Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אבקש את עזרתכם, התקנתי ברכב מכשיר DVD עם מסך נשלף של חברת קלריון מדגם NZ-500

עכשיו חיברתי את החוט הירוק (שאמור להתחבר להנדברקס) למינוס של הצמה. עבד והפסיק, לאחר מכן חחיברתי אותו ישירות לגוף הרכב, עבד יפה ולמחרת חזרה ההודעה שאי אפשר לצפות בזמן נסיעה (אין תמונה והקליפ מתנגן) .

תודה על העזרה .

יום טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ישנם שני סוגים של חסימות לנגינת דיוידי על המסך בזמן נהיגה-

החסימה הפשוטה: החוט הירוק מתחבר להנדברקס, כדי לפרוץ את החסימה מחברים את החוט למינוס של הצמה (לא אמור להיות הבדל בין המינוס הזה למינוס של השילדה)

החסימה השניה שאני מכיר היא קצת יותר מורכבת- ישנם שני חוטים, אחד מתחבר להנדברקס ואחד מתחבר לברקס הרגיל.

יש איזה רצף של חיבורים \ ניתוקים שאמור לדמות התחלת נסיעה וסיום נסיעה, ורק אז המסך יידלק.

כדי לטפל בחסימה הזו צריך לחבר מפסק לכל חוט, ולחזור על הרצף שהמכשיר מצפה לו (אני לא זוכר בעל פה, אבל זה לא משהו מסובך)

שיטה שניה היא לקנות באיביי רכיב שנותן את הרצף הזה של הניתוקים חיבורים באופן אוטומתי.

אני מבין שאצלך יש רק חוט אחד - יכול להיות שמדובר באיזה חסימה שהיא דור ביניים בין 2 החסימות שמניתי:

כנראה שלאחר זמן מה כשהמכשיר מזהה שהמינוס מחובר באופן רציף- הוא מזהה שבוצעה עקיפה לחסימה.

במקרה כזה הייתי מנסה לחבר מפסק פשוט, שאיתו תוכל לנתק ולחבר את המינוס. יכול להיות שמספיק לנתק ולחבר חזרה - והמכשיר יחזור להציג וידאו.

במידה וזה לא עוזר- ראיתי שמוכרים מדריכים לפריצה של המכשיר הספציפי הזה, כנראה תוכל לשאול בפורומים מחו"ל אנשים שיש להם את אותו מכשיר והם ייתנו לך את המידע בחינם...

פורסם

תודה על התגובה הזריזה.

אני ינסה לחבר מפסק למינוס ונראה אם תיפתר הבעיה

עוד הצעות יתקבלו בברכה

גם לינק לאיבי לממסר שמדמה את 2 הפעולת.

תודה חברים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לינק לאיביי:

http://cgi.ebay.com/Clarion-Video-Bypass-Hack-Lockout-Override-NZ500-VZ300-/330438139969?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cefa5e041

מצורפת שם טבלה של דגמים שהפריצה הזו תעבוד בהם, ממליץ לך לחפש באיביי \ גוגל לפי השמות של הדגמים הזהים בפריצה- רוב הסיכויים שתמצא משהו יותר זול, ואולי אפילו הסבר בחינם...

עריכה: אני עדיין משוכנע ששני מפסקים בשקל וחצי כל אחד יעשו את העבודה...

פורסם

שלום חברים

אז ככה חיברתי מפסק ON/OFF וכאשר יש את הודעת החסימה אני עושה "ריענון למינוס" והתמונה חוזרת.

אולי בכל זאת נתרגל.

תודה על העזרה .

שבת שלום

• תוכן חדש...