Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניינת ברכישת סיטרואן C5 קילומטראז נמוך שנת 2006. להלן תוצאות הבדיקה

סרן קדמי מערכת היגוי- לתקן זוית ציר אחורי

קפיצים- בולמי זעזועים חלשים

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה- תיקונים במרכב, מעיכות בתחתית פגיעות פח ופגמים ובצבע

העברת כח- נקישה בשילוב הילוכים

האם תיקונים במרכב הכוונה שילדה?

והאם הרכב במצב בסדר?

תודה

פורסם

אם אלו ההערות היחידות שמופיעות בטופס הבדיקה - אז הבדיקה בסדר גמור.

אל תבהלי מהערות על הפגיעה במרכב, אין הכוונה כאן לפגיעה בשלדת הרכב.

חוץ מזה, בC5 חשוב מאוד לבדוק את היסטוריית הטיפולים של הרכב. אם לרכב אין היסטוריה מסודרת במוסך מסודר (לאו דווקא מורשה יבואן, אבל מוסך שמתמחה ברכבים האלו) חבל על הזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לבדוק שהרכב טופל באופן סדיר ובמועדים הדרושים.

לחפש תקלות שחזרו על עצמם ותיקונים יקרים במיוחד.

לחפש הערות של המוסך על דברים שדרשו תיקון ולא תוקנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי מציע גם לבדוק שוב את נושא הבולמים החלשים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עניין הבולמים מוזר נראה שהמכון לא מכיר את סוג הבולמים והרכות של הרכב נראית לו מוגזמת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הי.

מציע לך לא להסתפק בספר הרכב, לבקש את כל החשבוניות של הטיפולים. אם לא נותנים לך- סימן שהרכב טופל באיזה מוסך מדרכה- ממש גרוע בשביל רכב מסוג זה.

קחי בחשבון שמדובר ברכב שאולי זול יחסית לרכישה, אבל אחזקתו עשויה להיות יקרה.

לא ציינת האם הרכב יד ראשונה וכמו כן לא ציינת קילומטראז.

אני הייתי מבקש גם את החשבוניות בגין תיקוני פחחות למיניהם ו/או תיקוני צבע. כמו כן, הייתי מבקש את דו"ח השמאי, כי כנראה תבעו את חברת הביטוח.

בכל מקרה, תדעי לך שמדובר ברכב די עדין, אני נהגתי 5 שנים במקבילה שלו- פיג'ו 407 ואני הייתי בעלים ראשון ואני מאוד מקפיד על טיפולים ואחזקה נכונה.

מנסיון שלי- רכב לא אמין ואחזקה יקרה. נכון שישנה הנאה רבה בנהיגה, אחיזת כביש טובה וכו'- אבל שורה תחתונה, אתה עשוי לאכול אותה במוסך ברמה כזאת שתצטער שנכנסת להרפתקה כזו.

בהצלחה

פורסם

בכל מקרה של רכישת C5 אני ממליץ להשאיר קצת בצד לצורך תיקונים שתמיד יהיו, כמו בכל רכב ישן.

C5 טובה ושמורה היא קנייה מעולה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...