Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה אם יש למישהו,מצאתי אחד אבל הוא בספרדית... גם של איביזה יהיה טוב בעקרון, המנוע שונה מהקורדובות והאיביזות הרגילות. תודה מראש!

פורסם

כרגע לא משהו ספציפי,שאני יודע שתמיד אתם פה לעזור. סתם אני רוצה כדי לנסות לתקן גם דברים מסובכים יותר ממה שאני עושה היום,ולדעת נתונים מדוייקים כמו אם צריך ומתי להחליף שמן גיר(שבריטס-המורשה של סיאט) אמרו שאף פעם לא מחליפים או איזה שמן הכי טוב למנוע שלי ועוד כאלו דברים

פורסם

איזה סוג של תיבה מותקנת אצלך ברכב 02J או 085 או 02K ?

מצורפות הנחיות של ייצרן הרכב לשמן מנוע המתאים לרכב שלך. שים לב נכונות לתאריך ייצור הרכב לראשונה, מאז איכות השמן השתפרה לכן כול שמן בדרגת איכות SL או SM מצויינים לרכב שלך.

הייצרן מציין את דרגת איכות והמלצה על דרגת הצמיגות את ייצרן השמן תבחר בעצמך.

אני מקווה שתצליח לפענח את המידע בקובץ המצורף :-)

שמן.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי מושג איזה תיבה יש לי ברכב, בגלל זה רציתי את הספר עם כל הפרטים.. (: אבל אם זה עוזר המנוע הוא AFT והתיבה ידנית

תודה על הקובץ אני יעיין בו עכשיו

פורסם

בספרות המקצועית לא תמיד מוזכר איזה גיר שודך לאיזה מנוע לכן עלייך לבדוק במדבקה המצומדת לספר הרכב/לגיר עצמו או במדבקה בתא המטען את קוד התיבה שהינו בעל 3 אותיות.

לאחר בדיקה מאומצת גיליתי שהתיבה אצלך מסוג 02K.

בכול מקרה לא קיימת הנחית ייצרן להחליף שמן גיר אבל אני כן ממליץ לך להחליף את השמן.

שמן גיר מומלץ הינו סינטטי מלא SAE 75W90 וקיבולת השמן בסביבות 2 ליטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10 תודה רבה על התשובה המדוייקת ועל ההשקעה בבירור סוג התיבה! מקצועי! שאלה נוספת, איך אני מרוקן? (אני חושב שיש בורג ריקון בדומה לאגן השמן) ואיך ממלא חזרה, יש מקום למילוי? תודה שוב!

• תוכן חדש...