Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לפתוח את הנושא הזה באוף טופיק אבל אין לי הרשאה, אז החלטתי פה .

אני בן 17 וחצי , עובד במלצרות , יש לי רישיון לרכב ואין בבעלותי רכב בינתיים עקב חוסר במזומנים

חשבתי אולי להגדיל את ההכנסות שלי בכך שאשקיע בערך אלף שקל על רישיון לקטנוע עד 125 סמ"ק , אלך לעבוד כשליח פיצה , וכך החזיר את ההשקעה בפחות מחודש כי סיפרו לי שהכסף שם דיי טוב ( סדר גודל של 3-4 אלף בחודש ) - מה גם שזאת ניראת לי עבודה שדורשת פחות מאמץ לאומת מלצרות , תנאי עבודה נוחים יותר , ושכר טוב יותר .

מה אתם חושבים על הרעיון ? אני לא הכי אוהב קטנועים אבל זאת ניראת לי אחלה אופציה מה גם שבינתיים אני הולך ברגל ואולי בעתיד הקרוב ארכוש קטנוע כתחלופה לרכב ואתנייד איתו כי זה סבל ללכת ברגל או להיות תלוי בחברים , וזה גם יותר חסכוני (:  

פורסם

הביטוח די יקר לקטנועים, שליח פיצה לא חלום כמו שזה נשמע, בין היתר אתה צריך לבצע סגירה, שנכללת בתוכה שטיפת כלים שטיפת המקום וסידורו.

ישנם מקומות שהקטנוע נשאר אצלך אחרי עבודה מעטים הם כאלו, רובם אתה מחזיר את הקטנוע אחרי סיום המשמרת, גם לא חסר מקומות שדורשים שתגיע עם קטנוע משלך.

בין היתר, תחשוב על זה, להתחיל לחפש עכשיו את רחוב זה ומספר זה ולעלות 1000 מדרגות ובסוף לגלות שזה לא הבית, זה מבאס, עם זה פיצרייה שכונתית זה יכול להיות יתרון אבל בפיצריות הגדולות זה מסתבך, למרות שעם הזמן מתרגלים.

הביטוח הוא בסביבות ה4-5 אלף שקל, הדלק זה בדיחה, עלות הלימוד היא כ1200 שקלים+- ולך תדע עם תעבור טסט ראשון או שני.

נקודת מבט אחרת, הסיכון הוא גדול על דו"ג, זה אולי נשמע כמו כלי פשוט להתניידות אבל זה מהר מאוד יכול להפוך לכלי קטלני למי שאין לו שליטה נכונה בכלי, גם ב125 סמ"ק.

ומצד שלישי, אולי תחכה עוד חצי שנה וכבר תוציא רישיון ל33 כ"ס.

פורסם

הכוונה היא לעבוד בפיצה שכונתית ליד הבית , אני לא מצפה לקבל קטנוע "מהעבודה" להתניידות וכ"ד

אני סה"כ רואה ברישיון על קטנוע אופציה רחבה יותר לעבודה זמנית לגיל הזה .

הציעו לי גם לעבוד במשלוח עיתונים מ3-5 לפנות בוקר והשכר מכובד ביותר .

ככה שיש הרבה אופציות .

לגבי תהליך הוצאת הרישיון , עברתי טסט+תאוריה ראשונה לרכב , ויצא לי כבר לנהוג כמה פעמים על קטנוע ויש לי חבר שיעזור לי תמיד במשהו שאני מתקשה / לא מבין - ככה שאני אעשה הכל בשביל לעבור תאוריה-טסט ראשון

ואם כשאני אחליט אחרי הרישיון אולי לעבור להתנייד על קטנוע במקום רכב , אז הביטוח יקר זה כן , אבל הוצאות הדלק מחסות את העלות הגבוה של הביטוח , ככה שההוצאה השנתית על קטנוע נמוכה משמעותית מרכב , וזאת המטרה (:

• תוכן חדש...