Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הרכב האיטלקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהצלחה למועדון החדש.

(קצת צורם לי הניתוק בין ראובן ואחרים לIAROC, בסוף כל אחד יהנה מהרכב שלו עצמו בחניה הפרטית, ויקים בלוג "מועדון").

אין שום נתק, יש לי המון חברים שם ובראשם היו"ר.

לגבי הקטע השני, ישנו הגיון רב בהקמת בית לכלל חובבי הרכבים האיטלקיים, וכראייה לכך מספר החברים הרשומים הגבוה עוד בטרם עלה האתר לאויר, כך שזה לא "כל אחד".

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין שום נתק, יש לי המון חברים שם ובראשם היו"ר.

לגבי הקטע השני, ישנו הגיון רב בהקמת בית לכלל חובבי הרכבים האיטלקיים, וכראייה לכך מספר החברים הרשומים הגבוה עוד בטרם עלה האתר לאויר, כך שזה לא "כל אחד".

צודק ובטוחני שרק נרוויח מהיוזמה הברוכה וממי שהגה אותה והם רבים בניגוד לדעתו ולעינו הצרה של אלעד

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

דיברתי היום עם אבא לגביי אירועים של המועדון האיטלקי (לרגל ההקמה או כל אירוע אחר) אצלו במסעדה (פסטה קרולה), והוא היה מעוניין ואפילו הבטיח לפנק! :wink:

קובי (אבא שלי) - 0522372332

SWELL

פורסם

תמונות מהארוע הראשון בו נכחו למעלה מ-70 חברים.:

http://www.facebook.com/group.php?gid=124188454259453&ref=ts#!/group.php?gid=124188454259453&v=photos

DSC_0068.jpg

DSC_0094.jpg

DSC_0100.jpg

פורסם
באבן יהודה?

קל"ב...:-D

פורסם
היי כולם,

אני שמח להודיע שהקמנו את מועדון הרכב האיטלקי, הבית לחובבי הרכבים מארץ המגף.

ראובן

יפה מאד, כל הכבוד, עכשוו יוכלו להתאסף יחדיו בחדווה הפיאטים עם האלפות, עם הלנציות והווספות, הפרארי והבוגטים ובוודאי גם המזראטיות - בהצלחה.

מצא משה

פורסם
יפה מאד, כל הכבוד, עכשוו יוכלו להתאסף יחדיו בחדווה הפיאטים עם האלפות, עם הלנציות והווספות, הפרארי והבוגטים ובוודאי גם המזראטיות - בהצלחה.

ולך תמיד יהיה מקום שמור - אתה מוזמן תמיד

פורסם

נקבל בלי שום בעייה מי שיגיע עם בוגאטי... :mm_wink:

• תוכן חדש...