Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

In The Flesh - מיני סדרת דרמה בריטית על זומבי אפוקליפסה, אבל כזאת שמציגה את זה באור שונה - מצאו תרופה לוירוס הזומבים (המכונה בסדרה "סנדרום מוות חלקי"), שמחזירה לזומבים צלם אנוש, ואת הזהות הישנה שלהם (אני רואה בזה המשך ל"28 יום אחרי"). העלילה מספרת על בחור שקם מהמתים, עבר טיפול, ועכשיו חוזר למשפחה שלו בכפר בריטי.

לסדרה יש שלושה פרקים בינתיים, הבנתי שאמורה לצאת עונת המשך מתישהו השנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החלטתי לעשות מרתונים של סדרים בגלל שהתפנה לי מעט זמן.

מה יותר טוב מלהתחיל סדרה כמו דקסטר? ראיתי בעבר שהייתי מחובר ליס

עונה ראשונה שנייה ומעט שלישית

בכל אופן צפיתי במשך חודש בכל העונות- סדרת מופת. אני בניגוד לרוב דווקא מאוד אהבתי את העונה השלישית.

"שובר שורות" -חובה.

"משחקי הכס" - איטית אבל איכותית. (מחכה לעונה 5)

" אימפרית הפשע" או הטיילת - הפקה מרהיבה,מושקעת,דמויות צבעוניות -אחת הטובות.

"ספרטקוס" - מתפתחת לאט אבל מאוד מרתקת. שימוש מוגזם בסקס (הייתי חותך את רובו) ודם ניתז לכל הכיוונים

יחד עם זאת לאחר כמה פרקים נכנסים עמוק לתוכה.

"באנשי" -סידרת מתח חדשה (2013) מרתקת לא ברמה של דקסטר או שובר שורת אבל עשויה טוב.

נשאר לי פרק ממש אחרון מעונה ראשונה, עכשיו מתחילה עונה שנייה.

פורסם

בית הקלפים שווה משהו?

סיימתי לראות ״הגשר״ סדרה נחמדה, אבל השוודית והדנית זה פשוט מטמטם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)

זה רק אני שלא מסוגל לראות את "צווארון לבן"? אחרי ניסיונות חוזרים ונשנים (עד פרק 3 הרמתי ידיים)

כמה שטחי שלא לא יאומן.

עכשיו אני בעונה שנייה של "באנשי" סדרת מרעננת ומותחת -לא משעמם לשנייה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

צווארון לבן משתפר משמעותית אחרי הכמה פרקים הראשונים, העונות המתקדמות יותר לדעתי כבר ממש מצוינות. אחת הסדרות האהובות עליי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

יכול להיות. נתתי כמה פעמים צ'אנס לצווארון לבן ללא הצלחה (פרק ראשון ראיתי 5 פעמים כל פעם כמה דקות עד "שצלחתי" אותו)

לא רוצה למחוק מהסטרימר -חבל ,יש לי את רוב העונות כמעט מוכנות. אבל השטחיות הורגת אותי.

מה שאני לא מצליח להבין זה שהסדרה מקבלת ביקורת ממש חיוביות

ואני נחשב אחד שמבין משהו בסדרות/סרטים וזה לא מתחבר לטעמי. אנסה שוב עוד כמה פרקים,לא יסתדר? נעיף אותה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

TRUE DETECTIVE סדרה מצויינת, היא נמצאת כרגע באמצע העונה הראשונה שלה. ממליץ בחום!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ובפינתנו "don't believe the hype"...

True Detective. חצי עולם ואחותו ממליצים על הסדרה הזו, אז ראיתי.

אחרי שצלחתי בקושי את שלושת הפרקים הראשונים היא נעשתה סמי-מעניינת לאיזה פרק שניים, רק בשביל לצלול לתהומות לקראת הסוף. יש לי תחושה שההייפ סביב הסדרה הזאת נובע רק סביב שני השחקנים הראשיים, שאנחנו רגילים לראות בסרטי קולנוע. אז כן, המשחק מעולה והבימוי ברובו טוב מאוד, אבל התסריט פשוט לא מספיק מעניין, התעלומה מעייפת ורוב דמויות המשנה שטחיות לגמרי. הגימיק של מעברי הזמן ממצה את עצמו מהר, רוב הזמן הבלשים סתם מובלים לאורך העלילה והסיום משאיר תחושה של "אז מה?". נחמה קטנה: מוזיקת הפתיחה מעולה.

בקיצור, אם הז'אנר של סדרות משטרה אפלות מדבר אליכם, the Killing הרבה יותר טובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

True Detective, סדרה אפית.

בייחוד הצילום.

בייחוד הריאליזם.

מעניינת ומשכנעת.

לא ייאמן, אבל האמריקאים מצליחים לעשות טלוויזיה בריטית.

(ולא, התעלומה זה לא העיקר בסדרה).

משחקי הכס, בלי העושר של הספר (שאפשר להביא רק בספר) נשארת כאופרת סבון. רואה בחצי עין, כי לא מעניין.

דרך אגב, ניסיתי בפעם הראשונה לראות את העונה הראשונה של "24". נשברתי אחרי כמה פרקים.

עלילה פריכה יותר מפופאי.

כתוב רע.

אוהב את "המתים המהלכים".

הרמה לא אחידה, אבל יש פרקים עם רעיונות מעניינים (ולא אעשה ספויילרים)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
True Detective, סדרה אפית.

בייחוד הצילום.

בייחוד הריאליזם.

מעניינת ומשכנעת.

לא ייאמן, אבל האמריקאים מצליחים לעשות טלוויזיה בריטית.

(ולא, התעלומה זה לא העיקר בסדרה).

אפית? איזו הגזמה. הצילום לא רע והריאליזם טוב מאוד גם הוא, אבל שום דבר חדש ומקורי. האמריקאים עשו את זה כבר לפני הרבה שנים עם "הסמויה" והרבה יותר טוב. וכמו שאמרתי, גם "ההריגה" רק לא מזמן עשתה את זה הרבה יותר מעניין. מצטער אבל בסדרה מהסוג הזה התעלומה מאוד חשובה, אפילו כשהשחקנים הראשיים הם שחקני קולנוע מהשורה הראשונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...