Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שצבע כסוף/אפור יתאים מאוד את האוטו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני חושב שצבע כסוף/אפור יתאים מאוד את האוטו.

מסכים ב 100 אחוז, לפי התמונות, הייתי צובע את כל הרכב בגוון של אפור / כסף.

יתרה מזו, אחרי שהבטתי בתמונות, הייתי מוותר על הכחול.

אבל... בוא נחיה ונראה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הייתי לוקח את זה צעד קדימה, גם אני למראה התמונות הבנתי שממש מתבקש שם

כסף, אבל, אם הלב של אן אומר כחול הייתי הולך על גג וקורות כחולים, או

וזה כבר פרוע לחלוטין, אני מאד אוהב את השילובים של שחור וכסף (סולידי?), או אדום וכסף.

אדום מטלי בשילוב כסף יכול לצאת פצצה ולגמרי פרשנות אישית לנושא.

אבל אני מניח שלאון יש את הטעם שלו ולמדתי לסמוך עליו לחלוטין...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יצא יפה מאוד !

(אתה יכול להאריך שוב ציפורניים :wink:. האם יש לך ספק ש"לא ייצא בסדר" ? לאור הפרוייקטים הקודמים, אני לפחות, בטוח שהחששות אם ישנם, אינם מוצדקים).

alfa 156 2.5.

פורסם

...........

(התמונה מאוסף ישראל הרמתי בהארווארד)

Susita Electra Service Utes Haramati 1970_H.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

תודה לכל המברכים! זו אכן נקודת ציון משמעותית ואפילו מסמלת את סוף השיפוץ המתקרב ובא.

בשעה טובה!

האם הכחול יעטוף את החלק העליון או התחתון של המרכב?

מסכים ב 100 אחוז, לפי התמונות, הייתי צובע את כל הרכב בגוון של אפור / כסף.

יתרה מזו, אחרי שהבטתי בתמונות, הייתי מוותר על הכחול.

אבל... בוא נחיה ונראה.

הייתי לוקח את זה צעד קדימה, גם אני למראה התמונות הבנתי שממש מתבקש שם

כסף, אבל, אם הלב של אן אומר כחול הייתי הולך על גג וקורות כחולים, או

וזה כבר פרוע לחלוטין, אני מאד אוהב את השילובים של שחור וכסף (סולידי?), או אדום וכסף.

אדום מטלי בשילוב כסף יכול לצאת פצצה ולגמרי פרשנות אישית לנושא.

אבל אני מניח שלאון יש את הטעם שלו ולמדתי לסמוך עליו לחלוטין...רן

טוב, חברים. מצורפות כמה תמונות מייצגות את הרעיון. נכון שהאפור מדליק, אבל אנחנו נמשיך עם הדו-גווני. ויש לי וידוי קטן, רן. אני איש של אדום, לא של כחול. ובדיעבד אכן הייתי בוחר בשילוב אדום-אפור. אלא שאת הנעשה אין להשיב. תא המנוע, המפתנים וכל החלקים הפנימיים של הדלתות כבר נצבעו בכחול (שהאישה בחרה - וזה כבר סיפור אחר לגמרי...). ובעוד שאת פנים הדלתות ומכסה המנוע אפשר לצבוע בקלות, לא כך הם פני הדברים בבואנו לצבוע את תא המנוע.

היום נעשה התייעצות עם המנג'ר של הפרוייקט, ניר בן ארי, ונקבל החלטה סופית גם על הגוון, אבל גם ובעיקר על מיקום נקודת החיבור של שני הגוונים.

...........

(התמונה מאוסף ישראל הרמתי בהארווארד)

אחלה תמונה! תודה. אשמח אם תעלה אותה גם בשרשור של הפיברקלאב.

ובתמונות:

1-2. הרעיון הכללי של הדו-גווני.

3. תמונה ראשונה של הטנדר משתזף באור השמש

02102011363.jpg

תמונה.jpg

תמונה 1.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

לתת לאישה לבחור זה מצויין, ורעיון אדיר.

אני למשל כמה שאני מפחד, אני נותן לה לבחור את כלי המטבח, כלי המיטה, ואפילו המגבות.

היא למשל יכולה לבחור מה להכין צהרים מתוך רשימה שאני משאיר לה, מתי לנקות את הבית

או לתלות כביסה, אפילו קניתי לה שרפרף קטן שתוכל לעמוד עליו כשהיא שוטפת כלים ולהסתכל

החוצה מהחלון, ואנו קוראים לו (לשרפרף) "מעמד האישה!", לאחרונה נתתי לה אפילו לבחור את קופ"ח

עבורינו בתנאי שלא נצטרך לעבור מזו הקיימת.

אתה לקחת את זה צעד אחד קדימה, כל הכבוד. מעניין מה אתה יודע שאני לא? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה לקחת את זה צעד אחד קדימה, כל הכבוד. מעניין מה אתה יודע שאני לא? - רן

שפולניות זה עם שלא מתעסקים איתו?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אפילו קניתי לה שרפרף קטן שתוכל לעמוד עליו כשהיא שוטפת כלים ולהסתכל החוצה מהחלון, ואנו קוראים לו (לשרפרף) "מעמד האישה!"

אוי רן, איך שאני מת על האומץ הפתאומי שקיבלת. אני מניח שאשתך שתחיה לא קוראת בפורום הזה. לחילופין, במידה והיא כן קוראת, אני אתרום לך דם אם תצטרך.

לעניין הכלים והחלון, אתה טועה לחלוטין. לא מדובר במעמד האישה. הנשמה הפרטית שלי לדוגמה מיקמה את הכיור של המטבח ליד החלון כדי שתהיה לי "השקפת עולם" כאשר אני מדיח כלים (אצלנו אסור להפעיל מדיח כי הוא לא יסודי כמוני).

און, יופי של פרוייקט, אני נהנה כל פעם מחדש. גם אני לחלוטין איש של "אדום" (מי אמר "דרבי"?) אבל אין ברירה, קיבלת החלטה אמיצה (אם כי שגויה) להניח לזוגתך לבחור צבע, ובתמורה היא איפשרה לך חופש לשחק בפרוייקט כרצונך.שינוי כעת יהיה בעייתי, הן למכונית והן לבריאותך...

כל טוב.

שלומי

פורסם

הבוקר נכנסתי למוסך והטנדר מיד תפס את תשומת ליבי. כל שיכולתי לומר זה: וואוו! ולתת לראסם - שהגיע ביום החופשי שלו על מנת לצבוע את הטנדר - חיבוק.

הצבע האפור הזה פשוט "מוציא" את כל הקימורים שיש בעיצוב הטנדר ומשחקי האור-צל המוקרנים על המשטחים נותנים אפקט פשוט מרהיב!

אני כל כך שמח בבחירה הזו ובהחלטה לצבוע את החלק התחתון של הטנדר בצבע הזה.

עכשיו נותר רק להחליט על נקודת החיבור בין הצבעים. אבל עוד לפני כן - כמה תמונות:

1. הטנדר הצבוע חלקית במלוא הדרו.

2. שימו לב איך הקימורים השונים קולטים באופן אחר את האור

3. מהזווית הזו ותחת שמש ישירה - זה נראה כאילו הדופנות צבועות בכמה צבעים.

4. במקור תיכננתי לצבוע את בתי הפנסים בכחול העמוק, אבל לאור ההצלחה של האפור - הוא ישאר, כי האפקטים פשוט יפים בעיני המתבונן.

5. מכאן גם נראה שהדלת הזו צריכה עוד איזה כיוון קטן...

6. ניר, המנג'ר של הפרוייקט, נקרא אל הדגל. או יותר נכון, אל נייר הדבק...

7. המטרה: לסמן שתי אפשרויות חיבור שעלו בדיון ולנסות להחליט ביניהם. לא בחירה קלה...

המשך יבוא!

תמונה 111.jpg

תמונה 112.jpg

תמונה 113.jpg

תמונה 097.jpg

תמונה 098.jpg

תמונה 106.jpg

תמונה 107.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

בתור מישהו שלא התקבל ל"פיברקלאב"....:roll: מותר לי להחמיא?? :wink::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...