Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את האלפיין 9835 ואני לא משתמש בו בדיסקים רק ב IPOD דרך AUX אני מחפש מכשיר שיכול לתת לי את האקולייזר הפרמטרי וכל הבולשיט הזה שקיים בו , אבל במכשיר שלא קיים בו בכלל כניסה לדיסקים ורק דרך IPOD או USB שיתחברו אליו וכמובן חשוב שיהיה רק ALPINE או חברות אחרות טובות ולא כמו פיוניר או קנווד.

חשוב לי האופי סאונד של אלפיין כי מאוד אהבתי תסאונד שיוצא ממנו.

כמובן שיש לי 2 מגברים סט קומפוננט וסאב ככה שאני צריך דבר כזה.

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

אבל 9853 יכול להתחבר לIPOD - זה מה שאני עושה אצלי ברכב הפרטי שלי..

אמנם הוא שולט רק על הווליום ומקבל ממנו אודיו ולא יותר.

מה שכן שמעתי מאנשים אחרים - גם HUים אחרים שכן יכולים לשלוט על התפריטים - זה ממש ממש לא נוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת היא שיש כאן נקודה חשובה.

תחום האודיו לרכב הולך ונחשף יותר ויותר לסוג של HU שנקרא mechless הכוונה היא לHU שאין בו בכלל כונן CD

הHUים האלו כולם בעלי חיבור לIPOD, כונן קשיח חיצוני, בלוטוט', USB, רדיו לווייני ואפילו בחלקם כבר DVBT

המטרה בHU שכזה היא בעצם להפטר מהצורך בדיסקים ויש לאלפיין כמה וכמה יחידות כאלו כבר.

תנסה להכנס לחנות כמו http://www.sonicelectronix.com ותרשום שם בחיפוש mechless head unit

מה שהוצע לך מעליי זה גם יחידה של אלפיין אז בכלל - השאלה היא אם זה הכוון שאתה מחפש, כי לפעמים זה מאוד חבל שאין CD.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce צודק,הממשק של האפל הרבה יותר נוח משל האלפין,גם לי וגם לחבר שלי יש אלפין שולט אבל השימוש ברולר של אפל או במסך המגע של אפל הרבה יותר נוח

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה ומנסה לעזור ועדין רוצה לעזור.

לנספורס איך אתה מחבר את ה IPOD ישירות לרדיו דיסק ? דרך AUX או בצורה אחרת?

הבעיה היא שלמכשיר 001 אין לו אקולייזר פרמטרי או שליטה כמו שיש ל 9853 על כל רמקול בנפרד קצת קשה לי להסביר תתכנים שלו כי מי שמכיר תמכשיר יודע עד כמה הוא מטורף.

אין לי יותר צורך בדיסקים זה מחרפן אותי כל פעם לצרוב דיסק הוא נשרט בלא בלא וכל זה.

המטרה היא לשמוע סאונד דיגיטלי ממקור דיגיטלי ולא לחבר אותו באנלוגי ( AUX ) אז השאלה אם יש עוד הצעות כגון ECLIPE או משהו כזה.

כמובן שאני לא מתכוון לקנות מכשיר חדש אני ארצה משהו משומש כי המצב הכספי לא כל כך מאפשר לעשות שינויים גדולים כיום.

עוד שאלה בדקתי את האתר שהבאת לי , שווה לעשות משם הזמנות של מגברים? או שהמכס שלנו קורע אותנו על זה?

פורסם

בעזרת כבל מתאם לחיבור ai net

kca-420i

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...