Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע הוא 1.6 ליטר אוטומט.

ואני רוצה לדעת עליו טיפה יותר כמו למשל צריכת דלק בעיות אופייניות ועלות תחזוקה כללית.

 

בתודה מראש אליה.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

צריכת דלק - כמו כל אוטומטית ממוצעת. לפי נסיון עם רכב דומה - בעיר 1:7.5 ק"מ לליטר. בינעירונית 1:12 (רגל די "כבדה" על הדוושה בשני המקרים). מאמין שניתן להגיע לנתונים יותר טובים בנהיגה פחות מאומצת.

נקודות תורפה - יש לבדוק את הגיר האוטומטי, שעלותו יקרה. המהדרין ממליצים להוסיף גם קולר (מצנן חיצוני לגיר) לשמירה על אריכות ימים.

חפש רכב שטופל במועדו (עם תיעוד טיפולים ותיקונים).

alfa 156 2.5.

פורסם

כבעל גולף לשעבר (הרכב האירופאי היחיד שהיה ברשותי עד היום).

מנוע 1.6 אוטומט לא סוחב מספיק על הבודי השמנמן של הרכב ועל כן היא צורכת יותר דלק מרכבים אחרים בקטגוריה.

אני אישית לא הייתי מרוצה מאמינות הגולף שלי שבסה"כ עברה 60K וטופלה במוסך צ'מפיון כמו שעון יש לציין שאני הייתי היד הראשונה על הרכב. נפגמה אצלי משאבת דלק ועוד חיישן (אני חושב שהוא קשור לסטרטר), ועוד תקלת חשמל אחת שתוקנה במסגרת האחריות. אני לא רוצה לשלול את הרכב, אבל הייתי בודק רכב כזה ב-7 עיניים בגלל נוכח המודל הוותיק.

dreams dreams dreams do not come true

×
×
  • תוכן חדש...