Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש המלצתכם ורצוי מניסיונכם ולא לפי ביקורות, למדפסת לייזר (שחור - לא צבעונית) פשוטה ביותר.

אני לא זקוק לשום פונקצייה מתחכמת נוספת כמו פקס או סריקה.

עלות לתועלת מקסימלית, ריבוי דפים לטונר, עלות טונר ואיכות, תקלות אופייניות אם אתם מכירים.

בעצם מה שאני מחפש זה את הסובארו טנדר של מדפסות הלייזר החדשות.

המון תודה מראש, אני כבר בראשון צריך לקנות אותה.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לי אוקי 2200B כבר כמה חודשים.

והיא עושה רושם די טוב. במחיר ממש זול.יש 3 שנות אחריות. לי עלה 300, אני רואה שהם העלו את המחיר ל320.

היא החליפה אצלי ברודר 2035 שהתקלקלה אחרי שנה וחצי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממליץ על LEXMARK. יש ברשותי E232, אמור להיות כרגע משווק דגם יותר מתקדם מאותו סוג.

כרגע אני משתמש בXEROX צבעונית. טונר שחור נגמר די מהר. כימעט לא הדפסתי וכבר נישאר חצי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המדפסת שלי כבר לא בייצור, אבל ממליץ לך לשים לב לכמה דברים:

1. חלק מהיצרנים (כמו ברדר) נותנים טיונר מלא בעוד אחרים נותנים טיונר חצי מלא/רבע. זה הבדל משמעותי מאוד.

2. עלות הטיונר התחליפי - יש הבדלים עצומים. אמלי טיונר תחליפי עולה כ-90 ש"ח, ואחרי 5 שהחלפתי בערך אני יכול להעיד שהם ברמה מאוד גבוה להבדיל מראשי הדיו התחלפים שזה זבל.

3. עם בלי/תוף - בעיקרון תוף זה פחות טוב, עוד חלק שיתבלה ותצטרך להחליף. לי יש תוף, עברתי מזמן את תוכלת החיים הצפויה שלו ורק עכשיו נדלקה המנורה (היא דולקת כבר חודשיים בערך אז לא ממש אכפת לי)

פורסם

יש לי איזה שנתיים XEROX PE120I

מתחברת לראוטר, הדפיסה עד כה משהו כמו 2500 דפים, גם פקס, גם מכונת צילום.

מבסוט עליה מאוד.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

השאלה היא מה הדרישות האמיתיות.

אתה קצת נותן דברים סותרים - מצד אחד מדפסת אמינה שתשרת אותך טוב מאוד , איכותית ועם טיונרים טובים , מצד שני זולה ומקסימום דפים לשקל.

אלו 2 דברים שלא ממש הולכים.

בא נתחיל אחרת - מה מס' הדפים המתוכנן ומה התקציב?

בגדול כל המדפסות הזולות - זה הכל טוב ונחמד כל עוד אתה לא במת מפחד להתקע בלי טונרים או מתקלות מדי פעם.

רוב החברה הגדולים משתמשים או במדפסות הגדולות של HP או בזירוקסים (מסדרת פיזר 6000 לדוגמא) בשביל התמיכה , הדפים לטונר והאיכות - אבל העלויות (במיוחד הראשוניות) קצת פחות זולות.

לי אישית יש את הפייזר 6130 - במהלך ה3 שנים האחרונות. אחת הקניות היותר טובות שלי בתור סטודנט.

אלפי דפים בצבע ובשחור לבן עברו בלי מצמוץ. אמנם עלתה ב50% יותר מהמתחרות - אבל האחריות והשירות (ON SITE) ביחד עם תמיכה מלאה בטיונרים (אבל מחסור כמעט טוטאלי בתחליפיים) בכל זמן מבית זירוקס - לי היו שווים את זה לטווח הארוך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התקציב הוא 800~ בערך, עם נטייה קלה למעלה.

יש גם דגמים מסויימים שכן משלבים איכות עם זמן עבודה ואחוז תקלות מועט ואותן אני מחפש מבעלי ניסיון.

לא צריך ולא רוצה צבע.

ליביו, תוכל לפרט על התמיכה שלהן/אחריות? תמיכה טכנית להתקנה אני לא צריך אז במה הם יוכלו לעזור?

פורסם

החליף אותה הדגם 2035.

דרך אגב, במדפסות לייזר, ה-BROTHER לא מגיעות עם טונר מלא, אלא ל-1000 עמודים, כמו השאר.

בדגם 2030, הטונר שצורף לאריזה, היה בעל הספק של 1500 עמודים.

פורסם

240 דף לדקה זה קצת אוברקיל עבורי.. יש המלצה למשהו יותר צנוע ארז?

• תוכן חדש...