Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב :)

אני חדש פה וקצת מבין .יש לי שאלה

מה יהיה יותר חזק P3 או CVR 12?

יישב על מונו של 420 RMS

ומה ההבדל בניהם? אני שמעתי אך ששכחתי איך כל אחד נשמע בידיוק

סתם לערוך השוואה מה ההבדלים בניהם ומה מאפיין על אחד.

האם P3 יכול לתת בראש גם שצריך? הוא יותר חלש מה CVR?

לילה טוב

פורסם

ה- P3 טוב יותר לטעמי, בעל יכולת ספיגה גבוהה יותר ויותר מדוייק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כמו שנאמר הP3,יכולת ספיגה יותר גבוהה חזק מעט יותר ומדוייק גם.אבל אין לזלזל בCVR סאב רוצח לא מהעולם הזה עם ניסיון אישי,

עם ההגברה שלך הייתי הולך על P3...למרות שמהCVR תוציא יותר הגברה..אבל זה החלטה שלך.CVR סאב מאוד מאוד חזק אין לזלזל בוא אני מזכיר,

והמחיר שלו הרבה יותר זול מהP3 שזה גם נקודה למחשבה.400-600שקל לעומת הP3 שהוא600-900שקל!.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

P3 עוד לא שמעתי,זה הסאב שאני מתכוון לרכוש בעתיד הקרוב ואני מקווה שיצא לי לשמוע.

CVR היה לדוד שלי ברכב,סאב מאוד חזק אבל לא מדויק,הוא מורח די הרבה,אבל מרעיד יפה מאוד את הרכב.

מבין שתיהם אני היתי מעדיף לשמוע את הP3, כי לCVR לא הכי התחברתי הוא פשוט מורח מידי ולא תמיד קשור למוזיקה.

פורסם

שני סאבים מצויינים ה-P3 קצת יותר טוב תלך עליו אבל יש הבדל במחיר שזה גם משמעותי וה-CVR עושה עבודה מדהימה.

פורסם

שוב מבחינת השוועה ללא השוועת מחיר,הP3 עדיף אבל אם אתה משווה תמורה למחיר הCVR עדיף בפחות כסף שים אותו בתיבה גדולה מהיצרן אטומה ואתה תראה מזה עבודה של קיקר,מנסיון איתו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...