Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה הרבה קניות באתרים בחו"ל,

ברוב הפעמים משלם בPay-Pal, לפעמים בכרטיס אשראי.

השאלה היא האם יש דרך, לשלם בתשלומים. בין אם דרך Pay-Pal או דרך חברות האשראי בארץ.

שווה לי לשלם אחוז מסויים של ריבית עבור התשלומים, כי קשה לי לרכוש משהו ב-2000 ש"ח באינטרנט (מכה בחשבון בסוף החודש).

אשמח להמלצות.

תודה רבה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

1.בתשלום עם PAYPAL ה"מכה" היא ישר באותו רגע ולא בסוף החודש.

2.אני לא יודע מי המציא את הרעיון של תשלומים בכרטיס אשראי,אין את זה בארה"ב.

תבקש מאמריקאי תשלומים הוא לא יבין על מה אתה מדבר.

אייל

פורסם

דווקא לPay-Pal בארה"ב יש אפשרות לחלק ל-6 תשלומים את הקניות שלהם.

חוץ מזה,

אולי בארצות הברית נהוג לקנות משהו יקר בתשלום אחד, אולי גם בארץ, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי אז זה לא רלוונטי..

ההיגיון שלי אומר שחברות בארץ יכולות לפרוס את התשלומים, חשבתי אם מישהו מכיר.

פורסם

לא ידוע לי על אפשרות כזאת בינתיים,

בתשלום לחו"ל עם כרטיס אשראי או PAYPAL.

ה"הטבות" השונות של פייפאל [בעיקר דחיית תשלומים] נוגעות רק לאמריקנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עקרונית, חיובי מט"ח בכרטיס אשראי לא ניתן לפרוס לתשלומים, אולם נדמה לי שלכ.א.ל. יש כרטיס שבו כן ניתן לפרוס. הייתי מציע ליצור עמם קשר ולברר את העניין (וכמובן גם לעדכן פה לאחר מכן, מעניין אותי מה תהיה התשובה שלהם).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חושב שדווקא כן ניתן לפרוס פנה לחברה עצמה ישראכרט למשל ובקש שיפצלו את הסכום. הם עשו ת זה כבר לחבר שעשה קניה גדולה באייביי.

שנית כרטיס אקטיב של כאל יעשה את העבודה ויותר מזה תשים לב שבכרטיס רגיל החיוב בבנק יבוא אחרי 3 ימי עסקים, בכרטיס האקטיב הוא נצבר יחד אם שאר התשלומים ויורד רק בסוף החודש. אחרי שהחלטתה על הסכום שישלח לבנק

אני מאמין שכרטיס הויזה של לאומי מולטי פועל על אותו העקרון.

אבל הריביות גבוהות בין 8 - 16 אחזוים תלוי על מה הם מחליטים.

אני חושב שהפריסה בכרטיסים הרגילים במידה ויסכימו הריבית תהיה נמוכה יותר.

פורסם
עקרונית, חיובי מט"ח בכרטיס אשראי לא ניתן לפרוס לתשלומים, אולם נדמה לי שלכ.א.ל. יש כרטיס שבו כן ניתן לפרוס. הייתי מציע ליצור עמם קשר ולברר את העניין (וכמובן גם לעדכן פה לאחר מכן, מעניין אותי מה תהיה התשובה שלהם).

אכן, באקטיב של כ.א.ל חיובים מחו"ל לא יורדים מהחשבון מיידית אלא מחושבים כמו תשלום רגיל ומחויבים במועד החיוב הרגיל עם כל שאר התשלומים. את החלוקה הלקוח עושה לעצמו, ובוחר בכמה שקלים חדשים לחייב את חשבונו בכל חודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בכלליות אם לכרטיס שלך אין את האפשרות - אז ככלל אין דבר כזה פריסה לתשלומים במט"ח.

בנוסף הסכום יורד בכל יום רביעי (לרוב), למעט כרטיסים מסויים ששם זה יורד בתאריך קבוע יחד עם התשלומים הרגילים (אצלי למשל ב AMEX PLATINUM זה יורד פעם בחודש כחלק מההטבות)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

עדכון.

כעיקרון אפשרי לעשות את זה בכל כרטיס אשראי של ישראכרד (זה כולל גם אמריקן אקפרס) ואני מניח שאפשר גם בעוד.

מה שעושים זה,

כאשר אתם רוכשים משהו, גם ככה נעשת המרה לשקלים של העסקה. אפשר להתקשר למוקד, ולבקש לפרוס את העסקה לתשלומים.

הדרך שלהם היא להעביר אלייך לחשבון את הסכום שעלה מה שקנית (נניח 700 ש"ח) ואז לגבות ממך בקרדיט את הסכום בכמה תשלומים שאתה רוצה.

ה"פאק" היחיד הוא שזה קרדיט והריבית גבוהה (שילמתי 30 ש"ח ריבית על רכישה של 750 ש"ח ב-7 תשלומים).

אני מניח שזה יהיה נכון גם לויזה אבל לא בטוח ב-100%.

מקווה שעזרתי,

נאור

פורסם

השירות קיים בויזה לאומי דרך כרטיסי MULTI (ולדעתי רק בהם).

בכל מקרה, אכן מדובר על פריסה לקרדיט עם ריבית לא נמוכה בכלל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
1.בתשלום עם PAYPAL ה"מכה" היא ישר באותו רגע ולא בסוף החודש.

2.אני לא יודע מי המציא את הרעיון של תשלומים בכרטיס אשראי,אין את זה בארה"ב.

תבקש מאמריקאי תשלומים הוא לא יבין על מה אתה מדבר.

1. תלוי בהסדר, יש כרטיסים שלא רק שזה לא יורד מייד זה אפילו לא יורד באותו חודש אלה בחודש הבא (בד"כ כרטיסים בהסדרים של מקומות עבודה גדולים אבל לא רק), ז"א קנית היום והחיוב שלך יורד ב 2.5, החיוב של היום בחו"ל ירד ב 2.6 וראיתי גם כרטיסים שההורדה תהיה ב 2.7 (כל זה ללא שום עמלה, לא קרדיט ולא כלום)

2. גם בארה"ב יש מקומות שמאפרים לחלק לתשלומים אבל זה לא עובד באתרי האינטרנט שלהם בתשלום ביןלאומי

באופן כללי, תמיד אפשר לקחת הלוואת קרדיט, לא משנה מה קנית וממי קנית מה, הם עושים מזה כסף, המון כסף, לשיקולכם :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...