Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגלו של הפורום ישר מחפשים את רע בכול, כתב הבנאדם שזוהי כתב משוחדת לחלוטין נכון שחסר בה הרבה, ואת רובה הנתונים יכולתי לקרוא בגלובס, אבל אני די בטוח שלהבא זה ישתפר, אפשר לתת ביקורת בונה אבל פה מעדיפים לקטול באיחוד שזה מותג של כול מזדהים איתו. .

ישר מחפשים את זה הרע בכל? ואת זה כתב מי שקורא לעצמו בוגדני מגעיל...

שים לב - תבדיל בין "כתבה משוחדת לחלוטין" שלה אין מקום בשום קונסטלציה, לבין "כתבה לא אובייקטיבית" שיש לה מקום, בתנאי שהנכתב בה הוא בעל ערך. כאן נכתבה כתבה לא אוביקטיבית שאין לה שום ערך מלבד ליקוקים מיותרים לסמל"ת ולאלפא. היא לא מציעה פרשנות מסוימת, לא בוחנת תהליכים וגורמים בשוק, לא מספקת סיבה רגשנית להאדרת המותג והכי גרוע - לא מספרת שום דבר מעניין. אז מה הקטע?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שם היוזר שלי נכתב בציניות ואני די בטוח שכול אחד מבין את זה ... :lol:

אי אפשר לבוא ולפסול כול אחד שאין לו כתבה ברמת עיתון כזה או אחר, כתבתי ואני יגיד את זה שוב אני לא חושב שיש בכתבה הזאת לא תוכן שבאמת מעביר את חווית הרכבים של אלפא, לא מבחן דרכים אמיתי עם חסרונות ויתרונות ולא השוואה לרכבים אחרים כול אחד והסגמט שלו. אבל עדיין יש גם דרך להביע דברים גם על גבי פורום.

אני מברך על היוזמה ובטוח שבעתיד כתבות מסוג זה על חברה כזו או אחרת יתנו מידע בתחומים שונים, ויראו קצת יותר עסיסיות מאשר מידע טכני יבש.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
וברור כי חלקו הראשון המוכחל של המשפט סותר את חלקו האחרון המוכחל!!

אם אין מוצר טוב גם קוסם לא יכול להצליח.

אם יש מוצר טוב עדיין אפשר לא להצליח וכאן נבחנת יכולתו של מנהל

איפה מילה "גיבוי" שמשמעותה משהוא משני, סותרת שלילה של סיבה עיקרית בחלקו הראשון של המשפט?

** עריכת הנהלה - להרגיע בבקשה **

פורסם
אם אין מוצר טוב גם קוסם לא יכול להצליח.

קוסם אולי לא, אבל איש שיווק טוב - כן. הכל תלוי באיך מגישים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יכול להיות איש שיווק מצויין אבל אם המוצר לא ברמה שאליו ממתג היבואן את המחיר, וחבילה הכוללת לא מצדיקה את המחיר גם אשף מכירות לא יצליח למכור.

למרות שבזמן האחרון אלפא הפכו קצת יותר ראלים, נראה אך יתמכרו את הג'ולייטה.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
קוסם אולי לא, אבל איש שיווק טוב - כן. הכל תלוי באיך מגישים.

שמן

בלי מוצר טוב גם איש שיווק טוב לא יצליח קל וחומר איש שיווק טוב קוסם, או בלשון בוגדני אשף מכירות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני משוחד, אלפא 159 3.2 Q4 הוא הרכב הכי מהנה שנהגתי עליו, האינפיניטי G37 הרגישה כמו טויוטה קורולה לעומת האלפא!

סחתיין על הכנות. לאור מה שכתבת, לא נותר לי אלא לאשר את קביעתך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני מסכים לחלוטין עם bar72 ו-504l.

בוודאי שיש מקום לטורים אישיים במגזין מהסוג הזה, שנשען על קהילה. הם גם ממש לא חייבים להיות אובייקטיביים, אבל לטורים כאלו יש צידוק רק כאשר הם בעלי ערך: משעשעים, סיפוריים, מותחים, אקדמיים, מרגשים, חתרניים... לא כשהם ליקוק מתמשך ליצרן כזה או אחר.

תחת איצטלה של "איך זה שאלפא מוכרת כל כך הרבה יותר מכוניות בישראל?" נפרש כאן מניפסט המהלל שניים מדגמיה באופן מופרך וקיצוני, תוך כדי שימוש במגוון קלישאות חבוטות. אז תגידו שהוצהר שמדובר בסקירה לא אובייקטיבית, אבל ככזו היא חסרת ערך לחלוטין! גם אני יכול לכתוב "מאזדה מיאטה היא המכונית המופלאה ביותר ביקום", אבל את מי זה פאקינג מעניין?

כבר עדיף שייכתב טור על ההיסטוריה של אלפא או סקירה יבשה על הדגמים. לזה לפחות יש ערך. אפשר אפילו לדבר על האלפא העתיקה שהייתה לאלפיסט בעבר או על הרגשות המציפים אותו כשהוא נוהג באלפא שלו. זה מאוס ברמה פייבישית של להקיא, אבל לפחות זה (עשוי) להיות ראוי לפרסום, ואולי יהיו איזה שניים וחצי אלפיסטים שיתעניינו לקרוא...

לא, טור אישי אסור שיתפרסם רק כי הוא כתוב בעברית תקינה. הוא חייב להיות בעל ערך מוסף. הטור הזה - לא.

רוני

:mm_yeah:

כמו כן : אם היה מצויין מלכתחילה שמדובר בטור אישי ולא אובייקטיבי כל הדיון הזה היה נחסך.

אתה הצטרפת לדיון אחרי שהעניין תוקן בעקבות ההערה שלי ושל אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא חושב שהיה נחסך, כי אני עדיין חושב שבתוכן מגזיני לא צריך להופיע כל דבר שמישהו כתב בעברית תקינה. צריך להיות סינון מסוים. אבל שיהיה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

+1 לרוני.

אני הגבתי אחרי שכבר היה כתוב שזו דיעה אישית, רק שאין שם ממש דיעה או חוויה או כל ערך מוסך שהוא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...