Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקנות את הפורד פוקוס הקצרה - האצ'בק - 1600

שנים 2002-2004 , שמעתי שהן מכוניות מממש מוצלחות מכנית

ברצוני לברר מהי הצריכת דלק שלהן? האם הן חסכוניות?

אני די נעולה על הרכב הזה אך אם הוא לא חסכוני אשמח לשמוע דעות על רכבים אחרים שמומלצים

תודה :lol:

פורסם

שלום,

הפורד פוקוס נטחנה בפורום עד דק. חיפוש קצר יעלה תוצאות אינספור..

בגדול הרכב מומלץ מאוד. צריכת הדלק שלה לא נופלת ממתחרותיה, ביצועי מנוע צנועים יחסית (100כ"ס) אך מספקים, מרחב פנים טוב, איכות בניה וחומרים טובים ואמינות מרשימה.

מומלץ לתור אחר אקזמפלר שלא שימש ציי רכב. הפוקוסים הפרטיים גם מאובזרים ובטיחותיים (בשנתונים הראשונים) יותר!

נסי למצוא פוקוס ברמת גימור GHIA המספקת דיפונים וריפודים נעימים ובהירים יותר, משענת יד לנהג וליושבים מאחור, פנלים דמויי עץ נאים, פסי כרום וידיות/מראות בצבע הרכב.

בהצלחה!

פורסם

רוב תצרוכת הדלק תשתנה מאדם לאדם וצורת הנהיגה שלו,

הפוקוס שהייתה לי [גם 5 דלתות] צרכה דלק בסביבות ה 1:10 אבל נהגתי בצורה מאומצת ובד"כ בפקקים של גז ברקס.

בסופי שבוע כשנסעתי במרחבים הפתוחים הגעתי לתצרוכת של 1:12 1:13.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...