Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למצב שיושב לי סט בבית בחוסר מעש, וחשבתי לעצמי אולי תשים אותו ברכב,

השאלה שלי אם אני זקוק למגבר נוסף או שאני יכול להושיב אותו על היציאות הקיימות לסט הקדמי,

הכל אצלי עובד בהגברה אקטיבית 3WAY את המגבר של הג'נסיס סטריאו 60 יוכל להגביר זוג טוויטרים על אותו ערוץ?

והשאלה הנוספת היא , אם יורגש הבור תדרים מאחורה באופן שיגרע מהסאונד,

כי המיד ריינג' יושב מקדימה ככה שמאחורה התדרים שבין 800 ל3500 לא ינגנו, כי לא ישב שם שום אלמנט שינגן את הצליל הזה.

ועוד שאלה אם בזה שאני אחבר את הרמקול לאותה יציאה אבל יחבר אותו לקרוס המקורי שלו אני פותר את הבעיה של התדרים? או שהוא עדיין ינגן את התדרים שחתכתי אותו בקרוס 3WAY שבא לפני המגברים.

לא בא לי להוסיף עוד מגבר זה ישתה לי את מערכת החשמל ובמקרה הכי גרוע אני אוסיף עוד מיד שיהיה גם 3WAY מאחורה

השאלה אם הכל יוכל לעבוד על אותם יציאות של ההגברה של הסט הקדמי,

גם הSUNDOWN יציב על 2 אוהם וגם הג'ינסיס יציב על 2 אוהם על הנייר, השאלה מה יהיה בפועל?

למישהו יש נסיון עם דבר כזה?

האם זה לא יגיע למצב של כל המוסיף גורע ויעשה לי סלט באוטו?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

כשאתה עובד עם הגברה אקטיבית אתה צריך לקחת את הכל בחשבון.

אם אתה לא רוצה עוד נזק כספי או עוד מגבר באוטו, וממש חשוב לך לנצל את הסט שיש לך,

תעשה לעצמך טובה ואל תחבר אותו על אותו ערוץ של הטוויטרים.

מעולם לא הגברתי אקטיבית, ככה שאין לי ניסיון בזה, אבל אני חושב שהייתי מוצא פיתרון אחר,

הרעיון שלי הוא לקנות קרוס פאסיבי, להעביר את ההגברה של ה3WAY לפסיבי,

ולפנות לעצמך פשוט ערוצים במגבר כדי להוסיף עוד סט.

החיתוך מתבצע בHU נכון?

אם תחבר את הסט הנוסף על הקרוס שלו, ותחבר לערוץ של הטוייטרים הוא ינגן לך את התדרים

של הטוויטרים, הקרוס עצמו לא מייצר תדרים אחרים, הוא רק חותך את הקיימים ולכן כשהוא מחובר

לטווטרים שחתוכים עוד בHU, אתה לא תנצל את הסט כמו שצריך וחבל.

אם המגבר שלך יציב בשני אוהם, אפשרי אפילו לעבוד אקטיבי עדיין ולחבר טוויטרים לערוץ של הטוויטרים

ואת המידבאס למידבאס של ה3WAY אם הבנת מה אני מתכוון.

ככה לכל ערוץ יהיו 4 רמקולים ב2 אוהם (מה שלא הייתי עושה, אבל זו עוד דרך להסתכל על הדברים)

וכל ערוץ יוציא את החיתוך שמבוצע בHU כבר לכל אלמנט לפי התדרים שהוא צריך.

הכל שאלה של תקציב, ואם הסט שיושב בבית שווה באמת עוד מגבר.

וזה הפיתרון האידאלי בשביל להמשיך להגביר אקטיבית גם את הסט.

אגב ה3WAY שלך יושב מקדימה ואתה רוצה את הסט מהבית לשים מאחור?

בהצלחה.

רותם.

פורסם

אני לא אשים קרוס פאסיבי אחרת אני מאבד את כל היתרון של ההגברה האקטיבית.

אני כנראה אוסיף עוד מיד ריינג' ויעשה 3WAY אחורי וכל המגברים שלי יציבים ב2 אוהם

הפחד שלי זה מהמגבר טוויטרים של הג'נסיס אם לא יגרם לו נזק מחיבור של 4 טוויטרים על 2 יציאות.

הSUNDOWN אני מאמין יסחוב בקלות ב2 אוהם 4 וופרים ו4 מידריינג'ים

החיתוך לא מתבצע הHU יש לי קרוס אקטיבי של שלושה ערוצים ערוץ אחד לסאב ערוץ שני 3WAY וערוץ שלישי 2WAY

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מה שיקרה הוא שתאבד את השליטה על פיידר- אחורה מול קדימה.

ובתאכלס, עם סט קידמי 3WAY אקטיבי ממש חסר לך מוזיקה מאחורה?

מתחדשת*

• תוכן חדש...