Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה היית מאוד עייף מכיוון שזו סדרה למופת.

האם הסדרה The Killing מצא חן בעינייך ?

1) היותה של סידרה סידרת מופת או לא זה עניין סובייקטיבי

2) לקילינג היו שתי עונות סבירות ועונה אמצעית שהייתה קקי, אבל לפחות שם קרו דברים, ובסידרה הניוזילנדית לא קורה כלום.

אם כבר מדברים על משהו ששווה לראות, בעונה הנוכחית של American Horror Story מעבר לג'סיקה לאנג (זכתה באמי על התפקיד) ודניס או'הר (ראסל מדם אמיתי) משחקת גם קתי בייטס (זכורה לטובה מ"מיזרי").

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שמאס בסדרות מופת ומוכן להסתפק בבינוניות פלוס, אמליץ על שתי סדרות:

Life עם דמיאן לואיס מ"הומלנד" (הג'ינג'י).

Dirty Sexy Money, עם שחקנים מכל מיני סדרות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

העונה החדשה של american horror story לא מביישת את הפירמה. לא יכול לחכות לפרק הבא.

מי שרוצה לכבות את המוח ולראות אקשן נטו : Strike Back.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
Life עם דמיאן לואיס מ"הומלנד" (הג'ינג'י).

יש עוד צדיקים בסדום! :shock:

איזו סדרה נפלאה שנקטפה בדמי ימיה... עדיין יש לי את שתי העונות שלה ב-HD.

השחקנית שמול לואיס, למרות מוצאה הלבנוני, גרמה לי לחשוב ברצינות על טיסה לארה"ב.

ממש כמו בשיר ההוא של אריאל הורוביץ.

life13.jpg

פורסם

היא משחקת עכשיו ב- PERSON OF INTEREST.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
העונה החדשה של american horror story לא מביישת את הפירמה. לא יכול לחכות לפרק הבא.

מי שרוצה לכבות את המוח ולראות אקשן נטו : Strike Back.

סליחה על הביטוי אבל אחת הסדרות המפגרות שראיתי בחיי.

יורים ויורים לכול הכיוונים בלי שום עלילה או מתח לאורך כול הפרקים שראיתי בעונה מספר 1.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע אם השורה השניה בהודעה שלי לא מובנת, אבל אפשר לקרוא אותה מספר פעמים ואז להפנים שלא טענתי שמדובר במשהו מעבר לגירסה חיה של Call of Duty.

פורסם

מצטער בפני מעריצי הסדרה, אבל לא הבנתי איך כל הזמן השוו פה בין דקסטר לשובר שורות ? סיימתי לראות שובר שורות ואני באמת לא מבין איך אפשר.

אני לא אומר שזאת לא סדרה טובה. אבל היא חסר תוכן בטירוף. סך הכל יש איזשהם 3 קונפליקטים כלשהם שאמורים להפתר איכשהו בדרך כלל והם נגררים במשך 4-5 פרקים שסתם מראים בלי שום קשר את ג'סי חוגג עם חברים או 3 פרקים ברצף שסתם רואים אותם יושבים בבית חולים ומחכים שהאנק יצא.

אני לא מדבר רק על חוסר אקשן אלא על חוסר התקדמות! הכמות אירועים שקרו בפרק בודד של דקסטר לא קורים בעונה מלאה של שובר שורות.

פורסם

חלק מהגאוניות של "שובר שורות" זו היכולת ליצוק משמעות לתוך ניואנסים שנדמים כחסרי חשיבות, כמו לדוגמא הפרק עם הזבוב. מעבר לזה, אמנם היו לה כמה רגעים חלשים באמצע אבל העונה האחרונה פשוט היסטרית לגמרי. לזה אתה קורא חוסר התקדמות? :shock:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האחרונה היא באמת יותר טוב מהשאר. הראשונות היו ממש משעממות האמת! אבל לפעמים אתה שמח שראית אותם כדי להנות מהאחרות. :lol:

פורסם
יש עוד צדיקים בסדום! :shock:

איזו סדרה נפלאה שנקטפה בדמי ימיה... עדיין יש לי את שתי העונות שלה ב-HD.

אם אתה מדבר על הומלנד, עכשיו התחילה העונה השלישית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סיימתי לראות שובר שורות- מומלץ!!

איזה סדרה טובה יש לראות? (משהו בין מדע בדיוני למתח).

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...