Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני פונה אליכם, כגלגל הצלה:

משהו כמו 6 חודשים רכב, פיאסטה גיר רגיל שנת 99, כובה כאשר מאיטים.

הבעיה מתרחשת כאשר מורידים מהירות, ובמקביל מורידים הילוכים, נניח ממהירות של 80 יורדים בהדרגה ל-20 ובמקביל מורידים הילוכים, כשיורדים להילוך שני, האוטו כבה, במהירות של כ-20.

לעומת זאת, אם במהירות 80, מעבירים לניוטרל ומאיטים עם הברקס, המנוע לא כבה !!! משהו מוזר.

הייתי בלא פחות מארבעה מוסכי פורד מורשים, כולל מוסך מרכזי.

החליפו חיישן מהירות, צינור נשם, חיישן נוסף שלא זוכר את שמו, ניקו והשפריצו ולא יודע מה.

הבעיה לא נפתרה.

כאשר החלפתי מצבר חדש, הבעיה הפכה פחות חמורה, אבל לאחר כחודש, שוב החמירה.

יש עצות ?

תודה רבה מראש,

פורסם
שלום לכולם,

אני פונה אליכם, כגלגל הצלה:

משהו כמו 6 חודשים רכב, פיאסטה גיר רגיל שנת 99, כובה כאשר מאיטים.

הבעיה מתרחשת כאשר מורידים מהירות, ובמקביל מורידים הילוכים, נניח ממהירות של 80 יורדים בהדרגה ל-20 ובמקביל מורידים הילוכים, כשיורדים להילוך שני, האוטו כבה, במהירות של כ-20.

לעומת זאת, אם במהירות 80, מעבירים לניוטרל ומאיטים עם הברקס, המנוע לא כבה !!! משהו מוזר.

הייתי בלא פחות מארבעה מוסכי פורד מורשים, כולל מוסך מרכזי.

החליפו חיישן מהירות, צינור נשם, חיישן נוסף שלא זוכר את שמו, ניקו והשפריצו ולא יודע מה.

הבעיה לא נפתרה.

כאשר החלפתי מצבר חדש, הבעיה הפכה פחות חמורה, אבל לאחר כחודש, שוב החמירה.

יש עצות ?

תודה רבה מראש,

דבר ראשון צריך להתחבר לרכב עם סורק תקלות ולבדוק אם יש קודי תקלות בזכרו.ן במידה ויש להתיחס בהתאם לתקלה, במידה ואין אז לבדוק קריאות מהחיישנים במצב סרק וגם תוך כדי נסיעה בזמן שיש את הבעיה ולחפש באיזה חיישן יש קריאה לא נורמלית.

כמו כן התופעה שאתה מדבר עליה יכולה לנבוע ממספר סיבות להלן:

1. מנוע צעדים לא תקין.

2. במידה ויש חיישן MAF אז הצינור היניקה שמגיע מהחיישן לסעפת קרוע או שבור. או לסירוגין והצינור תקין אז חיישן לא תקין.

3. משיכות אויר מסעפת יניקה ויש הרבה צינורות ואקום.

4. סתימה במערכת הדלק כמו פילטר מזרקים וכו' אבל אתה צריך להרגיש שהסחיבה לא מי יודע מה במקרה זה.

5. חיישן מצב מצערת לא תקין.

• תוכן חדש...