Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרד אלופת העולם 2010!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר שמגיע להם, למרות השיא השלילי החדש שהם קבעו - כמות השערים הנמוכה ביותר במונדיאל.

מה אתם חושבים?

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

כן - היו משחקים הרבה יותר יפים ונבחרות שהיה הרבה יותר כיף לראות.

אבל ברגע מסוים כל אחת כשלה וספרדים לאט ומשעמם היגיעו לפסגה.

אתמול נראה לי היה משחק הכי יפה שלהם עד כו.

חבל שלא נכנסו יותר שערים....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אין מגיע בכדורגל, אחרת הוא לא היה המשחק הפופולרי בעולם.

אני מאושר - גם כי ביחד עם הולנד היא היתה הפייבורטית שלי, גם כי ההימור שלי מתחילת המונדיאל התברר כנכון, וגם כי ספרד ראויה לתואר הזה:

למרות שהיא מיעטה לכבוש שערים, היא היתה הנבחרת הכי מאיימת וחזקה במונדיאל - נבחרת בלתי-ניתנת להכנעה (חוץ מהמשחק הראשון).

אז אחוז האבטלה שם בקרב הצעירים הגיע ל-40%, מצבם הכלכלי בקאנטים, אבל אין ספק שכרגע הם אימפריית הספורט הגדולה בעולם: אלופת אירופה ועולם גם בכדורגל וגם בכדורסל והמדינה שמתוכה יצא שחקן הטניס שמדורג כרגע מס' 1 בעולם.

יש לנו במה לקנא :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כיאה לגמר משחק מגעיל אגרסיבי שגלש לאלימות.

רק בהשוואה למשחק על המקום 3-4 שהציג משחק אחר ספורטיבי ועם גוליםםםםםםם.

ספרד זכתה כי טעתה פחות .ובזכות אינייסטה אחד וקסיאס אחד.

אם זה לא היה משחק הגמר כל קבוצה הייתה מסיימת אותו עם 8-9 שחקנים, במקרה הטוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שאמרו לפניי אין מגיע בכדורגל. היה אכזרי בשביל ההולנדים לקבל גול בדקה הזאת ודווקא רובן המוציא לפועל העיקרי שלהם חתום על ההפסד ( ביחד עם ואן דר ווארט שהחליק בגול ובמקום להישאר עם אינייסטה, החליט לצאת לנבדל ממש מאוחר)

לפי דעתי 2 הקבוצות הטובות ביותר הגיעו לגמר, כמו שחזיתי והימרתי מראש

להשוות משחק על המקום ה3 לגמר זה דבר כל כך לא נכון. המשחק של גרמניה אורוגוואי נראה כמו המשחק שלי עם החברים שלי בשכונה בשישי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
להשוות משחק על המקום ה3 לגמר זה דבר כל כך לא נכון. המשחק של גרמניה אורוגוואי נראה כמו המשחק שלי עם החברים שלי בשכונה בשישי

שלחתי דוא"ל לפרננדז , הוא שולח לך ולחבריך זימון למחנה האימון הקרוב.

ספורטאי שואף תמיד לנצח , וכך היה במשחק בין גרמניה לבין אורגוואי.

אפילו במשחק בשכונה . הלא כן??

יש לך כינוי מחייב אדון שומאכר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם אתה חושב שאני נופל ביכולת מבן סהר או שכטר אתה טועה :wink:. תארגן לנו אחד על אחד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לכן זומנת לנבחרת

קח את בן סהר וקח את מולר קח את בניון וקח את קלוזה המבוגר קח את פורלאן וקח את ???

כשנגיע ליורו או למונדיאל תודיע לי . אני מחכה לכך מאז 1970.

אני תליתי את הנעליים שלי עוד לפני כן:-D

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז אחוז האבטלה שם בקרב הצעירים הגיע ל-40%, מצבם הכלכלי בקאנטים, אבל אין ספק שכרגע הם אימפריית הספורט הגדולה בעולם: אלופת אירופה ועולם גם בכדורגל וגם בכדורסל והמדינה שמתוכה יצא שחקן הטניס שמדורג כרגע מס' 1 בעולם.

יש לנו במה לקנא :wink:

אפשר להוסיף לרשימה גם את פעמיים אלוף עולם (2005-2006), פרננדו אלונסו, נהג פרארי כיום, פלוס כמה וכמה אלופי עולם בקטוגוריות ה-MOTOGP השונות ואל-מטאדור, קרלוס סיינז, מנצח הדאקר 2010 (ואלוף עולם ב-WRC).

למרות המשבר הכלכלי שפוקד את המדינה בימים אלו (אינני יודע את חומרתו), גופים עסקיים רבים, רובם בידיים פרטיות, ממשיכים לתמוך ולתת חסות לרוכבים\קבוצות ספרדיות (בתמורה לפרסום שמם, כמובן).

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

סוף סוף קצת נחת :)

אחרי שנה קשה מאוד בה קבוצות המנחוס שדדו תארים , למשל : הפועל ת"א - אליפות עם כוכבית, גליל עליון - שוד לאור היום ,אינטר ליגת האלופות - אלימות ובזבוז זמן מול בארסה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...