Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אחי מתחתן בשבועות הקרובים ובתור הנהג המיועד, אני מעוניין לשכור מכונית שיהיה נעים לנסוע בה, זה לנסיעה לצילומים והסתובבויות במשך היום ואין צורך במכונית יוקרתית, אפילו עדיף שלא, כי הכלה שונאת FANCY......

כלומר: מזגן חזק! מושבים גדולים ונוחים והכי הכי חשוב, שיהיה פתח יציאה למזגן במושב האחורי.

עכשיו בחברות ההשכרה לא מתחייבים למכונית ספציפית, אלא רק לקטגוריה. אבל בכל זאת, ניתן לתת שם העדפה ולקוות לטוב.

רציתי לדעת בבקשה לאיזה מכונית בוודאות יש פתח יציאה אחורי למזגן?

אני יודע שלסקודה סופרב יש, אבל לצערי אין אותן בחברות ההשכרה. האם לניו פורד מונדיאו יש? למזדה 6/3? להונדה סיוויק/אקורד? אני מניח שבמכוניות כמו ביואיק לוצרן או יגואר למינהם יש את זה, אבל כמו שאמרתי הכלה שונאת FANCY והיא לא מרשה לי לשכור מכונית כזאת.

תודה לכולם על העזרה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה קצת בעייתי, כי רוב הVAG אין אותן להשכרה... אני חושב שיש רק את הפאסאט להשכרה.

אתם יודעים אולי על המכוניות שפירטתי? כי אותן אני יודע בוודאות שיש בחברות ההשכרה.

תודה על המענה בכל מקרה.

פורסם

אבל זה ידוע, זה לא חדש לפלואנס...

יש עוד אפשרויות?

כי בינתיים הפלואנס היא היחידה שקיימת בחברות השכרה לפי מה שראיתי...

פורסם

אם תמצא אחת,עדיף שתבדוק את העוצמה מאחור לפני שתשכיר,שלרוב לא כל כך מספקת (אלא אם תפעיל את המזגן על FULL כל הדרך).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם תוכלו בבקשה להסביר לי את הבדיחה, לפני שאני מזמין את הרכב:)

הפלואנס לא רואה מוסך. :wink:

היא גם לא מרגישה רעב ולא מתביישת, אבל לא משנה...

בכל מקרה, בשביל להבין את הבדיחה, לחץ כאן.

סה"כ, אם אתה יכול להשכיר את הפלואנס, זה פתרון מצויין.

• תוכן חדש...