Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חומר ניקוי מצויין,שניתן לקנות אותו,מורחים אותו ומשפשפים עם סמרטוט /מטלית/סקוטש.

אני אישית עשיתי זאת לרכב דומה רק מכיוון שחלפו כבר שלוש שנים לא זוכר באיזה חומר מדובר.

יש גם מקומות מקצועיים,שעושים שטיפת מנוע בקיטור (הם עושים זאת בצורה מקצועית,בד"כ עובדים עם סוחרי רכב) אבל כאן העלות תהיה גבוהה בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה לנקות מנוע, למה ? !

האם אתה נוהג לאכול ארוחות ערב, וארוחת שישי , סביב שולחן השבת, שהוא המנוע ?!

לא מומלץ לנקות מנוע כלל!

עדיף שתנקה את ביתך, את השיש במטבח, את הרצפה מלאת האבק, את הפנלים, את התריסים, ואת המקלחת.

אם אמא שלך עושה זאת, אז המתן לגיוס הקרוב, רס"ר הבסיס יספק לך מספיק עבודות רס"ר בו תעשה נקיון כולל מטבח וחדר אוכל טירונים.

אם לא נשלח לך את שמר !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה צודק, אבל מה לעשות יש כאלו שאוהבים מנוע מבריק,

תוכל לרכוש ספריי ניקוי בלמים ולהתיז על המנוע ( לא על חלקי חשמל )

ואח"כ להמשיך עם מטלית כותנה לבנה.

זה לא יצא חדש אבל יראה נחמד.

בהצלחה.

פורסם

לא ממליץ לך לנקות מנוע - אחרי הניקוי צצות כל מיני בעיות.

אם אתה מתעקש - ניתן לנקות רק את חלקו התחתון של המנוע עם קיטור, שזה יש בדרך כלל לכל מתקן שטיפה.

• תוכן חדש...