Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי מאזדה לאנטיס דגם GLX 1.6 עם סאנרוף שנת 2002

ורציתי להרכיב מערכת מולטימדיה DVD דאבל דין +GPS ורציתי לשאול כמה שאלות:

* האם אפשרי להתקין דבר כזה באוטו שלי ?

* אם וכאשר אני מתקין ברכב את המערכת ,האם אני יכול בנוסף לחבר עוד שתיי מסכים במשענות ,ואיך זה הולך מבחינת חיבורים?

* והאם אתם יכולים להציע לי מערכות שיתאימו בצורה מושלמת למאזדה כמו שלי בלי חיתוכים וקומבינות?

מחיר: אין הגבלה

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

ברכב שלך אין צורך בשום מתאם מיוחד

כך שההתקנה אפשרית ללא בעיות מיוחדות

וכן אתה יכול להרכיב סט של משענות ראש

החדות והאיכות של התמונה במשענות הראש תהיה טובה יותר או טובה פחות בהתאם לפולס הוידיאו שיוציא מכשיר הראש שיהיה לך ברכב (מכיוון שאתה מצהיר על תקציב לא מוגבל אז זו לא צריכה להוות בעיה)

במידה ולא תרצה להשקיע במכשיר יוקרתי ובכל זאת תרכיב מכשיר OFF BRAND תמיד אפשר להוסיף מגבר וידיאו (עיניין של כמה מאות שקלים בודדות)

דרור

פורסם

*כן מתאים לך דאבל דין וזה נכנס במקום הרדיו המקורי ובמקום המגירה והשעון שמעליו

*מבחינת החיבורים לא צריך מתאמים מיוחדים רק פלאג של מזדה שעולה איזה 50 שקל

*מסכים אתה יכול לחבר אין שום בעיה

*מבחינת הישיבה לפי הנסיון שלי הפאיוניר יושב מעולה כי יש לו כלוב עם אופציה של ברגים ועליו פאנל פלסטיק שמשיגים

חוץ מהפאיוניר אני מאוד מאוד ממליץ על הדאבל דין של ALPINE מנסיון חיית עבודה.

• תוכן חדש...