Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש מקום אמין וזול שאוכל לרכוש שם סט בוקסות 1/2, סט בוקסות 1/4 ומכווץ קפיצים אני חוזר כל יום מאוחר מהעבודה כך שהחנויות היחידות שפתוחות זה הום סנטר וכאלה האמת שאם יש חנות באינטרנט אז עדיף, לגבי הבוקסות שמעתי על חברה בשם קינג טוני רק דברים טובים אומרים שהם יותר טובים אפילו מסיגנט האם זה נכון? והאם יש הבדלים גדולים במחירים?

אני צריך את הסטים בשביל טיפולים שוטפים ברכב ואת המכווץ קפיצים בשביל להחליף בולמים.

תודה מראש.

פורסם

תודה בכל אופן אבל מצאתי את מבוקשי בעזרת השרשור שפורסם לגביי רכישת ספריי סיליקון, רכשתי את המוצרים ב www.hakli.co.il אחלה שירות, קיבלתי גם הנחה, אני רק מקווה שהמשלוח יהיה מהיר, ממליץ בחום.

פורסם

מכיוון שלא כתבת מאיפה אתה אני אמליץ על מקום במרכז

נראים ל.כ. ונמצאים ממש צמוד לבית החולים אסף הרופא.

מחירים זולים, מחזיקים כלי איכותיים ודברים מופרכים לחלוטין, כולל מכווצי קפיצים שעלו בדיוק חצי מהמחיר שקניתי אותם ביצחק שדה בתל אביב...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני גם מעוניין בסט בוקסות, יש על זה שירשור גם פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2483683#post2483683

במידה ואתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי, אולי אם נקנה כמה סטים יתנו לנו מחיר עוד יותר זול.

אגב מי עוד צריך סט כלים? הרגע עלה לי הרעיון לארגן קניה משותפת.

קובי

• תוכן חדש...