Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב צנוע , לך על ה- BEST חחח

טוב , אישית אני לא מכיר לייזר ביתיות, אני משתמש בהזרקות דיו קטנות (מהסוג הזה שהדיו עולה יותר מהמדפסת).

כל המלצה שלי תהיה שקולה להמלצה מזאפ.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

איך אמרו כאן "מדפסת", ואף אחד לא אמר HP?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש בטונר תחליפי , עליך לקנות מדפסת שבה מחליפים את הטונר והתוף כיחידה אחת, ולא אלה שמחליפים בהם רק את הטונר. הסיבה- התחליפי מזיק לתוף. היצרנים HP , XEROX , SAMSUNG נמצאים בקטגוריה הנכונה מבחינה זו.

קימת בעית אמינות פחות או יותר בכל הדגמים הזולים של כל היצרנים. נסה למצוא מדפסת עם אחריות מלאה ארוכה ככל שניתן, וקח בחשבון שיתכן שתזרוק את המדפסת בסיום האחריות.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מנסיון עם 2 מדפסות של brother (האחת מהדגם הפשוט ביותר ואחת כוללת גם סורק/מכונת צילום במחיר של כ-750 ש"ח), מדפסות מצויינות עם אפס תקלות.

פורסם

לא יכלתי לנסח זאת טוב יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל טיונר זה מלשון TUNING, כלומר אחד שמשפר מכוניות.

מה שיש במדפסות זה טונר, מלשון TONE.

שנית מדפסות XEROX ו SANSUNG בדגמים הקטנים זה אותו דבר בדיוק עם מדבקות שונות.

לדעתי, מדפסות OKI הן המוצלחות ביותר, וכאן אני חולק על יהודה. אני רואה יתרון באפשרות להחליפת טונר בנפרד מהתוף.

נכון, טונר תחליפי דופק את התוף, ולכן לא משתמשים בטונר תחליפי.

למה כשזה נוגע לרכב, אף אחד כאן לא מוכן להרכיב פילטר שמן תחליפי ולא קונה שמן סוג ז' ?

אה, כי זה יכול להזיק לטווח ארוך? במדפסות זה אותו דבר בדיוק.

פורסם
לדעתי, מדפסות OKI הן המוצלחות ביותר, וכאן אני חולק על יהודה. אני רואה יתרון באפשרות להחליפת טונר בנפרד מהתוף.

נכון, טונר תחליפי דופק את התוף, ולכן לא משתמשים בטונר תחליפי.

מדבריך עולה שאתה דווקא מסכים איתי. שנינו אומרים מי שמדפיס מעט יכול להרשות לעצמו טונר מקורי, ומשתמע מזה שיקנה מדפסת עם טונר נפרד.

א ב ל ,מי שמדפיס הרבה, וצורך הרבה אבקת צבע, יפשוט את הרגל אם ישתמש רק בטונר מקורי. לכן עדיף לו להשתמש בטונר תחליפי ולקנות מדפסת שבה מחליפים את הטונר והתוף כיחידה אחת.

יהודה

• תוכן חדש...