Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש מגבר 4 ערוצים / או אולי שניים של 2 ערוצים (אני רוצה הגברה בסיסית של שני זוגות קומפוננט שעדיין לא החלטתי איזה )

אני חושב על :JVC: KS-AX4504

או Blaupunkt GTA 470 Mystic Series

או Kenwood -KAC-7404

כולם בערך אותו מחיר - מה עדיף?

פורסם
איזה קומפוננט?

כאמור עוד לא החלטתי - קרוב לוודאי שני זוגות 6.25 דלתות קדמיות (טווטרים בדשבורד ) + מדף אחורי

פורסם
מה התקציב?

התקציב עומד כרגע על סדר גודל של EUR 100-120 (לא חושב שמעבר לזה אוכל למתוח את התקציב )

ואלו בערך שלושת הדגמים שאני מתלבט בינהם אלא אם כן אתם אומרים שיש משהו שהוא עדיף משמעותית

פורסם
150 דולר כולל משלוח.? או לא כולל..?

לא אין משלוחה - מתכוון לרכוש בחול ולהביא איתי - (כך אני לא צריך להצהיר במכס על הדבר הזה כי מחירו פחות מ 200 דולר)

פורסם
כאמור עוד לא החלטתי - קרוב לוודאי שני זוגות 6.25 דלתות קדמיות (טווטרים בדשבורד ) + מדף אחורי

מה זה 6.25? איזה הייבריד חדש בין 5.25 ו-6.5??? :-o

ולמה לשים קומפוננטים במגש האחורי? אם כבר, אז 6X9.

הבלאופאנקט יש בהם משהו חמוד, שמעתי מגבר שלהם שנשמע די טוב, הגביר זוג פולסים אומנם אבל עדיין נשמע חמוד ביותר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אם אתה חושב שתיסע לאירופה

ותמצא מגבר ספציפי כזה או אחר אתה טועה

ואני גם בספק אם זה היה עולה לך זול יותר מאשר לקנות

מגבר באותה רמה פחות או יותר בארץ.

פורסם
אם אתה חושב שתיסע לאירופה

ותמצא מגבר ספציפי כזה או אחר אתה טועה

ואני גם בספק אם זה היה עולה לך זול יותר מאשר לקנות

מגבר באותה רמה פחות או יותר בארץ.

אני לא חושב , אני בטוח , ולכן התמקדתי בדגמים האלו , שאני יודע שאני יכול להשיג אותם - לא חושב שבתקציב של 500 ש"ח אוכל להשיג בארץ מגבר 4 ערוצים ממותג איכותי- אלא אם כן אני טועה . כל מה שאני רואה בסדר גודל של המגברים האלו הוא 1000 ש"ח וצפונה

• תוכן חדש...