Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 96F ואני מרגיש חום מתחת לרגליים וליד האמברקס מכיוון הממיר,יש אפשרות שהממיר לא תקין? או שהחום נובע מהגיר? כי החום מגיע לאיזור הדוושות גם.

בכל אופן בדקתי צריכת דלק ויצא לי לתדלק מיכל מלא כ 40 ליטר ל 300 קילומטר משולב.

נסעתי לנתניה 120 קילומטר ואת ההמשך הנסיעה בעיר נסיעה עד 60 קמש ממוצע עם עצירות(סידורים וכדומה)

ביצעתי טיפול 10 אלף לפני כ3 חודשים

החלפתי פלאגים,פילטר אוויר,פילטר דלק,מסנן מנוע+שמן,אנטיפריז ועוד כמה צינורות שהייתי צריך.

ניקוי מצערת+מנוע צעדים,בדקתי שאין כניסות אוויר או חורים בצינורותבכל מערכת האוויר,והכל נראה תקין.

החלפת גם גומיית ORING

הבנתי שאני צריך לקחת את הרכב ולחבר אותו לסורק תקלות ולראות מה יהיו התוצאות,ואני אעשה את זה שבוע הבא.

לפני זה רציתי לדעת איזה דברים יכולים להשפיע על צריכת הדלק.

פורסם

"לפני זה רציתי לדעת איזה דברים יכולים להשפיע על צריכת הדלק." 1. סוג הרכב. מניסיוני, מזדה 3 למשל אוכלת דלק כמו משוגעת. אצלך המצב כרגע לא יותר טוב, אתה מדבר על 7.5 ק"מ/ליטר בנסיעה משולבת(!) 2. אופן הנסיעה. נסיעה בין-עירונית ללא האצות בהילוך הגבוה ביותר היא החסכונית ביותר. נסיעה עירונית עם מזגן עם הרבה האצות ובלימות היא הבזבזנית ביותר. 3. לחץ אוויר בצמיגים והדביקות שלהם. לחץ אוויר נמוך בצמיגים מעלה את מקדם החיכוך לגילגול שלהם ומגדיל את צריכת הדלק ביותר מ 5%. צמיגים ספורטיבים דביקים עם חתך נמוך סובלים מאותה תופעה. 4. ביטול/עקיפת טרמוסטט. גורם לצריכת דלק גבוהה יותר עקב הזרמת יותר דלק בניסיון לחמם את המנוע לטמפרטורת העבודה האופטימלית. -לדעתי, קח את הרכב, חבר אותו לסורק תקלות ובדוק מה התוצאות.

פורסם

יש לי ברכב 4 צמיגים שונים. כל צמיג של חברה אחרת.

מקדימה אני ממלא אוויר על 32 וגלגלים אחוריים 37

זה מה שקראתי מנתונתי היצרן(מדבקה על הדלת).

אני לא לוחץ על הדוושה ומשתולל נסיעה רגועה,רק בעקיפות וזה קורה לפעמים.

יש אפשרות שהטרמוסטט שלי לא תקין כי יש לי בעיה קטנה במערכת הקירור ,נזילה כלשהי שאני אמור לפתור(יש גם אפשרות שהרדיאטור לא תקין) אני צריך להחליף תרמוסטט.

מזגן אני כמעט ולא מפעיל מיכוון שאני נוסע ברככב בעיקר בשעות הערב,לילה.

בכל אופן אני אגש שבוע הבא למוסך לחיבור לסורק תקלות+בדיקת של מערכת הקירור אם הלחץ תקין.

פורסם

מוזר לחץ הצמיגים. בדרך כלל אין הפרשי לחצים כאלה גדולים בין הקידמיים לאחוריים אלא בטנדרים. בדוק שוב במדבקה ובדוק כי אתה ממלא לפי העומס הרצוי (רכב ריק/מלא נוסעים). למה מגיע המד חום לאחר נסיעה בין עירונית של חצי שעה? בכל מקרה, נראה כי צריכת הדלק אצלך מוגזמת מאוד. (אני מגיע ל 11-12 ק"מ/ליטר בנסיעה משולבת עם מנוע 2.4 ליטר)

פורסם

טעות שלי האוויר בצמיגים 32 בכל הצמיגים(התבלבלתי מהטנדר שהיה לי)

המד חום מגיע פחות מהחצי

אם נחלק תסקלה שלו ל 5 אז הוא מגיע ל 2/5

פורסם

אם זה החום בנסיעה בין עירונית אז כדאי דבר ראשון לבדוק אם הטרמוסטט נפתח. לפני כחודשיים היה שירשור שהדריך כיצד לבצע זאת בבית.

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה יש לי נזילה מהרדיאטור ויש צורף להחליפו,האם קירור מנוע ואיבוד נוזל קירור יגרום לחימום כזה בתא הנהג,ומגביר את צריכת הדלק?

יש לי שאלה נוספת שלא קשורה לממיר,האם החלפת רצועות טיימינג ומייסבים+ורצועות מנוע קשורים בקשר ישיר לסחיבת האוטו? להתנגהות המנוע בלחיצת הדוושה לכושר סחיבה בעליות?

הרכב הגיע ל 215K קילומטר

• תוכן חדש...