Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! הצבע מאוד הולם את הרכב, אין על שחור ולבן :-D

יש כבר צ'יפ ל1.2TSI? :twisted:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא משנה כמה הק"מ מראה עכשיו.

וזה לא משנה אם "עברו תחת ידי" או לא עברו כאלו רכבים.

זה תקף לכל רכב, מכל סוג שהוא.

אם אתה בתקופת הרצה, וכתבת את מה שאתה בחרת להדגיש "שקטה,חסכונית וזריזה", אתה לא יכול לקבוע את זה,אחרי 130ק"מ שנצברו בתקופת הרצה.

אני באמת יכול להאמין שעם המנוע החדש הרכב אכן יכול להיות זריז יותר, או שקט יותר.

אבל בהרצה אתה עדיין לא מגיע לניצול היכולות של הרכב, על מנת לקבוע זאת, בטח ובטח שלא אחרי 130ק"מ.

הטעות שלך שאתה מאמין שלכתוב יש קשר למה שקורה ברכב

שאתה משווק מותג את המילים אתה כותב על המחשב במזגן עוד הרבה לפני שאתה בכלל נסעת עליה

אהההה רגע התבלבלתי זה לא כתבה ממומנת על פאביה, זאת תגובה אובייקטיבית

סליחה שכח ממה שכתבתי :)

פורסם

ה-אחד, לטענתם 95 מספיק. אנחנו נעבור ל-98 לתקופה מסויימת ונראה האם יש הבדל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הטעות שלך שאתה מאמין שלכתוב יש קשר למה שקורה ברכב

שאתה משווק מותג את המילים אתה כותב על המחשב במזגן עוד הרבה לפני שאתה בכלל נסעת עליה

זה מה שקורה כשצריך לבקש את רשות ההורים כדי לנהוג על הרכב... :roll:

פורסם
לא, לפי הוראות היצרן והיבואן 95 מספיק ל1.2TSI.

להצהרות כאלו יש גוון שיווקי חזק מאוד,

שים לב באיזה רכב מדובר

סקודה - מותג עממי ו"נחות" של קונצרן VAG שתפקידו לנגוס בפלח השוק ה"עני" יותר

פאביה - רכב קטן ועירוני שתפקידו לספק לך מקסימום איבזור וחרטות במינימום שקל

מנוע 1200 - מנוע קטן ומודרני שמשדר חסכון חסכון חסכון

אז יבוא היצרן או היבואן ויכריח אותך למלא סוג דלק שעולה לך 60 אגורות יותר לליטר ?

הריי היבואן יורה לעצמו ברגל ו"אונס" את כל השיווק של הרכב.

ברכבים חדישים יש חיישן ניקישות ולכן גם אם הדלק 95 לא באמת מתאים יבוצע קידום הצתה עד שמבחינת נזק למנוע לא תהיה בעיה, הבעיה היחידה תהיה ירידה בהספק אבל מה אכפת ליבואן, הוא נוהג על הרכב ? :)

בקיצור, לדעתי ואני מדגיש לדעתי בלבד, ההצהרה על 95 נובעת משיקולים שיווקיים ולא טכניים, הרכב הזה סביר להניח שבהחלט צריך 98 אוקטן,

פורסם

תתחדשו. מקווה שיהיה לכם קצת שקט עם הנוכחית.

לדעתי הדרך בה אתה עונה לכל אלו ששואלים את השאלה הלגיטימית, למה עשית פניית פרסה אחרי שהצהרת שאתה לא קונה יותר סקודה , היא לא ראויה.

כמו כן לדעתי ההצהרה " חסכונית" אחרי שלא מילאת אפילו מיכל דלק אחד,והמנוע עוד לא "נפתח" - קצת מוקדמת.

כותרות גרנדיוזיות כמו " כמה כיף לגדוש" , "בוקר גודש לכולם" , "הרגע הגדול הגיע מתחילים לגדוש" וכו' שאני רואה ממך במסנג'ר ובFACEBOOK בימים האחרונים קצת מביכות כשמדובר במנוע בנפח של 1.2 עם 105 כ"ס בסופר מיני רגילה , צריך לקחת דברים בפרופורציה. :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

140 ל-200 ? מדובר ברכב עירוני עם מנוע 1200, למי בדוק הנתון הזה רלוונטי ?

אם אתה רוצה רכב ספורטיבי הוא ממש לא

תרכוש איביזה קופרה ותהנה, מה הקשר בין הרכב הזה לנתון שאתה רוצה לבדוק ?

מחזק כל מילה בתגובה של אייל, במיוחד את המשפט האחרון

פורסם

אומנם זה נאמר לי על ידי סוכן של VW, אבל הוא טוען שבכל מנוע TSI הם ממליצים למלא 95 כי 98 לא נצרך מספיק בארץ ועצם העובדה שהוא יושב יותר מידי זמן במיכלים, זה מוריד מאיכות הדלק ואין סיבה לצרוך 98 באיכות ירודה.

נכון או לא אין לי מושג.

עתיד אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא רואה קשר בין מהירות לספורטיביות של הרכב, מהירות של 190 אתה יכול לפתח גם בכביש 6 (בחלק ממנו) בלי להתגרזן ככה שמהירות היא כן נתון שאפשר להתחשב בו ברכב הזה. 1200 כן אבל חזק יותר מרוב מנועי 1600 של המשפחתיות ואפילו בקטגוריה של הפביה.

אישית אהבתי מאוד את המנוע הזה בפולו. עם צ'יפ של 140 כוח ו-22 קג"מ, אני חושב שזה מעל ומעבר לרכב עירוני של יום יום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה מה שקורה כשצריך לבקש את רשות ההורים כדי לנהוג על הרכב... :roll:

לדעתי זהו שיקול לא רלוונטי.

אוראל מכיר את הרכב עם מנוע 1.6, ולכן הוא מרגיש את השינוי הנובע ממנוע tsi.

השינוי הוא יחסי, ולכן ניתן למדידה גם לאחר 150 ק"מ.

-

פורסם
לדעתי, אחרי 130 ק"מ עם רכב בתקופת הרצה, אין לך מושג לגבי כלום על מה הרכב עושה או לא עושה.

...

עוד מעט היית כותב גם שהרכב אמין, וסוגר את הסיפור..

אני לא מבין למה אתה מתפלא. ככלות הכל, אוראל אינו הראשון שטוען שהרכב הזה הוא לכל הפחות חמורו של משיח - או יותר נכון סוסו של הנביא מוחמד. ראה כאן:

מבחינה מכאנית הפאביה היא סוסת עבודה, הרכב הזה נוסע ונוסע בתנאים קשים עשרות אלפי ק"מ בלי שום ציוץ, ואני לא פוסל רכישת סקודה חדשה בעתיד מכל דגם כלשהו.

מעניין מי יהיה אותו וירולוג שיזהה את הוירוס שתוקף את בעלי הפאביה, אשר גורם להם להשתכנע לאחר קילומטראז' נמוך עד כדי גיחוך שהרכב שלהם כל כך חסון, עד שבמקרה של תאונה חזיתית עם טנק שרמן, רצוי שבטנק יותקנו כריות אויר ואיזורים סופגי אנרגיה.

לדעתי הדרך בה אתה עונה לכל אלו ששואלים את השאלה הלגיטימית, למה עשית פניית פרסה אחרי שהצהרת שאתה לא קונה יותר סקודה , היא לא ראויה.

כמו כן לדעתי ההצהרה " חסכונית" אחרי שלא מילאת אפילו מיכל דלק אחד,והמנוע עוד לא "נפתח" - קצת מוקדמת.

כותרות גרנדיוזיות כמו " כמה כיף לגדוש" , "בוקר גודש לכולם" , "הרגע הגדול הגיע מתחילים לגדוש" וכו' שאני רואה ממך במסנג'ר ובFACEBOOK בימים האחרונים קצת מביכות כשמדובר במנוע בנפח של 1.2 עם 105 כ"ס בסופר מיני רגילה , צריך לקחת דברים בפרופורציה. :D

האמת, לאחרונה אני קצת מפוחד. אני מוצא את עצמי יותר ויותר מסכים עם מה שאתה כותב :wink:

מסכים במיוחד עם השורה המודגשת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...