Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה בדיוק מתלוננים ? המזגן בפלואנס שבדקנו תיפקד בצורה מעולה ביום חם מאוד.

מדובר בגירסה עם בקרת האקלים, אבל לדעתי זה לא משנה הרבה.

לפי מה שהבנתי חלק מהפלואנס מגיעות עם קרר רגיל 143a וחלקם מגיעות עם קרר חדש (פחות מזיק לסביבה), את זה תוכל לבדוק על כיסוי הפלסטיק של המצבר שם רשום איזה קרר הרכב הספציפי מכיל, התלונות הגיעו מלקוחות שברשותם פאלואנס המכילה קרר מסוג החדש בלבד ואפילו נתקלתי ב2 רכבים חדשים שנתפס להם מדחס .

אשתדל להשיג יותר מידע בעניין כדי לאמת את הדברים .

הדברים הללו נאמרו לי ממנהל המוסך בו אני עובד לאחר שהתעניינתי למה הוא מודד טמפרטורות בפלואנסים למינהם.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפרופו פלואנס,עצרתי לתדלק היום ולידי היתה נהגת חביבה עם פלואנס

שמכסה הדלק שלה נתקע בפנים ולא נפתח! לא עזר כמה שנסינו המתדלקים ואני ופחדנו לעשות לה נזק

אז היא פשוט ויתרה על התדלוק ונסעה...

אגב,היא מאוד לא מרוצה מהרכב,לא מהסחיבה ולא מהמזגן.

חבר,אתה חופר

פורסם

האם גם בלנטיס יש מיזוג לנוסעים? כי שמתי לב שיש מתחת לכסאות הקדמיים מין שרוול פלסטיק,אך ל יצא לי לבדוק מה זה.

פורסם

סיטרואן C5 לא משנה הדור, כי ראיתי שכתבו פה שיש לדור הקודם פתחי מיזוג מאחורה.

ממה שאני יודע, על הC5 החדשה:

המושבים האחוריים נוחים מאוד(במידה ויושבים שניים כמובן), האוטו נוח בצורה יוצאת דופן(ופה אני בטוח שלא יחלקו עלי), ויש פתחי מיזוג בקורות.

יש לציין שהמיזוג האחורי בכל אוטו באשר הוא, הם לא חזקים כ"כ, אלא אם לרכב יש בקרת אקלים לאיזור האחורי, שתיהיה בטוח שזה רכב מנקר עיינים.

על המזגן של ה-407 לא הייתי סומך, לנו היה ניסיון רע איתו.

פורסם
לפי מה שהבנתי חלק מהפלואנס מגיעות עם קרר רגיל 143a וחלקם מגיעות עם קרר חדש (פחות מזיק לסביבה), את זה תוכל לבדוק על כיסוי הפלסטיק של המצבר שם רשום איזה קרר הרכב הספציפי מכיל, התלונות הגיעו מלקוחות שברשותם פאלואנס המכילה קרר מסוג החדש בלבד ואפילו נתקלתי ב2 רכבים חדשים שנתפס להם מדחס .

אשתדל להשיג יותר מידע בעניין כדי לאמת את הדברים .

הדברים הללו נאמרו לי ממנהל המוסך בו אני עובד לאחר שהתעניינתי למה הוא מודד טמפרטורות בפלואנסים למינהם.

סחטיין על המידע, נבדוק את זה, מאוד מעניין.

אפרופו פלואנס,עצרתי לתדלק היום ולידי היתה נהגת חביבה עם פלואנס

שמכסה הדלק שלה נתקע בפנים ולא נפתח! לא עזר כמה שנסינו המתדלקים ואני ופחדנו לעשות לה נזק

אז היא פשוט ויתרה על התדלוק ונסעה...

אגב,היא מאוד לא מרוצה מהרכב,לא מהסחיבה ולא מהמזגן.

לפעמים לא ניתן לפתוח את מכסה הדלק כל עוד הרכב דלוק. יכול מאוד להיות שזו היתה "הבעיה".

פורסם

לפעמים לא ניתן לפתוח את מכסה הדלק כל עוד הרכב דלוק. יכול מאוד להיות שזו היתה "הבעיה".

אאל"ט יש גם מקרים שאם הנעילה המרכזית דרוכה, גם אז המכסה דלק לא נפתח.

יש גם מקרים שיש לחצן מרכזי שנועל את כל הדלתות, ואם הנהג פתח את הדלת שלו, עדיין הנעילה דרוכה,

ולכן מכסה הדלק יהיה נעול.

פורסם
האם גם בלנטיס יש מיזוג לנוסעים? כי שמתי לב שיש מתחת לכסאות הקדמיים מין שרוול פלסטיק,אך ל יצא לי לבדוק מה זה.

אכן מדובר במיזוג אויר למושבים האחוריים (רק לרגליים- לנטיס 98 ).

בפלואנס יש מיזוג אויר למושבים האחוריים רק בגרסה המאובזרת, לא בגירסת הליסינג (אולי יש מיזוג אחורי לרגליים, אני לא בטוח, אבל לא נראה לי שזאת הכוונה), כך שפותח השרשור צריך לבדוק היטב מה רמת האבזור שהוא מקבל בהשכרה.

לגבי המזגן בפלואנס באופן כללי, אין לי שום תלונות. עושה את העבודה היטב.

"ai motoare capul doare"

פורסם
אאל"ט יש גם מקרים שאם הנעילה המרכזית דרוכה, גם אז המכסה דלק לא נפתח.

יש גם מקרים שיש לחצן מרכזי שנועל את כל הדלתות, ואם הנהג פתח את הדלת שלו, עדיין הנעילה דרוכה,

ולכן מכסה הדלק יהיה נעול.

כמו בפביה TSI, למשל. ניתן לפתוח את מכסה הדלק אך ורק לאחר שחרור הנעילה מהמפתח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...