Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת דו"ח באזהרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ב01.05.10 עצר אותי שוטר ונתן לי קנס עקב נוסע לא חגור במושב האחורי.

ב03.05.10 שלחתי בקשה להמרת קנס באזהרה , יש לציין ש99% שאני זכאי להמרה (יש לי רישיון משנת 1992 ויש לי עבירה אחת מ1998)

עד היום לא קיבלתי שום תשובה מהמשטרה , היום פניתי בטלפון למשטרת תנועה בתחנת עכו , לטענת השוטר שידבר איתי הבקשה שלי טרם טופלה והוא היציע לי לשלם את הקנס (כי עוד שבוע יחלפו 90 יום ממתן הקנס) ובמידה אקבל מכתב שממירים לי את הדו"ח באזרה אוכל לקבל זיכוי על התשלום.

רציתי להתיעץ האם השוטר צודק במה שהוא אמר לי?

תודה

פורסם

שים לב מה כתוב על הקנס:

(ניסוח חופשי) שילמת את הקנס, רואים אותך כמי שהודה בעבירה, ונשא את עונשו.

כבר נתקלתי במקרה שבו מישהו עירער, לא קיבל תשובה בזמן, שילם ביום האחרון וכעבור חודש קיבל תשובה שמכיוון שבינתיים הקנס שולם, אין מקום לבדוק את בקשתו לעירעור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השוטר צודק

תשלום הדו"ח אכן פירושו הודאה באשמה אבל...

לא במקרה בו מוגשת בקשה לביטול הדו"ח , או המרה לאזהרה , שזו ענישה גבוהה מביטול הדו"ח לחלוטיין ,אבל פירושה הוא ביטול הדו"ח .

כדי לחסוך לך את תוספת 50% תוספת לקנס שתחול עליך אם לא תשלם תוך 90 יום, תשלם ,ואם יבוטל הדו"ח תקבל החזר. אם לא יבוטל הקנס ולא תשלם במועד תחוייב בתוספת הקנס למרות שהמתנת לתוצאות הטיפול של התובע בבקשתך.

סנקציה זה קיימת כדי שלא ידחו האנשים את תשלום הדו"ח וישלחו בקשה סתמית לביטול הדו"ח וידחו בכך את התשלום במועד המקורי .

וזה חלק מסעיף 229 לחוק סדר הדין הפלילי

(ח) שילם אדם את הקנס רואים אותו כאילו הודה באשמה בפני בית המשפט, הורשע ונשא את עונשו. אולם הוראות סעיף קטן זה לא יחולו על אדם ששילם את הקנס ותובע ביטל את הודעת תשלום הקנס לפי סעיף קטן (ג).

(ח1) בוטלה הודעת תשלום קנס לאחר שהקנס שולם, יוחזר סכום הקנס ששולם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...