Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי iPod Touch וכמו תמיד, עם האייפוד באים האביזרים הנלווים למיניהם - ועכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת שקיימת באוטו למערכת עם חיבור לאייפוד שגם שולטת עליו.

כרגע מותקנת ברכב, פיאט גרנדה פונטו, מערכת Panasonic CQ-C1405N (לא מצאתי מפרט באתר היצרן, מקווה שהתמונה המצורפת מספיקה) שהיבואן התקין עם חיבור AUX אבל הנוחות שבהעברת שירים בלחיצת כפתור וטעינת האייפוד על הדרך ישירות מהמערכת קורצת לי מאוד.

חיפוש לא מעמיק במיוחד ברשת העלה את הClarion CZ200 שעונה בדיוק לדרישות.

בגדול, אני לא מחפש מערכות מתקדמות במיוחד או הכנה לשיפורים עתידיים.. מספיקה לי האיכות הממוצעת-משהו של המערכות הסטנדרטיות בשוק והדרישה המיוחדת היא רק חיבור לאייפוד וקליטת רדיו טובה כמובן - לא מחפש בלוטות' (יש דיבורית) ולא צ'יינג'ר או הגברות למיניהן. פשטות נטו :wink:

אשמח לקבל חוות דעת לכאן ולכאן או דגמים אחרים שמומלצים בטווח המחיר של הClarion (ע"פ זאפ: 800-900 ש"ח), כמו גם המלצות על מתקינים באיזור חיפה/קריות.

תודה רבה ושבת שלום!

cq-c1405n.jpg

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

שמעתי את CZ200 לא מזמן הגימור של המערכת לא משהו אבל היא נשמעת לדעתי הכי טוב

במחיר הזה כמובן!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
שמעתי את CZ200 לא מזמן הגימור של המערכת לא משהו אבל היא נשמעת לדעתי הכי טוב

במחיר הזה כמובן!

תודה מזדה. שאלה קטנה: ב"גימור" אתה מתכוון איכות הבנייה, מקשים בעייתיים וכו' או שמבחינה ויזואלית המערכת לא מרשימה?

וקצת באיחור, שמתי לב שחוקי הפורום אוסרים להמליץ על מתקינים אז קבלו ביטול לגבי זה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תוכן חדש...