלהבא זה ישתפר, אפשר לתת ביקורת בונה אבל פה מעדיפים לקטול באיחוד שזה מותג של כול מזדהים איתו.

לגבי המותג עצמו יש לו בארסנל דגמים מצויינים, ואני חושב שבשנתיים האחרונות הם ירדו קצת מהעץ עליו הם היו בכול הנושא של התמחור, ביחד אם דגמים חלקם מדהימים (159) חלקם פחות (מיטו עיצוב) ואיכות מוצר שהשתפר אני לא רואה סיבה שלא יעלו המכירות שלהם, כמובן חוץ מאנשים בעלי דעות קדומות

ולבחור שכתב שזה נוראה מבאס לראות הרבה כאלה על הכביש, גם שירוקו רואים לא מעט זה לא מוריד ממנה שום דבר ולא עושה אותה רחמנה לצלן מאזדה 3.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...