Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה איתך אבל חוץ מפותח הדיון אני לא רואה תגובה רעה אחת על אוויס.

אני דווקא רואה כמה תגובות לא טובות על אוויס.

אבל ללכלך על אוויס זה ממש לא המטרה שלי.

אני מביא את כל פרטי הסיפור בדיוק כפי שהוא, גולשי הפורום יכולים להחליט בעצמם אם בא להם לקנות רכב שם או לא.

החוויה שלי היא שהשירות מזלזל ומתחמק וממש לא מקצועי.

בכל מקרה אמשיך לפרסם את השתלשלות הענינים.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

פניתי במייל לנציג של אוויס מהפורום עם פרטי המקרה.

אציין כאן מה שכתבתי לו במייל - אין ספק שאוויס ממלאת את חלקה בהסכם האחריות. העניין הוא שאוויס נותנת ללקוח תחושה שהיא עושה את המינימום האפשרי כדי לצאת ידי חובה, ולא נותנת שירות מקצועי שמפנק את הלקוח ונותן תחושה שירצה לחזור שוב.

זה המסר שחשוב לי להעביר לחברי הפורום ולכל מי שאי פעם יקרא את השרשור הזה.

מחר בבוקר אני נוסע עם הרכב למוסך ש"החליף" לי את הגיר לפני שלושה חודשים. לאוויס הרי יש אחריות של המוסך על העבודה.

בקיצור אני מניח שמחר שוב כולם ימרחו אותי וישקרו לי ובסוף אצא עם גיר שאיכשהו עובד. יש לי עוד איזה 10,000 ק"מ לאחריות, לא נשאר לאוויס הרבה זמן למרוח עד שלא יהיו חייבים לי כלום...

זה פשוט מצחיק למען האמת. אני מאמין שכמה אלפי שקלים שיעלה לאוויס להתקין גיר בצורה מקצועית במקום רציני יכול לעשות שינוי כל כך משמעותי מבחינה תדמיתית.

זיו ושאר חברי הפורום,

אם נעשתה טעות הטעות תתוקן,

אין לנו שום רצון שלקוח שלנו ייצא לא מרוצה,

מחר בבוקר נבדוק עם כל הגורמים הרלוונטיים ונראה כיצד יהיה ניתן לפתור את הבעייה,

פה היתרון של לעבוד מול חברה שיש בה למי לפנות,

אנחנו מקווים שכל הסיפור יפתר על הצד הטוב ביותר וכולם יצאו מרוצים :-),

גיל מאוויס

פורסם

רציתי לענות על השאלות שנשאלו כאן -

לגבי מסמך על כך שהוחלף הגיר, אין לי לצערי. דרשתי בזמנו מהמוסך מסמך כזה והם סירבו והפנו אותי לאוויס, שאמרו לי בגדול 'לא' ואז החל סבב של הפניות לגורמים שונים וכיוון שכבר הייתי מותש בשלב הזה מכל הסיפור החלטתי לוותר.

לגבי הכללה של כל חברות הליסינג וההשכרה, אני ממש לא מסכים שהתחזוקה או השירות גרועים. לפני הקנייה היה לי רכב ליסינג שקיבל טיפול למופת. חוץ מזה אני עובד בארגון גדול שבו עשרות עובדים סביבי מחזירים בהדרגה את רכבי הליסינג וקונים מחברות רכבים ואני שומע המון סיפורים שגורמים לי ממש לקנא. אני לא אנקוב בשמות של חברות מתחרות לאוויס כי כבר מחקו לי פה הודעות בגלל דברים כאלה, אבל אני רק אציין שכשסיפרתי ששלחו אותי למוסך לא מורשה אנשים סביבי היו בשוק מוחלט. לא שמעתי על אף אחד שקנה רכב מחברות אחרות שנשלח למוסך שאינו מורשה. ויש סביבי עשרות.

דרך אגב, כשממתינים לשירות הלקוחות של אוויס בטלפון מתנגנת איזשהי פרסומת שאומרת משהו בסגנון "פוחדים ממוסכים לא מורשים? גם אנחנו! לכן אוויס... בלה בלה בלה..." כמה אירוני...

פורסם
לא יודע מה איתך אבל חוץ מפותח הדיון אני לא רואה תגובה רעה אחת על אוויס.

עצם זה שהסיפור יושב בגוגל, וכל אחד שרוצה לחפש את AVIS מגיע אליו - זה מעיף לקוחות.

בעולם תחרותי, כשאתה רוצה לקנות אקסנט נפוצה בליסינג - אתה לא תלך לחברה שאתה שומע עליה סיפורי זוועה.

פורסם

אני חושב שעל כל חברה בעולם שתריץ חיפוש בגוגל תמצא טענות, מענות ושאר סיפורי זוועות.

חפש על יד שרה ובטח תמצא שם איזה מישהוא שקיבל לאבא שלו כיסא גלגלים על מיסב חורק והוא מתלונן עד לב השמים על זה!

אם יש איזה בית תמחוי שמאכיל אלפי אנשים ביום והכל מכספים פרטיים, יתלוננו שהאורז יבש, או שהעוף מלוח או המרק דלוח! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רציתי לענות על השאלות שנשאלו כאן -

לגבי מסמך על כך שהוחלף הגיר, אין לי לצערי. דרשתי בזמנו מהמוסך מסמך כזה והם סירבו והפנו אותי לאוויס, שאמרו לי בגדול 'לא' ואז החל סבב של הפניות לגורמים שונים וכיוון שכבר הייתי מותש בשלב הזה מכל הסיפור החלטתי לוותר.

לגבי הכללה של כל חברות הליסינג וההשכרה, אני ממש לא מסכים שהתחזוקה או השירות גרועים. לפני הקנייה היה לי רכב ליסינג שקיבל טיפול למופת. חוץ מזה אני עובד בארגון גדול שבו עשרות עובדים סביבי מחזירים בהדרגה את רכבי הליסינג וקונים מחברות רכבים ואני שומע המון סיפורים שגורמים לי ממש לקנא. אני לא אנקוב בשמות של חברות מתחרות לאוויס כי כבר מחקו לי פה הודעות בגלל דברים כאלה, אבל אני רק אציין שכשסיפרתי ששלחו אותי למוסך לא מורשה אנשים סביבי היו בשוק מוחלט. לא שמעתי על אף אחד שקנה רכב מחברות אחרות שנשלח למוסך שאינו מורשה. ויש סביבי עשרות.

דרך אגב, כשממתינים לשירות הלקוחות של אוויס בטלפון מתנגנת איזשהי פרסומת שאומרת משהו בסגנון "פוחדים ממוסכים לא מורשים? גם אנחנו! לכן אוויס... בלה בלה בלה..." כמה אירוני...

ומכל העשרות האלה אין עוד אחד אפילו שקנה מאוויס? אם כן, אז גם הם קיבלו שירות גרוע כמוך?

פשוט נראה לי שאתה מגזים כרגע. תן לגיל לטפל בבעיה שלך לפני שהוא מאבד את החשק מכל הדברים הלא ממש נעימים (אפילו אם מוצדקים) על אוויס. הבן אדם רוצה לעזור לך ואתה ממשיך? תעצור, תרגע ותן לו לעזור. אני בתור איש שירות כבר הייתי מאבד את החשק לעשות משהו מעבר ל-"מינימום האפשרי", כפי שהגדרת את זה.

פורסם
זה שהאוטו שלך הכל טוב ויפה, אבל אם אוויס משלמים על התיקון ואתה הסכמת להכניס את הרכב למוסך שלהם, אז מנהל המוסך מקבל הוראות מבעל הממון

לא הוראות, כי אם תשלום.

הוראות האם לתקן או לא יכול לתת מי שאינו בעל הרכוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל למי שהוסיף את הכותרת [רוצה גיר חדש לרכב משומש תחת אחריות] - אני לא רוצה גיר חדש. אני רוצה גיר משופץ עם חותמת איכות של יונדאי כפי שהייתי מקבל אילו הייתי משקיע משהו כמו 6500 שח (הצעת מחיר שקיבלתי בטלפון לפני שהתחלתי להתמקח) במוסך מורשה של יונדאי.

לגבי העשרות שאני מכיר והאם יש מישהו שקנה מאוויס - אז התשובה היא לא. אנשים קנו מחברות אחרות, אגב, לפני המקרה הפנתי אנשים לסוכן שקניתי ממנו, תוך חודש הפניתי אליו 2 אנשים. אף אחד לא קנה בסוף. מאז הבלאגן שיש לי איתם ואין אף אחד שמכיר אותי שלא שמע על זה, אף אחד לא חושב לקנות מהם. כמו שמישהו ציין כאן, זה לא כמו שהם החברה היחידה בשוק וכשאתה מכיר סיפור כזה מעצבן פשוט לא בא לך להתעסק איתם.

פורסם
קודם כל למי שהוסיף את הכותרת [רוצה גיר חדש לרכב משומש תחת אחריות] - אני לא רוצה גיר חדש. אני רוצה גיר משופץ עם חותמת איכות של יונדאי כפי שהייתי מקבל אילו הייתי משקיע משהו כמו 6500 שח (הצעת מחיר שקיבלתי בטלפון לפני שהתחלתי להתמקח) במוסך מורשה של יונדאי.

לגבי העשרות שאני מכיר והאם יש מישהו שקנה מאוויס - אז התשובה היא לא. אנשים קנו מחברות אחרות, אגב, לפני המקרה הפנתי אנשים לסוכן שקניתי ממנו, תוך חודש הפניתי אליו 2 אנשים. אף אחד לא קנה בסוף. מאז הבלאגן שיש לי איתם ואין אף אחד שמכיר אותי שלא שמע על זה, אף אחד לא חושב לקנות מהם. כמו שמישהו ציין כאן, זה לא כמו שהם החברה היחידה בשוק וכשאתה מכיר סיפור כזה מעצבן פשוט לא בא לך להתעסק איתם.

זיו,

את המייל שלך קיבלתי אתמול בערב,

היום בבוקר אנחנו כבר בודקים את פרטי המקרה, המנהל הטכני שלנו בודק הכל והיום תיהיה תשובה,

אני מבין שמדובר בנושא הכואב לליבך,

אם תשים לב מההתחלה לא התנערתי מאחריות ואמרתי: אם טעינו נתקן,

אוויס היא חברה בינלאומית עם מוניטין, תן לנו הזדמנות לבדוק את הנושא ולתקן אם צריך

גיל מאוויס

פורסם
מאז הבלאגן שיש לי איתם ואין אף אחד שמכיר אותי שלא שמע על זה, אף אחד לא חושב לקנות מהם. כמו שמישהו ציין כאן, זה לא כמו שהם החברה היחידה בשוק וכשאתה מכיר סיפור כזה מעצבן פשוט לא בא לך להתעסק איתם.

תגיד לי, אתה ילד?

תפסיק ליילל כבר ותן לסוכן של אויס לעשות את העבודה שלו, שאני בטוח שעם כל תלונה נוספת שלך, יורד לו החשק לטפל בה!

אני מצדיע לאויס על הטיפול הראשוני ועל החלפת הגיר,

אני מצדיע לאויס על זה שהם מחזיקים כאן נציג און-ליין שקשוב לבעיות הגולשים,

אני מצדיע לנציג אויס על הנכונות לבדוק את המקרה ולהסדיר את העניין לשביעות רצונך.

ואני ממש לא מעריך את זה שבזמן שהוא מגיב בצורה כזאת, אתה ממשיך עם היללנות וההשמצות.

לך תקנה בולמי מבילשטיין מאספיר ותראה מה זה יחס של חברה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואם להיות קצת פחות בוטה מבגירה, אני פשוט מציע לכל המעורבים בדבר לא להוסיף דבר בנושא עד שהטענות תתבררנה.

הגישה של פותח השרשור באמת בעייתית, וכל הודעה נוספת שהוא כותב רק מרעה את מצבו.

גיל, תן לבחור טיפול שיסתום לכולנו את הפה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

החלטנו לעדכן את כולם על הממצאים: (לאחר שעידכנו את הלקוח באופן פרטי)

בבדיקה מעמיקה שערכנו ברכב אכן הוחלף גיר ונשלחה ללקוח קבלה במייל כהוכחה (כדי לכבד את פרטיותו לא העלנו אותה כאן),

במידה והלקוח ירצה נבצע עבורו בדיקה נוספת במוסך יבואן מורשה של יונדאי, לשביעות רצונו ועל מנת שירגיש בטוח

שוב אני מזכיר שבכל שאלה או בקשה או טענה ניתן לפנות אלי למייל- [email protected] ויותר מאשמח לעזור,

שיהיה ערב נעים לכולם :lol:,

גיל מאוויס

פורסם

אומרים באנגלית: And the plot thickens

או בפשטות: Ha-esek mistabech

אבל מה הסתבך פה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...