Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי , לדעתי אתה צודק לגמרי . גם אם הם עמדו בהתחייבות שלהם הם עמדו בה בצורה מגעילה שלא מכבדת שום חברת רכבים, שיודעת, שהיא מוכרת יונדאי אקסנט אחרי 3 שנים ודאי הגיר מת. אז הם חייבים לתת אחריות, אחרת , הם צריכים מראש לומר " שלום לך אנחנו מוכרים את הרכב בלי גיר " ואני מבין ממך שגם אתה יודע שהם עמדו בתחייבות ושזה לא הנושא, הנושא זה השרות או החוסר שרות שקיבלת, רכב מהשכרה חייב שתהיה לו אחריות זה הגיוני וברור אחרת אף אחד לא היה קונה ואם כך הם ממשים אותה, מוסך כזה . זה לא עושה חשק. לכן לכל המגיבים על הקטנות אם הגיר היה מסוג כזה ומי היה התקין ובאיזה שעה בלילה הוא ניסה לתפוס את הסוכן . חברה זה לא הקאצ'.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זיו שלום

ראשית החוייה היא לא מהקניה אלא באחריות לאחר הקניה.

שנית , מה שקובע זו תעודת האחריות שקיבלת מאויס. זה ההסכם שמחייב את אוויס, וגם אותך.

כאשר תקרא אותו או תעלה אותו לכאן נוכל לדעת האם רימו אותך עשקו אותך או כל מילה שתרצה לבחור, או רימית / השלת את עצמך.

כל מה שכולם כתבו ,זה מהרהורי ליבם הקודח בחום היום של הקיץ הקריר הזה או מה לדעתם היה ראוי להעשות. כל קשר בין זה לבין ההסכם שלך עם אוויס מקרי בהחלט. או לא.

וסתם לסבר את האוזן. האם באחריות יצרן / יבואן תקרה תקלה בגיר וירצו להחליף לגיר משומש. מישהו יסכים??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה הקשר לאחריות יבואן. הרכב בן מעל 3 שנים, ולפחות 100K ק"מ , קרעו לו את הצורה בליסינג, אוויס עמדו בהסכם והסכימו להחליף את הגיר. הרכב לא חדש ואין מה לצפות שיחליפו לגיר חדש, אלא לגיר של רכב במצב דומה.

פורסם

אני קניתי רכב מהסניף הזה לפני כ 4 שנים (טנדר דובלו)

והם היו יותר מבסדר איתי החליפו את כל שדרש החלפה

קלאץ' שהיה תקין אבל מעט קשה החליפו על חשבונם

הכל במוסך מורשה יבואן (מוסך אמיר ת"א)

גם סליל כרית אויר הוחלף שבועיים לאחר גמר אחריותם

ללא עלות מצידי

פורסם

שלמה

אתה נביא? קראת את ההסכם כדי להגיד שהם עמדו בהסכם? אני לא. לכן כתבתי את מה שכתבתי. כאשר יהיה לנו אותו מול העיניים נדע. ייתכן ואפילו זיו חושב שהם בסדר. עדיין אין זה אומר שהם באמת פעלו לפי ההסכם. אלא עם ההסכם הוא חד צדדי לטובת אוויס בכל דבר ודבר והם רשאים להכניס לו טחינה במקום גיר..

וסתם לסבר את האוזן פירושו הדבר אינו מתייחס לנושא בו אנו דנים אלא לנושא דומה באופיו ממנו ניתן ללמוד לעניין בו אנו דנים.

וברכב שיש לו אחריות היבואן , הרכב נסע X קילומטר אז לפי שיטתך הם צריכים למצוא גיר מפירוק בקילומטרג' דומה ולהחליף לך. ואתה תהיה מבסוט חלס.

אני שומע את צעקותיך כבר עכשיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
23 פסיקים ונקודה אחת ?! :shock:

צריכת הפסיקים שלך מוגזמת, הייתי מכניס אותך לניקוי מערכת סימני פיסוק.

אם יש מערכת כזאת אשמח לשמוע, מה שכן שפסיקים באים עקב תיקונים של המנהלים, נמאס לי אז החלטתי לשים פסיק כל פעם ככה שלא יהיה להם מה לתקן, בין אם עניתי לתהייה שלך או שלא עניתי( על הז** שלי), סע לשלום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לעדכן בעניין ההתפתחויות בעניין:

היום, כמה חודשים לאחר המקרה הקודם, הגיר שוב התקלקל...

חשבתי לעצמי, וואלה צדקתי, באמת התקינו לי גיר דפוק. דיברתי כרגע עם מנהל הסניף שבו רכשתי את הרכב זהו מנהל חדש שהתחלף בינתיים. הוא אמר לי שבכלל לא החליפו לי גיר לפי הרישומים שלהם אלא רק החליפו שמן. כלומר התחושה שהייתה לי שמשקרים לי בפנים הייתה מוצדקת ביותר. להזכירכם - מנהל המוסך, מנהל הסניף, ומנהל המחוז של אויס כולם הבטיחו לי אישית שהרכיבו לי גיר חדש מרכב בשנתון זהה או חדש יותר.

פורסם

ישה, אני מקווה שאף אחד לא מסתמך על הפורום כחוות דעת משפטית, אנחנו לא משפטנים ולא בבית משפט. זה דיון חופשי להדיוטות, כיצד צריך וראוי לנהוג וקצת לשחרר קיטור.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

יש לך מסמך מהם שכתוב בו שהוחלף הגיר?

אם כן יש לך עילה , אם לא , לך תוכיח שהבטיחו להחליף לך גיר אחר כלשהו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
רציתי לעדכן בעניין ההתפתחויות בעניין:

היום, כמה חודשים לאחר המקרה הקודם, הגיר שוב התקלקל...

חשבתי לעצמי, וואלה צדקתי, באמת התקינו לי גיר דפוק. דיברתי כרגע עם מנהל הסניף שבו רכשתי את הרכב זהו מנהל חדש שהתחלף בינתיים. הוא אמר לי שבכלל לא החליפו לי גיר לפי הרישומים שלהם אלא רק החליפו שמן. כלומר התחושה שהייתה לי שמשקרים לי בפנים הייתה מוצדקת ביותר. להזכירכם - מנהל המוסך, מנהל הסניף, ומנהל המחוז של אויס כולם הבטיחו לי אישית שהרכיבו לי גיר חדש מרכב בשנתון זהה או חדש יותר.

זיו שלום,

אני חדש בפורום והסבו את תשומת ליבי למקרה שלך,

דבר ראשון אני מצטער לשמוע שהייתה לך חוויה לא נעימה!

אני אשמח לשמוע את פרטי המקרה ולדאוג לנושא באופן אישי ואם טעינו נתקן,

אשמח לפעול על מנת שהחוויה הלא נעימה תהפוך לאחרת נעימה יותר :lol:,

שלח לי בבקשה את כל הפרטים הרלוונטיים כמו מס' הרכב והפרטים שלך על מנת שאוכל ליצור קשר ולברר את פרטי המקרה,

המייל-

[email protected]

מבטיח לך לברר את הנושא,

גיל מאוויס

פורסם

טוב, איך שנו חכמים? "זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

רכשת רכב זול שמי יודע מה עבר עליו בזמן שהיה בליסינג. עכשיו אתה משלים את ההפרש במחיר עם כל ההתרוצצויות האלה.

אחרי שראיתי כיצד מתחזקים מכוניות בחברת השכרה וליסינג מאוד גדולה ומוכרת (לא AVIS), בי נשבעתי כי לעולם לא ארכוש לעצמי רכב מהם, וגם לא אניח למכריי לעשות זאת. תרשה לי להניח שהם לא היחידים בענף שמתחזקים בצורה כה מזעזעת.

אגב, באתרנו הקט והצנוע פועל נציג רשמי של AVIS. אני מציע לך לפנות אליו עם הסיפור שלך. מי יודע, אולי הלימון יהפוך ללימונדה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
טוב, איך שנו חכמים? "זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

רכשת רכב זול שמי יודע מה עבר עליו בזמן שהיה בליסינג. עכשיו אתה משלים את ההפרש במחיר עם כל ההתרוצצויות האלה.

אחרי שראיתי כיצד מתחזקים מכוניות בחברת השכרה וליסינג מאוד גדולה ומוכרת (לא AVIS), בי נשבעתי כי לעולם לא ארכוש לעצמי רכב מהם, וגם לא אניח למכריי לעשות זאת. תרשה לי להניח שהם לא היחידים בענף שמתחזקים בצורה כה מזעזעת.

אגב, באתרנו הקט והצנוע פועל נציג רשמי של AVIS. אני מציע לך לפנות אליו עם הסיפור שלך. מי יודע, אולי הלימון יהפוך ללימונדה.

תודה אלעד, הגבתי לו כבר :wink:, ראה תשובתי מעלה,

אני רוצה את הפרטים כדי לבדוק את הנושא, מבטיח מענה מהיר

גיל מאוויס

פורסם

לא תמיד רכישה של רכב מהשכרה היא דבר גרוע.

לא צריך להפוך מקרה אחד ספציפי ודפוק למשהו שמאפיין את חברות ההשכרה באשר הן.

אני מקווה מאוד שיבינו אנשים ב AVIS שנגרם להם נזק מטורף כאן מבחינת תדמיתית כי בכל רגע נתון יש אנשים שמחפשים רכב וייתכן שהם מוותרים מראש על החברה שלהם בגלל שהם רואים את השרשור הזה בגוגל.

בסה"כ 5000 ש"ח נזק על הרכב, זוהי עלות שיפוץ גיר וזה מה שAVIS צריכה לספוג כאן + התחייבות לקנות את הרכב מחדש במחיר מחירון כאשר ירצה הבחור לרכוש רכב אחר מחברתם.

אמנם את הרכבים הנ"ל מוכרים כדי שלא להתקל בתקלות כאלה בתקופה שהרכב נמצא בבעלות החברה - אבל ברגע שנתת אחריות של שנה על מנוע וגיר, תעמוד מאחוריה.

פורסם

שלום לכולם,

פניתי במייל לנציג של אוויס מהפורום עם פרטי המקרה.

אציין כאן מה שכתבתי לו במייל - אין ספק שאוויס ממלאת את חלקה בהסכם האחריות. העניין הוא שאוויס נותנת ללקוח תחושה שהיא עושה את המינימום האפשרי כדי לצאת ידי חובה, ולא נותנת שירות מקצועי שמפנק את הלקוח ונותן תחושה שירצה לחזור שוב.

זה המסר שחשוב לי להעביר לחברי הפורום ולכל מי שאי פעם יקרא את השרשור הזה.

מחר בבוקר אני נוסע עם הרכב למוסך ש"החליף" לי את הגיר לפני שלושה חודשים. לאוויס הרי יש אחריות של המוסך על העבודה.

בקיצור אני מניח שמחר שוב כולם ימרחו אותי וישקרו לי ובסוף אצא עם גיר שאיכשהו עובד. יש לי עוד איזה 10,000 ק"מ לאחריות, לא נשאר לאוויס הרבה זמן למרוח עד שלא יהיו חייבים לי כלום...

זה פשוט מצחיק למען האמת. אני מאמין שכמה אלפי שקלים שיעלה לאוויס להתקין גיר בצורה מקצועית במקום רציני יכול לעשות שינוי כל כך משמעותי מבחינה תדמיתית.

פורסם
לא תמיד רכישה של רכב מהשכרה היא דבר גרוע.

לא צריך להפוך מקרה אחד ספציפי ודפוק למשהו שמאפיין את חברות ההשכרה באשר הן.

אני מקווה מאוד שיבינו אנשים ב AVIS שנגרם להם נזק מטורף כאן מבחינת תדמיתית כי בכל רגע נתון יש אנשים שמחפשים רכב וייתכן שהם מוותרים מראש על החברה שלהם בגלל שהם רואים את השרשור הזה בגוגל.

בסה"כ 5000 ש"ח נזק על הרכב, זוהי עלות שיפוץ גיר וזה מה שAVIS צריכה לספוג כאן + התחייבות לקנות את הרכב מחדש במחיר מחירון כאשר ירצה הבחור לרכוש רכב אחר מחברתם.

אמנם את הרכבים הנ"ל מוכרים כדי שלא להתקל בתקלות כאלה בתקופה שהרכב נמצא בבעלות החברה - אבל ברגע שנתת אחריות של שנה על מנוע וגיר, תעמוד מאחוריה.

לא יודע מה איתך אבל חוץ מפותח הדיון אני לא רואה תגובה רעה אחת על אוויס.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...