Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניה דרך אי-ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. קודם כל תנסה להגדיר את החלק שאותו אתה מחפש.

2. חשוב לפתוח חשבון paypal להבטחה מקסימלית

3. תחפש רק את אלה שמבצעים משלוחים לישראל. ותהיה עירני למחיר אותו הם גובים על המשלוח.

4. כלל נוסף , בצד שמאל למעלה של כל מודעת מכירה יש את פרטי המוכר, שים לב שיש מספר שמציין את כמות המכירות שלו ואת הציון שלו שניקרא feedback - חשוב שהמוכר עם כמות מכירות מכובדת וה feedback לא פחות מה 98%-99%

תוכל גם לקרוא מה כותבים עליו כדי לוודא שהבחור אמין.

5. שים לב, משלוח מעל 100$ מחייב תשלום מס ומכס.

6. מומלץ לא לרשום על שם חברה כדי לא להסתבך במכס.

7. אם יש לך שאלות לגבי המוצר, או שלא מצוין מחיר המשלוח- תכתוב למוכר שאלות ובתקש מחיר למשלוח כדי שלא יהיו הפתעות

בהצלחה

ברוך

פורסם

פניתי לפה בתקווה אולי שמישהו יוכל כאילו לקנות את זה בשבילי ואני יחזיר לו תכסף

אולי מישהו שיכול לעזור לי תודה

:lol::lol::lol:
פורסם
3. תחפש רק את אלה שמבצעים משלוחים לישראל. ותהיה עירני למחיר אותו הם גובים על המשלוח.

בשביל זה יש את ishuk

5. שים לב, משלוח מעל 100$ מחייב תשלום מס ומכס.

לצערי הסכום אפילו קטן יותר - 50$ וזה גם כולל את מחיר המשלוח. מה שכן, תלוי מאוד בחלף עצמו. אם זה משהו קטן, סיכוי טוב שבכלל לא יבדקו את החבילה, והיא תגידה כמו שהיא ליעדה. עוד פרט קטן - המכס על חלקי חילוף לרכב הוא 30 ומשהו אחוז, כולל מע"מ.

פניתי לפה בתקווה אולי שמישהו יוכל כאילו לקנות את זה בשבילי ואני יחזיר לו תכסף

אולי מישהו שיכול לעזור לי תודה

אין לך מה לפחד, באמת. אנשים עושים את זה יום יום, ואתה לא מתאר לעצמך באיזה כמויות

פורסם

פתחתי חשבון בeaby כבר ואני רוצה לדעת איך אני פותח חשבון 

ואיך אני משתמש בו?ואיך אני קונה את המוצר ומתי אני מקבל אותו ואיך? תודה לעוזרים..

:lol::lol::lol:
  • תוכן חדש...