Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגאן II משנת 2006 כבר היה מותקן ESP לא?

חשבתי שזה אמור למנוע היפוך כיוון של 180 מעלות עם הרכב.

אולי החיכוך עם המעקה בטיחות היה גדול יותר מהכוח בלימה שהפעיל הESP?

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממבט על התמונה השמאלית נראה שגם החלק האחורי חטף פה , אולי לא מכה רצינית, אבל עדין מכה שמחייבת טיפול.

בקיצור , אני מבין שכבר קלטת שהרכב מפה נוסע לסוחר ואו פירוק.

עלות החלקים גם אם משומשים תעבור בקלות את 10K , שלא לדבר על כריות שיכפילו את הסכום והנ"ל לפני עבודה , ויש פה עבודה שחבל"ז.

הרכב עם פגיעה ברורה בשילדה , ולעניות דעתי החמור מכל, שגם אחרי תיקון יתחילו להגיע קילקולים שונים ומשונים.

תזוזות אלימות כאילו יכולות לפגוע בגיר האוטומטי , מנוע , שלא לדבר על איזון בסיסי של הרכב שהלך ולא יחזור לעולם.

תמכור ותברך הגומל, כי כל עוד זה נגמר בכסף ולא בבריאות, יצאת בזול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
במגאן II משנת 2006 כבר היה מותקן ESP לא?

חשבתי שזה אמור למנוע היפוך כיוון של 180 מעלות עם הרכב.

אולי החיכוך עם המעקה בטיחות היה גדול יותר מהכוח בלימה שהפעיל הESP?

צודק ב 100%! ESP היה מונע תאונה כזאת בוודאות. העניין הוא ש ESP נכנס במגאן ב 2007. וחבל...

פורסם

כמו שנכתב לפניי, אם יש לך מקום + זמן + ידע אז הכי משתלם לקנות אותו אוטו והרכב הנ"ל להתחיל לפרק לחלקים שיכולים להימכר או לשמש כחלקי חילוף. אני בכל אופן הייתי עושה ככה.

פורסם
כמו שנכתב לפניי, אם יש לך מקום + זמן + ידע אז הכי משתלם לקנות אותו אוטו והרכב הנ"ל להתחיל לפרק לחלקים שיכולים להימכר או לשמש כחלקי חילוף. אני בכל אופן הייתי עושה ככה.

צר לי, אבל אין לי את שלושת הפרמטרים שרשמת. בעיקר לא את האמצעי,

פורסם

מישהו אמר שתקבל 5.000-7,000.

אם נותנים לך סכום כזה, אל תחשוב הרבה. קשה לי להאמין שתצליח להשיג יותר בעיקר כי מי שיבוא לקנות, יודע שזה יושב לך כמו עצם בגרון. (הרי אתה לא יכול לתפוס מקום במוסך וגם מול הבית לא תוכל להחזיק יותר מימים אחדים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא כל כך מבין במכניקה ובמערכות השונות של הרכב, אבל אם לרכב היה ESP האם פני הדברים היו נראים אחרת?

האם ESP יכל היה לסייע במניעת תאונה שכזאת?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ראשית בית כנסת וברכת הגומל. לא יודע אם מועיל בטח לא מזיק. ועל הדרך שים כמה זוזים בקופת הצדקה שם.

קיבלת שיעור בחיים לדעתי.

שנית מכתב תודה למע"צ על המעקה שהציל אותך - מקווה שבטוח צד ג' יש לך במקרה של תביעה מהם.

אל תחשוב אפילו להתחיל לתקן. בור ללא תחתית ורכב לא בטיחותי, גם לאחר התיקון.

נסה למקסם את המכירה לסוחר /מוסך ולהמשיך הלאה.

ולהבא בטוח מקיף .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא כל כך מבין במכניקה ובמערכות השונות של הרכב, אבל אם לרכב היה ESP האם פני הדברים היו נראים אחרת?

האם ESP יכל היה לסייע במניעת תאונה שכזאת?

בהנחה שהנהג, כדבריו, נוהג באופן סביר, סבירות גבוהה ש-ESP היתה עוזרת.

מצד שני, אלפי נהגים נוהגים באותו מקום מידי יום מבלי לפגוש את הגדר, כך שאם נניח שלא היה גורם קיצוני ומפתיע (שמןעל הכביש, צמיגים במצב ירוד ביותר), הרי מדובר בטעות נהג לא שגרתית.

לפותח השרשור, אתה יכול לשחזר את הטעות שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העיקול הזה מוכר לי היטב, משום-מה קל מאוד להחליק בו במהירויות סבירות לגמרי

ועם צמיגים תקינים. פעמיים טיפה היגוי-יתר ב-2 מכוניות שונות,

ופעם אחת כנוסע באוטובוס :shock: (כן, זה מפחיד).

אין בררה, חייבים לנסוע קצת יותר לאט שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני אישית לא הייתי מעיז לתקן רכב שכזה ועוד בכלל בלי ביטוח מקיף , פשוט לא שווה בכלל את כל הכאבי ראש והריצות למוסכים והביזבוז כסף , עדיף כבר לנסות למכור אותו לקנות חדש...

פורסם
בהנחה שהנהג, כדבריו, נוהג באופן סביר, סבירות גבוהה ש-ESP היתה עוזרת.

מצד שני, אלפי נהגים נוהגים באותו מקום מידי יום מבלי לפגוש את הגדר, כך שאם נניח שלא היה גורם קיצוני ומפתיע (שמןעל הכביש, צמיגים במצב ירוד ביותר), הרי מדובר בטעות נהג לא שגרתית.

לפותח השרשור, אתה יכול לשחזר את הטעות שלך?

שום טעות שאני יכול לחשוב שגרמה לתאונה. מה שכן זה היה ב 06:30 והכביש היה רטוב ומחליק בצורה יוצאת דופן, אבל עדיין אני נוסע את הכביש הזה במשך שנתיים יום-יום. בוקר-בוקר, אין לי קצה חוט. וזה ממש מתסכל...

פורסם

מסתכל? קצה חוט? מה לא ברור?

בטח נסעת במהירות שבה אתה רגיל,

ולא התאמת את עצמך לשינוי בתנאי הדרך (גשם).

בגשם בד"כ צריך לנסוע לאט יותר, במיוחד בפניות/עיקולים.

בקיצור, אתה האחראי לתאונה.

העיקר שיצאת מזה ללא פגע, לא נורא, יש דברים גרועים מזה בחיים,

ועכשיו אתה יודע מה זה "מהירות בהתאם לתנאי הדרך".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ראיתי את הרכב היום בבוקר כשיצאתי מהעיר.

אין ספק שמדובר על פגיעת שלדה ואם כריות האוויר נפתחו אז כנראה שגם המכה לא היתה חלשה במיוחד.

לא הייתי מתקן את הרכב בשום מחיר.תבלע את הצפרדע ותשמח שלא היה יותר גרוע.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...