Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת עזרה - פיאג'ו Si

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי 2 שאלות בקשר ל Si

1. נשבר לי הפלסטיק (עדשה) של הפנס הקדמי, יש למישהו לתרום/למכור את החלק הזה?

בעופר אבניר מוכנים למכור רק פנס קומפלט, צריכים להזמין במיוחד מאיטליה ועולה לא מעט, ב E-bay מצאתי את היחידה של הרפלקטור + זכוכית אבל המשלוח יקר.

2. איך מפרקים את הפעמון של הקלא'ץ בגלגל האחורי,יש פטנט לנעול את הגלגל כדי שיהיה אפשר לפתוח את האום?

האם שפותחים את האום הקפיץ משתחרר ועף החוצה (כלומר צריך לפתוח לאט או להשתמש במכווץ)?

תודה

ערן

פורסם

חפש פנס במוסכים הוותיקים.

לגבי הפרוק: שום דבר לא עף החוצה חזק- רק תזהר שלא לאבד את ה"שגם" של הציר- חלק מאד קטן, שיש לי נטיה להעלם ברגע שמפרקים! זה הכל, בערך- לא משהו מסובך מדי!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי הפרוק: שום דבר לא עף החוצה חזק- רק תזהר שלא לאבד את ה"שגם" של הציר- חלק מאד קטן, שיש לי נטיה להעלם ברגע שמפרקים! זה הכל, בערך- לא משהו מסובך מדי!8)

ואיך מחזיקים את הפעמון כדי שלא יסתובב יחד עם הבורג

דרך אגב בדקתי במוסך מיראז בנתניה (קיבלתי את השם ממישהו) יש לו פנס אבל הוא כנראה חושב שהוא עשוי זהב לפי המחיר שהוא רוצה

פורסם
אני רשום אבל הפורום שם יותר בעניין כלים מודרניים, גם בעבר לא קיבלתי שם תשובות על ה Si

נסה שוב, החבר'ה שם מתעדכנים כל הזמן באתרים לחלקים ופרוקיות למינהן... בכל אופן אם מדובר בחלקים שאתה מתעתד להזמין מחו"ל, נסה את איביי איטליה- שום איביי אחר לא יהיה רלוונטי במקרה של ה-SI.

פורסם

נסה אצל פריצל ברחובות יש לו כאלה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
נסה אצל אלי ברח' עלייה 54 בתל אביב. אני מאמין שיש לו כאלה.

מי זה אלי? יש טלפון או שם לחפש טלפון?

פורסם

כבר אין לו! :twisted: אם כי תבדוק- מדי פעם יש לו פגרים לשחיטה- אולי מהם?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היי

בעזרת מפתח פילטר שמן של רכב אתה יכול להחזיק קונטרה את הפעמון

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

• תוכן חדש...