Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב הקטר של 106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קשה אני מביא בפי ...

ערב הסליבסטר , אני נוסע לסידורים ,

יוצא מהישוב שלי ונוסע לכיוון העיר , יוצא לעקיפה , 6500 סל"ד על שלישי בכיף , חיוך על פני תוך עקיפה של לנסר ישנה ואז :

פתאום כל החלון שלי מתמלא קיטור , הרכב משאיר שביל ענק של כמה עשרות מטרים של אדים בכמות שלא הייתה מביישת רכבת קיטור .

אני בקושי רואה משהו מאותת ימינה ונותת חזק גז כדי לסיים את העקיפה ותוך הוצאת הראש מהחלון מביא את עצמי לשוליים ,

מתקשר לאבא שלי , הוא מגיע , מביא לי את הנשק שלי ( אל תשכחו שאנחנו בשטחים ) .

אני מרים מחסה ורואה ( בקושי לאחר שהאדים התפזרו ) שהצינור מים נקרע , נקרע לגמרי . אני מנסה לנסוע עוד קצת ורואה שאין סיכוי ( לאחר שהוספתי מים הם פשוט נגמרו תוך כמה דקות ) .

הזמנתי גרר ...

לאחר שעה הגרר מגיע והאוטו מצא את יעודו אצל המוסכניק שלי .

הוא זיהה את הצינור הקרוע ובגלל שזה צינור ארוך ומסובך שמגיע עד הרדיאטור חימום הוא החליט לחתוך אותו ולשים מתאם וכך לחסוך איזה 200 שקל על הצינור ( שאר הצינור במצב מצויין , מה שנקרא זה ישר צמוד לבאנד , כנראה נקרע מהבאנד עצמו .

בקיצור , עדכונים מחר .

פורסם

אבל אני באופנוע שטח שלי תמיד בודק את הצינורות לפני רכיבה,

גם וויזואלית, וגם ע"י לחיצה עליהם והרגשת הגמישות שלהם.

אני לא בטוח אם זה אפשרי ברכב, אבל אני בהחלט אבדוק את זה

כבר בסופ"ש הזה.

פורסם

הפעילות המונעת הכמעט יחידה היא הצצה וחיפוש סימנים לבנים (כמו אבנית אבל לא) על הצינורות . למזלך ולשמחתך זה נקרע במכה ככה שהרגשת את בריחת המים.

אני מכיר לא אחד ולא שניים (או שתיים) שאצלם זה היה קרע עדין שגרם לבריחת המים .

כיוון שהם לא ממש הרגישו , 10 דקות מאורח יותר הם נזקקו לפאקונג ראש במקרה הטוב ,ומנוע במקרה הפחות טוב... לא כולם יודעים למה מנוע מצלצל או לא סוחב פתאום :?

פורסם

שימו לב לדבר שקרה לחבר שלי:

מחוג טמפרטורה ירד לו בבת אחת לאפס.

למרבה המזל הוא בחור עם שכל ודומם מנוע מיד כשראה שמשהו מוזר קרה.

מה שקרה זה שברחו לו כל המים, לא ראה קיטור ולא כלום, אבל זה פשוט סימן שהיוניט לא מודד חום מים כי אין מים...

פורסם

לי דווקא היה מזל מסוג אחר: מצאתי בבוקר שלולית מים ליד האוטו, הרמתי מכסה וגיליתי שאין מים. הדבר קרה לי פעמיים בתוך חודש (פעם משאבת מים ופעם צינור מים) :mad:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לסיכום :

הסיפור נגמר ותוקן ב - 120 ש"ח כולל מיכל מים ירוקים חדשים .

אני באמת מסכים שיופי שזה נקרע במכה אבל אני מאמין שאם מים נגמרים תמיד אפשר לשים לב , או שהרכב מתחמם ( כמו שקרה לי שניסיתי לנסוע אתו קצת עם מים שהוספתי ) או שהיוניט בכלל אל בודק חום ( כמו שמישהו ציין ) ועל זה תמיד צריך להקפיד .

אני גם תמיד בודק את הצינורות שאני עובד על האוטו ובאמת קשה לשים לב למצב של צינור .

אבל מה שכן .. רצועת אלטרנטור תמיד אפשר לשים לב אם היא גמורה , או מה מצב חוטי ההצתה , דברים פשוטים שאנשים בכלל לא בודקים ולא מייחסים להם חשיבות וחבל .

• תוכן חדש...