Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים שלום רב,

ראשית אני רוצה להודות לכם על העזרה ברכישת הרכב שלי- הגרנדה פונטו, אני נהנה מכל רגע ב"ה.

עכשיו אני צריך המלצה לרכב בישביל קרובי מישפחה, להלן הפרטים:

עד לא מיזמן היה להם מאזדה לאנטיס 2001 אוטומט 1600 סמ"ק והם מאוד אהבו אותו אך למרבה הצער משוגע אחד שלא ציית לאדום פגע בהם והרכב טוטאלוס- ב"ה כולם יצאו ללא פגע בנס.

עכשיו הם מחפשים רכב מישפחתי אחר, הדרישות:

רכב משפחתי

רכב בטיחותי- דגש!

רכב אמין (נוטים לכיוון היפניות)

זול לאחזקה

נוח לנהיגה וקל לשליטה.

ואוטומטי אמיתי כמובן.

הם בקושי נוסעים מבחינת נסיעות אז הדלק משחק תפקיד שולי יחסית.

מהי המלצתכם?

הם חושבים ללכת על האימפרזה 2006 ניואג'- ? חוות דעת בבקשה...

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האימפרזה רכב מאוד מיושן ולא בטיחותי.

אני דווקא הייתי הולך על פורד פוקוס/מאזדה 3.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רנו מגאן האצ'בק (חמש דלתות) עונה על כל הדרישות, למעט תדמית האמינות. מניסיוני חמש שנים עם מכונית זהה זו לא בעיה.

גם קיה סיד ויונדאי i30 (אחיות תאומות עם עיצוב שונה) יתאימו לדרישות, הן נוחות (לא כמו המגאן), נעימות לנהיגה ומצוידות

בכל אבזרי הנוחות והבטיחות. לדעתי שנתון 2008 של השתיים ייכנס בתקציב - עם יתרון לסיד שנהנית מ-7 שנות אחריות.

פוקוס ו-3 לקנות רק את הגרסאות הפרטיות עם שש כריות אוויר ובשום אופן לא את דגמי הליסינג עם שתי כריות אוויר!

פורסם

שלום לך.

אני חושב שאין מה לחשוב יותר מידי המאזדה 3 היא העדיפות,

למרות שהפוקוס יותר בטיחותית.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

תודה על התגובות.

אני אציע להם ליבחון את הפוקוס.

אז דבר ראשון להמליץ להם לרדת מהאימפרזה הקודמת נכון? גם אני לא הייתי בעדה.

מה בנוגע ללאנסר של 2006- שווה משהו? בבטיחות ואמינות?

חבל שהם לא יסתדרו עם הגיר הרובוטי- כי הייתי שמח להמליץ להם גם על הגרנדה אבל הם אנשים שגיר רובוטי יהיה חייה מוזרה בשבילם :-)

אז נצמצם קצת את הרשימה:

מאזדה 3

פורד פוקוס (רק הגירסה המאובזרת ב6 כריות)

שאלה אחרונה- האם שווה לירכוש ניסאן אלמרה פרפקט שנתון 2004 ? המחיר בסביבות ה40K וקצת.

האם יספק את הסחורה בהיתחשב בזה שהלנטיס 2001 סיפקה להם את כל הדרישות?

כי יש להם היתלבטות עם לירכוש רכב בסביביות ה40 אלף בשנתונים של 2004 (הרכב בבעלותם היה שווה כ30 אלף ולכן התוספת היא קטנה) או להשקיע יותר כסף וליקנות רכב מעל 2006 במידה וזה שווה את התוספת(המחיר עובר את ה70 אלף).

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לדעתי כדאי להתאמץ ולהתקדם לשנתונים המתקדמים יותר, במיוחד אם הם לא מחליפים מכונית לעיתים קרובות.

ההבדל בין מאזדה 3 ופוקוס לבין אלמרה הוא של יותר משנת דור, ההבדל בין אלמרה לבין לאנטיס קטן יותר.

לגבי הלנסר - מיושנת ובינונית ביותר, בדומה לאימפרזה. השדרוג מהלאנטיס ביחס לעלות יהיה קטן למדי.

פורסם

האלמרה תצרוך להם יותר דלק.

שווה לבחון את המאזדה והפוקוס, וגם לאנסר 2007 או 2008 מליסינג (אם תמצא טובה כזו עם מעט קילומטרים).

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

שבוע מבורך לכולם,

היינו בסוכנות טרייד מוביל ביום שישי וראינו את הרכבים,

מבחינת המכוניות צימצמנו את הרשימה למכוניות הבאות: המכונית השמורה ביותר שתימצע בתקציב היא זו שתיבחר.

מאזדה 3

פורד פוקוס

פורד מונדאו(רק אם ימצא אחת שמורה מאוד)

רציתי לישאול- מה דעתכם על המונדאו? אני יודע שהיא מקבוצה המנהלים יותר , הבנתי שהיא חולקת מיכלולים עם המאזדה 6 שעולה הרבה יותר מימנה באותו שנתון, איך האמינות?

האם האחזקה משמעותית יקרה יותר מהפוקוס? הרכב בקושי יסע והוצאות דלק יהיו שוליות יחסית.

אנו מצפים ליראות מונדאו 2006 יד ראשונה 80K ק"מ בסביביות ה70K+ ש"ח

פורסם

מן הסתם המונדיאו תהיה יקרה יותר ולו רק בגלל שהיא בקטגוריה גבוהה יותר.

הטיפולים יהיו יקרים יותר מהפוקוס.

בכמה ?

בקש פירוט מבעלי מונדיאו.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...