Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי לוח אם בלפטופ, והחלטתי לקנות אחד חדש (עלות התיקון הסימלית מעל 2000 ש"ח).

המנוח הוא אייסר 5520, 160G דיסק , 2G זכרון .

האם יש ביקוש לחלקים ? כמו דיסק , כונן , זכרון , כרטיסי מסך וידאו וכו'?

חשבתי להפוך את הדיסק לזכרון נייד , זה אפשרי?

כל אילתור מעניין או הצעת מכירה על בסיס חלקים כאלו יתקבל בברכה (אולי לעשות מהמסך מגש לכוסות קפה?)

אם לא תהיו מספיק מקוריים זה ילך לאחיינים שלי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כשהתקלקל האייסר הישן של אשתי (פנטיום 1.8 בן 5+):

קניתי מארז לדיסק 2.5 בחיבור USB2 - אחלה דיסק חיצוני לגיבוי (היה 80G ששמתי חודשיים קודם).

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4969

את הזכרונות וכרטיס המסך (אם נפרד) אפשר למכור. גם מסך תקין יכול לעניין טכנאים או בעלי לפטופ דומה. גם אני התלבטתי אם לזרוק את הלפטופ או שאפשר למכור - שמתי מודעה ביד 2 עם תיאור מדוייק של מצבו ותכולתו. ביקשתי וקיבלתי 150 ש"ח, ולהפתעתי היו מספר פונים.

:turn-l:
פורסם

חשבתי להחליף לבד לוח , החלטתי שלא מכיוון שאני חייב מחשב עובד במהרה, ובאחריות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אם בא לך לתרום את המעבד לאוסף המתהווה שלי אשמח :).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז אם אתה מעוניין במחשב פנטיום 2 שמסיבה לא ידועה לא עולה תקבל אותו בחינם אם תגיע לאזור נתניה.(יש בו הכל)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא רואים כל יום כי הלפטופים הישנים של AMD היו להם בעיות חימום אדירות.

תוסיף לזה את הבניה העלובה של ACER בשנים אלה, את החום הישראלי והנה לך תנור אפיה קטן.

לוח אם לדגם שלך יעלה באיביי 110$ לכל הפחות , בדקתי. וזה ללא חישוב מע"מ כשיגיע ארצה.

אם אתה מעוניין אני יכול לבצע לך את ההשתלה אם אתה מעוניין, אבל עד שיגיע החלק ועד שיגיע ויחזור ממני יעבור זמן מה ואתה צריך בינתיים לפטופ, אז עשה את החושבים שלך.

גם אם תזמין לוח ב90 אחוז הוא יהיה משומש, ואין לדעת אילו טראומות הוא עבר..

עבר תחת ידי איזה אייסר AMD או שתיים, לכן אני כותב זאת מניסיון.

נק' למחשבה.

עריכה: 2000 שקל תיקון? זה המחיר של המעבדה של הנציגות הרשמית בארץ? וואו..

עריכה 2: תחילת ההודעה שלי התייחסה להודעה שנמחקה של הממזר, אז קראו בהבנה.

פורסם

כן, גם אני קיבלתי הצעת מחיר של 2000 ש"ח וחודשיים לתיקון מניופאן, והסוף ידוע. לזכותם יאמר שהם לא גבו שקל על הבדיקה.

:turn-l:
פורסם

מצטרף להמלצה לגבי המתאם USB. תמורת 50 ש"ח תוכל לקבל Disk on key של 160GB שעובד במהירות יפה מאוד.

אני גם די בטוח שתוכל למכור את הזכרון תמורת 100-150 ש"ח.

כמו כן, ממליץ לך לנסות לשלוף את הכרטיס רשת האלחוטי (אני מניח שיש בלפטופ שלך אחד כזה). יכול להיות שימושי באחד הימים.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם
הלפטופים הישנים של AMD היו להם בעיות חימום אדירות.

תוסיף לזה את הבניה העלובה של ACER בשנים אלה, את החום הישראלי והנה לך תנור אפיה קטן.

בהתיחס לנתונים שכתבת פה ובהתייחס למבנה של כל לפטופ באשר הוא, כנראה שהתוצאה יותר דומה לטוסטר משולשים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמו כן, ממליץ לך לנסות לשלוף את הכרטיס רשת האלחוטי (אני מניח שיש בלפטופ שלך אחד כזה). יכול להיות שימושי באחד הימים.

איך בדיוק לשלוף? הוא מולחם ללוח אם.

דיסק און קי - 8GB עולה 80 שקל במקרה הטוב, איך הגעת ל-50 ש"ח ל-160GB? מה שכן, אם יש לך כבר דיסק קשיח חיצוני 2.5" SATA, אז תוכל לשלוף אותו מהקופסה שלו ולשים את ההארד דיסק מהלפטופ. את הקופסה עצמה בלי הדיסק אפשר לקנות ב50 עד 100 שקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בהתיחס לנתונים שכתבת פה ובהתייחס למבנה של כל לפטופ באשר הוא, כנראה שהתוצאה יותר דומה לטוסטר משולשים! :lol:

יותר דומה לאופה וואפל בלגי:

709517_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=327&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg

פורסם
כן, גם אני קיבלתי הצעת מחיר של 2000 ש"ח וחודשיים לתיקון מניופאן, והסוף ידוע. לזכותם יאמר שהם לא גבו שקל על הבדיקה.

גבו 90 ש"ח על הבדיקה.

:roflmao:

ארז , אתה אוסף מעבדים ? וואלה אתה יותר משועמם ממני .

אני אנסה למכור את החלקים כחלקים, ברור לי שאני לא הולך לממן מזה את השיפוץ של נחמן אבל אולי טנק דלק, זה לא שאני קמצן או תימני , פשוט כסטודנט כל שקל הוא שקל ....

מישהו יודע להגיד לי מה אני צריך לבדוק כדי לדעת איזה מארז מתאים לאחושלינג DOK החדש שלי ?

• תוכן חדש...