Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום,

לפני שבוע רכשתי פורד פיאסטה שנת 95 Youth 1.3 עכשיו יש כמה בעיות שרציתי את דעתכם עליהם:

1) אור רוורס, ברגע שאני מכניס לרוורס האור פשוט לא נדלק, ניסיתי כמה מנורות חדשות ולא עובד עדיין, חשוב לציין שכל שאר המנורות עובדות כמו שצריך, מה יכולה להיות הבעיה? ד"א בדקתי את כל הפיוזים באוטו הם תקינים גם ע"י הסתכלות וגם ע"י נורת ביקורת.

2) המזגן, המזגן כרגע עובד על אוויר ולא קירור אבל הבעיה היא שאני מפעיל אותו הוא מוציא אוויר או דרך המחמם שמשה הקדמית (החורים בדש בורד) כשהבורר על המצב הזה ואם אני מזיז את הבורר למצב שיוציא מהחורי איורור הקדמיים הוא לא מוציא לי טיפת אוויר משם אלא מהקונסולה המרכזית מהצדדים למטה מתחת להגה ומתחת לתא כפפות? מה יכולה להיות הבעיה ולאן זה קשור?

3) יש לי נעילה מרכזית ברכב כל הדלתות נפתחות ונסגרות בפתיחה של המפתח מדלת הנהג אך יש בעיה הדלת של הנוסע ליד הנהג, נפתחת עם הנעילה המרכזית אך כשנועלים היא לא ננעלת אוטומטית צריך לנעול ידני, כמו כן שבאים לפתוח מהדלת של הנהג כל הנעילה המרכזית לא נפתחת אלא רק הדלת וגם ככה ננעלת לבד. מהי הבעיה?

תודה רבה לכולם,

ושתיהיה לנו שבת שלום!

עמית גלאם.

פורסם

לגבי אור רוורס, אולי היוניט, או החיבור החשמלי אליו.

לגבי המזגן, יש לבדוק את פעולת המדפים.

לגבי הנעילה המרכזית , לא ברור לי. פעם כתבת שהמפתח בדלת הנהג פותח וסוגר כראוי, ופעם כתבת שיש בעיה בפעולה דרך דלת הנהג. כתבת כך:

3) יש לי נעילה מרכזית ברכב כל הדלתות נפתחות ונסגרות בפתיחה של המפתח מדלת הנהג

אך יש בעיה הדלת של הנוסע ליד הנהג, נפתחת עם הנעילה המרכזית אך כשנועלים היא לא ננעלת אוטומטית צריך לנעול ידני,

כמו כן שבאים לפתוח מהדלת של הנהג כל הנעילה המרכזית לא נפתחת אלא רק הדלת וגם ככה ננעלת לבד. מהי הבעיה?

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התשובה!

בנוגע לאור רורס אתה יודע במקרה איפה היוניט נמצא ואם אפשר לגשת אליו?

והכוונה במשפט השני היא הדלת שליד הנהג לא דלת הנהג, התבלבלתי מצטער.

תודה שוב!

ואשמח לעוד תשובות,

עמית גלאם

• תוכן חדש...